Fitudstyr.dk massere af mulighed for vækst! - omsat for 22.000 kr. på 1 måned

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce

Min partner og jeg har valgt at sætte vores shop til salg, af de populære træningselastikker! vVi har omsat for omkring 22.000 i januar/februar 2021. Salget af webshoppen skyldes, at vi ikke har tiden og vores fokus ligger på andre projekter. Vi har ikke kørt de store former for reklame, så hvis der blev benyttet dette ville det tage fart med salget. Vi har også en instagram (fitudstyr.dk), som medfølger, derudover medfølger vores leverandør også! Hertil kan vi hjælpe med diverse småting i startup og setup hvis det mangler. Der medfølger desuden et mindre varelager på omkring 42 stk., som giver god mulighed for at starte salget fra dag 1! Der er også mulighed for dropshipping, som vi kan hjælpe med at sætte op.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Vi har omsat for 22.000 kr. på 1.5 måned og regner med det nemt kan blive fordoblet med noget ordenligt markedsføring. indkøbsprisen ligger på cirka 72kr og vi sælger til 279kr stk så vi har en god profitmargin .

Overskud før skat: 14.000 DKK

Produktet

Vores produkt er et træningsredskab til hjemmetræningen. Hvad end der trænes ude eller inde, er disse træningselastikker et godt redskab. De kan bruges til fri træning, men kan desuden sættes fast i en dør, så er der mulighed for flere øvelser.
Der medfølger en strop til træningselastikkerne, som skal ligges på toppen af en åben dør, når døren lukkes holder stroppen fast med en metalperle som er syet ind i stroppen.
Træningselastikkerne er udstyret med to bløde polstret skum håndtag for komfort, som beskytter dine hænder og absorbere sved under træning. Derudover medfølger 2 stk. ankelbånd. Der følger fem latex elastikker med i sættet, med forskellig modstand, som du nemt kan tage af og på med karabinhagerne.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Vi har omkostninger iform af webshoppen cirka 25 dollars om måneden. Derudover har vi omkostningsprisen af vores produkt på 72kr og det er de eneste udgifter vi har som shop.

Shopsystem

Varelager på 3.300 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3410

Sælger kontaktet:
20

Følger annoncen:
16

Annonce id-nummer:
33588

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
17-03-2021
Udbudspris 9.499 DKK