Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Engros virksomhed med webshop og salg til B2B indenfor livsstilsbranchen

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Virksomheden har været drevet som bi-beskæftigelse

Engrosvirksomhed med eget brand inden for accesories til den købedygtige kvinde sælges.

Distributionen foregår igennem dametøjsforretninger i Skandinavien, Tyskland og Holland via provisionsaflønnede agenter. Kunder i Danmark og Vest-sverige betjener vi selv. Til virksomheden er desuden tilknyttet B2B og B2C webshop og SoMe-platform. Der er potentiale for udvidelse på både etablerede og nye markeder.

Produktsortimentet består af kvalitetsprodukter i naturmaterialer, som prismæssigt ligger over middel.

Virksomheden har været drevet sideløbende med anden selvstændig virksomhed, så der er ikke lagt en fuldtids indsats.

Økonomiske nøgletal

DB: ca. 50%
Varelager ca. 375.000
Goodwill 50.000
Sælges til en samlet pris af kr. 175.000 incl. Varelager, goodwill og imaterielle aktiver

Produktet

Sortimentet består af eget brand indenfor accessories til kvinder. Brandet er kendt for konsekvent anvendelse af naturmaterialer, hvilket især efterspørges i udlandet. Designet er klassisk med forskellige designlinjer og tilpasses løbende modebilledet. Dette er med til at forbrugerne er loyale, benytter produktet i flere sæson og genkøber.

Markedsføringskanaler

Markedsføring sker via nyhedsbreve, personligt salg, deltagelse i messer samt opslag på sociale medier. Der udarbejdes hver sæson et katalog med billeder af hele kollektionen, som distribueres til kunden via mail og nyhedsbrev.

Der er tilknyttet webshop til både b2b og b2c. Dette salg kan styrkes igennem en intensivering af en SoMe strategi med tilhørende adwords.

Aktiver

Varelageret har pt. en værdi på kr. ca. 375.000,- opgjort til faktiske kostpris. Varerne er salgsbare, men fra forrige sæsoner gives der et nedslag i prisen.

Udstillingsinventar, goodwill og billeddatabase indgår i salgspris.

Der er desuden 3 ekstra domæner, som i dag ikke anvendes, men er meget anvendelige for virksomheden ifb. Vækst.

Varelager på 375.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Brandet er etableret i 2001 af stifter, som havde en lang karriere i modebranchen. Vi overtog virksomheden i 2015, da daværende ejer gik på pension. Der har været fokus på opbygning af agentnet i Norden, Tyskland og Holland samt deltagelse i messer. Nuværende ejer ønsker at afhænde virksomheden, da den har brug for en mere udadvendt salgsprofil, der kan vækste virksomheden.

Markedet

Markedet er Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland og Tyskland. Der sælger via agenter samt online. Det vest-svenske marked betjenes fra Danmark og er et stabilt marked, som kan betjenes fra Danmark.

Svagheder/udfordringer

Der har været for lidt opsøgende salgsarbejde i Danmark, da ejer selv har overtaget salget, men ikke er tilstækkelig udadvendt til at vækste virksomheden på dette punkt. Der har heller ikke været en klar strategi på SoMe og Adwords. Disse kilder vil kunne bidrage væsentligt til brandet i fremtiden.

Stærke sider

Etableret brand med etableret kundekreds. Der kan let udbygges med en bredere produktporteføje, andre brands samt nye distributionskanaler. Markedet er desuden under Corona blevet mere vant til virtuelle produktpræsentationer, hvilket også vil kunne benyttes i fremtiden.

Ideel køber

Virksomheden vil være ideel for en, som har interesse for modebranchen, gode evner inden for opsøgende salg samt kendskab til SoMe.
Alternativt kan være en virksomhed, som søger at udvide sortimentet af brands eller ønsker adgang til eksisterende kunder.

Opstartshjælp

Vi vil være til rådighed ifb. Udvælgelse af den næste kollektion samt udarbejdelse af katalogmateriale. Derudover kan der aftales nærmere. Det er vores ønske, at brandet det bedst mulige afsæt til at flyve videre på.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1753

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
33568

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
12-03-2021
Udbudspris 175.000 DKK