Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Velfungerende webshop til lærer- og skolebehov med gode placering til salg

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Webshop til kontorartikler, kontortasker, lærertasker, lædertasker og undervisningsmaterialer

Velrenomeret webshop til skoler, lærere, pædagoger og kontorfolk til salg. Høj genkendelsesværdi grundet kendt niche-målgruppe. Offentlige email og fysiske adresser gør målrettet marketing nemt og overskueligt.
Der er investeret en del i SEO og online annoncering, hvilket gør, at domænet rangerer højt i Google. Lav konkurrence, da sortimentet er enestående i Danmark.
Rentabel drift af ekstern Shopware webshop medfølger i aftalen. Dvs. at der reelt købes 2 webshops med en eksklusiv aftale, hvilket betyder at den købte virksomhed også varetager leverandørens webshop representation i Danmark på deres egne sider. Ingen driftsomkostninger dertil. Kun markedsføring.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har indtil videre ikke givet overskud grundet fejlinvesteringer og tekniske investeringer. Salget øges stigende og der er ingen tvivl om success med de rigtige hænder og forretningsmæssig kunnen.

Produktet

Webshoppen har et stort produktsortiment på ca. 2500 varer. Produkterne indkøbes eksklusivt fra leverandør i Tyskland. Leverandøren har satset på at etablere egne handelsplatforme i Danmark, hvilket tilbudte virksomhed styrer. Virksomheden har prismajestæt og er ikke bundet på leverandørens side. Samtlige aftaler er nedskrevet i kontrakt.
Lager medfølger, samt domæner, webshop og de gode placeringer. Der er p.t. tegnet aftaler med markedsføringsbureau, som kører godt.
Virksomheden sælges grundet private omstændigheder.

Markedsføringskanaler

Virksomheden er repræsenteret online på Google Ads, Google Shopping, Google Display og højt rangerende sider på organisk søgning. Facebook setup kører med remarketing og diverse videoer og opslag. Virksomhedens facebook side har ca. 2300 følgere.
Trustpilot rangeres rimeligt p.t., men der ses stigende antal positive bedømmelser.

Der kan målrettes markedsføring meget bedre end hidtil, da skoler og institutioner kan målrettes ved offentlige registre.

Omkostninger

Lige p.t. er der kun faste omkostninger til samarbejdspartnere såsom markedsføring, e-mærket, co2-samarbejde og deslige.

Shopsystem

Aktiver

Varelager på en værdi på 80.000 medfølger.

Varelager på 80.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 4.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Virksomheden startede ved webshoppen skoleabc.dk . Her solgtes der primært skolesager til børn og unge. Med en eksklusiv aftale med en leverandør, der er specialiseret i skole- og institutionsbehov, opstod en ny webshop og denne overgik 2017 til ApS form. Derfra udvikles samarbejdet til at indeholde 2 webshops, hvor der reelt driftes på begge webshops for at uddybe markedet.

Markedet

Der er konkurrence, men virksomheden kører med et enestående koncept, da den bestående konkurrence ikke har samme koncept og dermed en forskelligt sortiment. Sortimentet er enestående i Danmark og sælges KUN via denne virksomhed. Leverandøren er producent på samme tid på mange produkter.

Kundegruppen / målgruppen er lærere, pædagoger og skoler / institutioner. Disse er lette at målrette.

Svagheder/udfordringer

Umiddelbart ingen relevante.

Stærke sider

Stærke sider er enestående sortiment, eksklusiv kontrakt til at forhandle leverandørens produkter i Danmark, samt en veldefineret målgruppe.

Ideel køber

Den ideelle køber skal investere i et større varelager og sende fysiske flyer/kataloger ud til skoler og institutioner, da dette ikke er blevet udtømmet endnu.
Branding skal skubbes i en mere seriøs retning. En bestående virksomhed med lagerkapacitet og erfaring er at anbefale, men førstegangskøbere får et produkt, hvilket har stor fremtid i Danmark.

Opstartshjælp

Jeg bistår med råd og vejledning, samt produktbeskrivelser og teknisk overførsel af alle nødvendige systemer og aftaler.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
50.000 DKK
Finansiering løbetid:
36 måneder
Finansiering renter:
7 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1240

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
33519

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
27-02-2021
Udbudspris 500.000 DKK