Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Køreklar dropshipping eller engros webshop med bæredygtigt yogaudstyr

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
En perfekt niche til dig der vil i gang med din egen webshop

Køreklar webshop med fokus på bæredygtigt nicheprodukt således, at du som nyopstartet nemmere kan skille dig ud fra konkurrenterne! Webshoppen har fokus på salg af yogaudstyr lavet af naturmaterialet kork fra en leverandør
i Portugal. Shoppen rammer derfor perfekt i tidens ånd samtidig med, at yoga har fået en kæmpe opblomstring under Covid19.

OBS. NY AFTALE INDGÅET MED LEVERANDØR SÅLEDES, AT SHOPPEN NU KAN DRIVES PÅ 2 MÅDER:
1) Du køber varelager hjem og bestiller de ønskede mængder via et katalog fra leverandøren (herved kan du spare penge på både fragt + du selv kan styre leveringstiden til dine kunder.

2) Dropshippingaftale med 7-15 dages levering til Danmark. Det smarte ved denne type er, at leverandøren er tilknyttet din shop direkte gennem en app i Shopify. Når du får en ordre i shoppen, vil den således ryge direkte til din leverandør som sender varen til kunden. Du er altså her aldrig i kontakt med produktet selv. Pt. er priserne sat af mig, så der er ca. 30% avance på alle produkter i shoppen - dette bestemmer du naturligvis helt selv.

Webshoppen er opsat i Shopify, og man får en æstetisk flot, simpel og let-navigerbar hjemmeside. Programmet den er lavet i er nemt og meget intuitivt at arbejde i - selv for den uerfarne shopify bruger. Derudover er løsningen skalerbar, så der ikke på sigt skal kigges efter andre løsninger.

Jeg sætter meget gerne 1-2 timer af til et møde omkring opstart og strategi for virksomheden med en evt. kommende køber :)

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har endnu ingen omsætning, da den er helt nyopstartet. Jeg havde en ide om, at jeg ville drive shoppen ved siden af mit studie, men da jeg læser på mit sidste år, må jeg bare indse, at tiden simpelthen ikke er til det. Med den rette ejer, kan virksomheden dog hurtigt skalere, netop fordi den skiller sig ud!

Andre virksomheder sælger lignende produkter, MEN:
1) Det er blandt en masse andre produkter (så konkurrenterne er slet ikke nicheprægede på samme måde)
2) Der er næsten, hvis ikke ingen, andre danske webshops som forhandler tasker i kork!

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Korgi.dk sælger yogaudstyr men med fokus på bæredygtighed. Leverandøren er placeret i Portugal. Alle produkter er lavet af kork, fordi dette materiale er genialt set med bæredygtige øjne. Korktræer optager nemlig mere Co2 end de afgiver – også medregnet transport og produktion. Høstede korktræer absorberer 3-5 gange mere CO2 end ikke-høstede. Korkegtræerne i Portugal alene hjælper med at kompensere for 10 millioner tons kulstof hvert år.

Udover produkterne i webshoppen får du:
- Dit eget CMS system
- Domænet korgi.dk
- Logo i PNG
- Unikt responsivt design
- Hosting hos Simply.com
- Leverandør i Portugal via app
- Mulighed for integration med Dinero
- Mulighed for at lave nyhedsbrevs tilmelding
- Mulighed for at integrere Google Analytics og Facebook Pixel
- Mulighed for at oprette SoMe-kanaler

Markedsføringskanaler

SOCIALE MEDIER:
Tanken var at benytte betalt annoncering på både FB og IG, da muligheden for at ramme den præcise målgruppe er ret stor i dette henseende (eksempelvis ved at ramme yogaudøvere med interesse i bæredygtighed).

GOOGLE ADS & EMAIL MARKETING:
Skab mere trafik til websitet og kombiner dette med fx EMAIL-MARKEDSFØRING. Det kunne eksempelvis være ved at placere en pop-up på hjemmesiden med mulighed for tilmelding til nyhedsbrevet i bytte for fx en rabatkode. Nem integration med bl.a. Mailchimp.

SEO:
Skab mere organisk trafik med SEO. Jo mere trafik der kommer, desto højere kommer siden til at rangere på Google. Der er pt. lavet en smule SEO ifm. produkttekster og produktlinks.

Omkostninger

- Domæne hos Hostmaster.dk = mellem 150-200 kr. om året (er betalt for første år)
- Shopify = 180 kr. om måneden
- Spocket app = 300 kr. om måneden (kun hvis der køres dropship - gælder IKKE ved engros)

Shopsystem

Virksomhedens historie

Min tanke til virksomheden udsprang fra det faktum, at mange pludselig blev tvunget til hjemmetræning pga. Covid19. Her så jeg et stort potentiale i især yoga. Mange har en svær periode pt., og netop her kan yoga jo være særdeles effektivt - samtidig med at der passes på miljøet. Desuden kan yoga, når vejret vender, jo både laves inde og ude.

Vision

Visionen er at blive førende på yogamarkedet for kork produkter.

Ideel køber

Den ideelle køber er først og fremmest dig med interesse i at drive en webshop. Der er rig mulighed for at give sig direkte i kast med projektet - uanset om du er erfaren iværksætter eller ingen erfaring har.

Opstartshjælp

Der tilbydes selvfølgelig opstartshjælp til evt. køber:

- 1-2 timers sparring enten pr. møde eller telefon
- Dette er ganske gratis ifm. køb

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1943

Sælger kontaktet:
15

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
33429

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
03-02-2021
Udbudspris 5.000 DKK