Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Køreklar dropshipping side med kæmpe potientale

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Bareenlampe er en custom designet webshop med salg af den unikke lampe, hvilket vil sige, at du ikke finder en webshop som denne andre steder. Lampens funktionaliteter gør den unik, da den kan buges som både lommelygte, nattelampe, og bordlampe. Webshoppen er køreklar og kan nemt overdrages til dig, som brænder inde med den store iværksætter lyst. Med bareenlampe.dk kan du være sikker på en brugervenlig webshop med et unikt produkt og et kæmpe potentiale som kun venter på, at du føre det ud i verden.

3-7 dages levering til Danmark

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Der er en avance på 55%, og det er grundet den lave pris lampen er sat til. Hvis prisen bliver sat højere op har du så en højere avance. Med den rette markedsføring og salgsteknikker, er der ingen grænser for, hvilke højder du kan nå.

Produktet

Vores lampe, er meget unik i forhold til alle andre lamper på markedet, den har 3 funktioner den kan bruges som, natlampe, bordlampe og som en lommelygte. Den har et skandinavisk design der gør den endnu mere attraktiv, og en lampe som man heller ikke er til hverdag. Der er 3-7 dages leveringstid til Danmark

Markedsføringskanaler

Omkostninger

189kr som det koster at have shoppen på platformen Shopify

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1660

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
33413

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
27-01-2021
Udbudspris 12.000 DKK