Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Hækleboksen.dk Abonnementsvirksomhed på Danmarks hurtigst voksende marked. - Omsætning i 2020 ca. 780.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Du kan nu blive en del af Danmarks hurtigst voksende marked med denne unikke abonnementsvirksomhed.
Har du drive, kan virksomheden her virkelig komme op i gear.
Virksomheden har primært kunder i DK og lidt i Norge - der har løbende været efterspørgelse fra udlandet, så der bestemt mulighed for at udvide til det internationale marked.
Med investering i denne virksomhed har du hver måned tilbagevendende kunder fra start og ikke mindst overskuddet, der medfølger heraf.
Vores abonnementer opnår 25% i rabat på yderligere garn og tilbehør, hvilket gør at de oftes handler i denne virksomhed fremfor andre, hvilket også er med til at sikre nogle ekstra salg.
Med Hækleboksen.dk følger Strikkeboksen.dk også med, vi rammer således en vanvittig bred målgruppe.
Desuden har vi de seneste 2 år, som de eneste på markedet, udbudt en hæklejulekalender, der er blevet udsolgt begge år – der er her mulighed for en masse tilbagevendende kunder.
Vi er pt. E-mærket, herved garanterer vi handelsbetingelser, markedsføring m.m. er blevet ført ud i praksis på den rigtige måde.
Har desuden en flot trustpilotscore, hvilket kun hjælper på vores troværdighed – noget der men friske hænder vil kunne blive fokuseret ekstra meget på:
På Facebook har Hækleboksen 4646 følgere og Strikkeboksen har 1213 følgere
På Instagram har Hækleboksen 1837 følgere og Strikkeboksen har 577 følgere

Økonomiske nøgletal

Omsætning i 2020 ramte 777.000.
Pr. abonnementsboks der sælges, er der overskud på ca. 80,-
Garn og tilbehørs vejledende udsalgspriser = 2,5 gange indkøbsprisen.
Overskud kunne nemt være større, men fokus har været på at lave et større kendskab til virksomheden, og derfor er pengene også blevet brugt på markedsføring.
Dækningsgrad: 31,06%
Overskudsgrad: 12,49%

Overskud før skat: 44.000 DKK

Produktet

Hækleboksen.dk og Strikkeboksen.dk sælger garn og opskrifter på abonnement. Garn er ikke en ny opfindelse og er altid blevet brugt af mennesker, men garn er blevet vildt populært og garnbranchen boomer. Derudover er overraskelser samt abonnementsløsninger også blevet en integreret del af forbrugerens ønsker - og med denne virksomhed har du alle tre dele samlet i ét koncept. Virksomheden består ikke kun i abonnementsbokse, men sælger blandt andet også garn og tilbehør, så dem, der ikke ønsker en abonnementsboks også snildt kan handle - på denne måde rammes en større målgruppe med samme varelager.

Markedsføringskanaler

Vi er stærkt repræsenteret på Facebook og Instagram, og det er her vi har brugt de fleste af vores markedsføringspenge. Google Ads er der også blevet brugt lidt på, men i væsentligt mindre grad end der er på Facebook.
Vi har desuden også arbejdet med SEO, så vi også dukker op ved diverse søgninger på garn.
Vi har naturligvis også gjort brug af nyhedsbreve og har aktuelt 892 aktive abonnenter.
Vi har en Trustpilot-konto for både Hækleboksen og Strikkeboksen, begge med en fin score.

Omkostninger

Årligt er der omkostninger på:
Husleje: 46.200
Forsikringer: 4.986

Shopsystem

Aktiver

Varelager med garn, strikkepinde, hæklenåle, diverse tilbehør, opskrifter med en indkøbspris på 41.000 kr. følger med i prisen.
Vi har lageret på privatadresse.

Varelager på 41.036 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Det hele startede med at vi så et hul i markedet. Med et voksende marked inden for overraskelsesbokse var det klart her vi skulle finde på noget. Vi fandt et hurtigt voksende marked inden for garn og hobby og så var det bare at slå 1 + 1 sammen.
Da vi startede, var det med en idé om at vi selv skulle importere garn fra det store udland, og det hele skulle ske i vores eget navn. Efter et par måneder fik vi den første store sending hjem fra Kina. Da vi desværre måtte sande, at garnet ikke var i den ønskede kvalitet, og efter de første pr. måneder med en flyvende start, måtte vi finde på noget nyt. Vi valgte derfor en lidt nemmere, men stabil løsning, og den løsning vi stadigvæk benytter os af i dag, og tog fat til diverse leverandører her i Norden. Garnet og tilbehør, der sælges sker derfor i kendte brands, dette giver et mindre profit, men sikkerhed i kvalitet. Har man sine kontakter i orden, er det bl.a. også her man vil kunne lave et gennembrud i fortjenesten – da men ved at benytte sit eget brand kan tjene mere pr. abonnementsboks.

Markedet

Det generelle marked for garnbranchen er klart voksende, og der er aldrig blevet solgt mere garn end der gør i dag. Der er efterhånden flere der udbyder garn og tilbehør, både som webshops og fysiskebutikker. Hækleboksen skiller sig ud fra resten af markedet, da denne virksomhed er den eneste, som tilbyder abonnementsbokse - hvilket betyder, at dem, som ønsker at købe garn på abonnement kun kan få dette hos Hækleboksen.

Svagheder/udfordringer

Den største svaghed vil være, at det kan være svært at konkurrere på garnpriser. Nogle virksomheder presser prisen på nogle bestemte mærker, og gør vi det samme, så vil boksene have en betydelig lavere værdi end de sælges på (værdien af boksen er altid mindst indkøbspris x 2,5)

Stærke sider

En af de stærke sider er helt klart, at vi er de eneste på markedet, som udbyder en abonnentsboks med garn, samt vores hæklejulekalender, som bliver udbudt op til jul. Da vi er de eneste på markedet betyder det, at hvis kunderne ønsker garn på abonnement, så er de "tvunget" til at handle hos os, da de ikke kan få dette ved nogle af konkurrenterne.

Strategi

Vi har fra starten haft et produkt som ingen andre har, og det har hele tiden været dette vi har haft fokus på. Fra dag 1 har det handlet om vores overraskelsesboks med garn og opskrifter, og det er også her vores primær indtægt har været.
Op mod jul så vi endnu et hul i markedet, nemlig en hæklejulekalender. Den har været så populær at vi hen mod jul har måtte ændre fokus lidt væk fra vores abonnementsbokse og hen mod julekalenderen.
Mange har desuden efterspurgt en strikkejulekalender, hvilket vil være et oplagt skridt at tage her i 2021.

Vision

På det hurtigst voksende marked i Danmark (online), er der uanede muligheder. Allerede nu har vi uden markedsføring eller andet kunder fra Norge.
Inden for kort tid vil markeder som Sverige, Holland og især Norge derfor været et naturligt skridt at indtage. Inden for en overkommelig fremtid med de rette kompetencer vil et kæmpe marked som Tyskland også være at marked med stor interesse.
Med de rette kompetencer er udsigter for Hækleboksen derfor virkelig gode.

Ideel køber

Enten en der allerede er i branchen, evt. har en fysiskgarnbutik og ønsker at øge sin omsætning og trafik gevaldigt.
Men det kan også være en der slet ikke er på markedet, man har lyst til at prøve kræfter af med en allerede etableret abonnementsvirksomhed.

I dag får vi trykt opskriftshæfter hos lasertryk, så lidt opsætning af opskrifter på computeren er en god evne at have.

Der bliver brugt nogle timer på at finde og opsætte opskrifter (primært nogle vi finder/får gennem vores leverandører, som har mange 1000 at vælge i mellem). Det er bliver brugt mest tid på er at pakke og sende abonnementsboksende, som pt. bliver sendt ud den 2. hverdag i måneden.
Så er der selvfølgelig det gængse med kundeservice, opslag på instagram/Facebook og forsendelse af diverse vare købt på shoppen.

Opstartshjælp

Hjælp efter salg kan aftales efter ønske. Her er vi meget fleksible, og graden af hjælp kommer meget an på hvem du er som køber.
Vi ønsker i hvert fald en god overførsel af vores hårde arbejde gennem de seneste 2 år.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3126

Sælger kontaktet:
17

Følger annoncen:
13

Annonce id-nummer:
33331

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
08-01-2021
Udbudspris 175.000 DKK