Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

My Aura - Clean your body - Kosttilskud - Udrensning

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce

MY Auras produkter er baseret på vores egne opskrifter, hvor vi efter intensive studier, og egne tests, har fundet frem til den helt rigtige, og mest effektive sammensætning af urter og frugter.

Vores produktet er opfylder kravene til dansk lovgivning.

Vores produktion ligger i Tyskland, og er dermed underlagt alle gældende EU regler. Det harmonerer godt med vores krav til kvalitet.
I udviklingen af vores opskrift har vi lagt vægt på smag, effektivitet, og brugervenlighed.
My Aura indeholder en fantastisk blanding af urter og frugter som smager godt og hjælper kroppen med at udskille affaldsprodukter.

My Aura
Psyllium Husk øger den daglige indtagelse af fibre og hjælper med at opretholde en sund tarm. Ingefær bigrager til en normal fordøjelse. Mælkebøtte stimulerer fordøjelsen og bidrager til en normal leverfunktion.
Læs mere på www.myaura.dk

Økonomiske nøgletal

Da produkter var først blive færdig i Januar 2020 og vi har desværre måtte vent på at blive godkendt af FVST.dk (Vi blive godkendt i oktober 2020) Har vi solgt 10 pakke siden vi starte. Bemærk at produktet udløbet til Feb-2022

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Jeg sælger min virksomhed fordi jeg mangler viden om markedsføring og ikke motiver nok til at lære det. Men jeg synes at produkter som vi har opfundet er en rigtig god produkter, derfor skal den fører videre til dem som har viden og overskud (+økonomi) til at fører produkter ud på marked på en rigtig god måde.
Produkter er bliver godkendt af fødevarestyrelsen, hvor vi har ret skilt på pakker en gang.
Nu kan vi videre sælge produkter til butikker og andre virksomhed.
Men jeg har desværre ikke connection til det og har ikke råd til at ansat en sælge.

Markedsføringskanaler

Vi har en webshop (www.myaura.dk) hvor der indhold SEO
- Video Reklamer
- Facebook
- Instagram

Omkostninger


Nets 129 kr./md.
Domænenavn 99 kr./år.
Forsikring 564,13 kr./år.
GS1 (Stegkoder) 625 kr./år
(Priser er inkl. moms)

Shopsystem

Aktiver

Produkter er i mit eget kontor (Ringsted)

Varelager på 200.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Jeg er en af dem som altid haft problemer med hud og vægt. Jeg har haft mange bumser, især når jeg har spist usundt i en periode, Samtidig har min vægt altid haft mange udsving.
Jeg har prøvet næsten alle hud produkter på markedet, været til kosmetolog flere gange om måneden, og brugt rigtig mange penge på det.
Prøvet at spise sundt og træne, alt sammen uden vedvarende resultater. Der var flere gange hvor jeg gav op, fordi jeg ikke kunne se eller mærke resultatet med det samme.

Jeg begynde at læse om udrensning eller Detox kure, og jeg begyndte at forstå nødvendigheden af at få en udrensnings kur engang imellem, da vi indtager flere giftige stoffer, end vores egen krop selv kan udrense.

Jeg startede med juice kure, og flydende kost i 3 dage, hvor jeg trænede samtidig. Det hjalp rigtig meget på min hud og jeg tabte hurtigt 1 kilo. Men jeg vidste også, jeg ikke ville kunne klare den flydende kost særlig længe, for jeg elsker at spise og tygge mad.

Derudover er det tidskrævende hele tiden at skulle forberede og blande juice.

Derfor Begynder jeg på en idé. "Kunne det være dejligt, hvis der fandtes et produkt, jeg bare kunne blande i et glas vand, og på den måde have hurtig, nem, effektive detox juice? Det skal samtidig smage godt, og indholder alle de mest effektive urter, planter og frugter fra hele verden?"

Jeg kontaktede min partner, og vi gik i gang med at prøve at fremstille et detox produkt i pulver, der opfyldte dette. Efter 2 års research og forsøg, er vi kommet frem til det fantastiske produkt.
Det smager, og dufter, af æble, det er nemt at bruge, og kan tages med alle steder. Det er yderst effektivt, og øger den daglige indtagelse af fibre, samt hjælper med at opretholde en sund tarmflora. Derudover stimulerer det fordøjelsen og bidrager til en normal leverfunktion.

Resultatet af alle mine erfaringer, er blevet til "My Aura" Detox pulver.

Ideel køber

Virksomhed er perfekt til den person som har kendskab til markedsføring og har mange connection til sælge eller butikker.

Opstartshjælp

Jeg kan står til rådighed på telefon og mail, hvis du har spørgsmål.
Jeg vil forklar dig om kontakt til produktion (Det er en danske firma)
På pakken står at produkter er fra Ringsted. Derfor er du velkommen til at opbevare produkter i mit kontor.
Til næste bestilling(efter du har solgt det 700 pakker som der er på lager lige nu) derefter kan du selvfølgelig lave om på pakke, og det hjælper jeg dig hele vejen igemmen.
Ellers kan du selv klister klistermærker på alle pakker hvor der står din adresse og din virksomhed information.

Domænenavn (www.myaura.dk) vil bliver overført til dit navn

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1501

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
33322

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
07-01-2021
Udbudspris 20.000 DKK