Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Dropshipping webshop med outlet tøj, sko og accessories

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce

Libfashion.dk er en webshop med Outletmode til kvinder og mænd, der har et stort potientiale for at blive rigtig populær, hvis man har energien og tiden til det.

Webshoppen gik i luften i maj 2019. Vi har en fungerende facebookside med knap 500 følgere og en instagram med knap 400 følgere. Derudover har vi et par influencere tilknyttet, der laver opslag på instagram med god effekt!

Webshoppen er bygget op omkring dropshipping, hvilket er super smart, hvis man ikke har plads til et kæmpe varelager derhjemme, samt at man ikke risikerer at brænde inde med en masse varer. Derudover er det virkelig nemt at gå til!

Regnskab

Afkastningsgrad
-136%
Soliditetsgrad
81%
Likviditetsgrad
539%

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har været i underskud siden opstart, da der ikke er lagt nok energi i den. Med den rette energi, vil der nemt kunne komme plus i omsætningen.

Produktet

Webshoppen sælger alt indenfor outletmode til kvinder og mænd. Dette indebærer tøj, sko og accessories i populære kendte og knap så kendte mærker. Der er mærkevarer i både den lidt dyre eksklusive ende og i den helt billige ende.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Virksomheden betaler til:
Webhotel og domæne
Shopify abonnement, samt enkelte apps i Shopify
Dropshipping

En månedlig udgift på omkring 1500,-

Shopsystem

Aktiver

Virksomheden er bygget op omkring dropshipping.

Virksomhedens historie

Jeg startede virksomheden, fordi jeg interesserer mig for mode og jeg syntes, det kunne være sjovt at starte en webshop som et bi-erhverv. Jeg så et stort potientiale i Outletmode, fordi der ikke er mange webshops med dette og der er et ret fint marked for det. Hvem elsker ikke at få lækre mærkevarer med store besparelser?

Navnet LIBfashion kommer sig af "Let it be fashion".

Når alt kommer til alt, har jeg desværre fået hænderne for fulde og derfor sælger jeg nu mit hjertebarn videre til en, der vil køre det videre og lade det vokse ud fra det, jeg har bygget op.

Ideel køber

Det vil være rigtig fint, hvis du både har en viden omkring Shopify og marketing. Med den rette viden, vil det ikke kræve så meget energi, at få webshoppen længere ud på markedet og fange de rette kunder.

Opstartshjælp

Jeg vil i den første tid gerne stå til rådighed på tlf., hvis der er spørgsmål omkring virksomheden. Køber bliver naturligvis sat ind i shopify, samt facebook, instagram og nyhedsbrev og får oplæring, hvis dette er nødvendigt.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
5043

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
33247

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
13-12-2020
Udbudspris 35.000 DKK