Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

WEBSHOP MED UNIKT PRODUKT🤩 Dropship fra polen.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Dropshipping med kort leveringstid og winning product!

Denne webshop dropshipper massagepistoler i forskellige farver, som fragtes direkte fra leverandøren i Polen, hvilket betyder at du ikke skal indkøbe et varelager og dermed ikke løber nogen risiko derved. På trods af at det er dropshipping er der kort leveringstid, på 2-5 hverdage. Det er et unikt produkt der er den perfekte julegave. Det er nemt at markedsføre, og med i købet følger der også markedsførings materiale som er testet og vi ved derfor at det virker 100%. Ønsker man derfor at drive en webshop hvor man ikke selv skal stå for ret meget, men blot ønsker en passiv indkomst, så er denne perfekt!

Produktet er den perfekte julegave, så det er bare om at komme igang🏆

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Der er endnu ingen omsætning på siden, da vi ikke selv har tid til at drive den og derfor ikke ønsker at smide penge i den. Dog er der et grundlag for en god omsætning, da produktet er et 'winning product'.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Produktet er en massagepistol, som er en maskine der kan lindre muskelsmerter. Produktet er brugt af atleter og blot folk der ønsker en god massage i hverdagen. Der er mulighed for selv at justere tempoet på pistolen, således at man har mulighed for at massere lige hvor man ønsker i det rette tempo.

Markedsføringskanaler

Webshoppen er drevet på platformen Shopify, hvor produktet er interageret så du blot skal trykke på en knap for at sende ordren af sted.

Omkostninger

Der er omkostninger til siden i form af domæne, Shopify abonnement og markedsføring på Some og/eller Google Ads.

Shopsystem

Markedet

Markedet består af få konkurrenter, da der ikke er ret mange butikker der har fået øjnene op for produktet endnu. Dog er der stor efterspørgsel på produktet, og der er stigende omsætning på markedet som følge heraf.

Stærke sider

Webshoppens stærke sider ligger i det stilfulde design, samtidig med at den er tillidsfuld og nem at bruge. Det er en fordel da det er nemt for kunderne at placere en ordre og bestille. Samtidig er der kort leveringstid, så kunderne vil anbefale den til deres bekendte.

Ideel køber

Den ideelle køber er en person der ønsker en passiv indkomst uden at skulle gøre for meget. Det er en person der har tid til at opsætte Ads, og til blot at trykke på få knapper for at sende en ordre af sted.

Opstartshjælp

Vi tilbyder opstartshjælp så lang tid det ønskes, og er til rådighed via mail såvel som mobil. Vi tager ingen yderligere betaling for dette, da det er inkluderet i prisen.

Skulle man ikke have erfaring med at opsætte markedsføring, hjælper vi også med dette.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
721

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
33228

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
05-12-2020
Udbudspris 22.000 DKK