Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 28.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Spændende webshop med salg af møbler og boliginteriør - Med gode forhandlingsaftaler

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce

Er du interesser i at eje din helt egen webshop med salg af møbler og bolig interiør ? Så er det nu du skal slå til. Homelivings.dk er en webshop med super flotte møbler der bliver solgt via vores forhandlere, nemmere sagt dropshipping. Der er stort potentiale i forretningen, da homelivings.dk har bygget et godt forhandler fundament op og der er mulighed for at købe varer hjem til dit helt eget lager, så det er nemmere for dig at sende direkte til kunden. En ekstra god ting ved at få fat i virksomheden, er at du får mail samt mobil og nummer inkluderet i prisen.

Økonomiske nøgletal

Da Homelivings.dk er startet i 2020, har vi desværre ikke nogle økonomiske nøgletal. Men vi har haft ordre og vi kan også se at der er besøgende på webshoppen. Hvis man er dygtig indenfor markedsføring og har forstand på Google Adsog de sociale medier, vil forretningen have potentiale til at blive stor - Det handler kun om at markedsføre den nu.

Produktet

Homelivings.dk sælger dansk designet møbler fra flere forskellige forhandlere i Danmark. Tag et kig på vores hjemmeside og se hvad vi sælger af produkter.

Markedsføringskanaler

Vores kunder kommer fra de sociale medier lige pt. Vi har brugt et lille budget i starten, for et nå ud til flere kunder i Danmark.

Instagram: 560 følgere
Facebook: 40 Følgere
Nyhedsbrev: 30 følgere

Omkostninger

Månedlig betaling til Shopify
Mail omkostning
Mobil nummer

Aktiver

Vi har ingen aktiver - Men hvis du som ny køber, ønsker en forretning med et lille lager, vil det være en god idé at investere i dette selv.

Virksomhedens historie

Virksomheden blev startet af ren interesse af møbler og boliginterør. Selvom der er mange konkurrenter på markedet, ser vi hos homelivings.dk at man sagtens kan blive en af de største, hvis man bare har styr på markedsføring. Vi satte os ned og fik designet en hjemmeside, som har et roligt og nemt design, så kunder kan finde rundt uden problemer. Dog er der andre ting i øjeblikket at se til og derfor er Homelivings.dk sat til salg.

Markedet

Det er et bred market som Homelivings.dk opererer på, men som nævnt kan det blive en leg, når man bruger nogle penge på at vise hvem du er på Google Ads og de sociale medier. Prismæssigt skal du gå ud fra at ligge dig ca. som de andre konkurrenter. Vi har prismatch, så kunderne kan få den samme pris hos os, som hos den "billigeste" konkurrent.

Ideel køber

En ideel køber vil være en iværksætter type, som ønsker en virksomhed der er nem og overskuelige at styre. Det kræver ikke at du sidder langt ud på natten for at nå i mål. Hjemmesiden og selve dropshipping idé er at du kun skal sørge for at dine kunder for den bedste service. Det vil derfor sige at du nemt kan have et job ved siden af webshoppen.

Opstartshjælp

Vi vil med glæde inkluderer hjælp til den nye køber i starten, med at sætte dig ind i alt som skal vides. Der er nogle ting som man lige skal sættes godt i før det hele fungerer.

Udover det vil vi altid være på mail eller telefon, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2078

Sælger kontaktet:
18

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
33218

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
01-12-2020
Udbudspris 28.000 DKK