Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Danmarks fedeste vin shop - vinisimo.dk

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Vinkoncept med eksklusiv aftaler med franske chateauer

Muligheden for at købe Vinisimo.dk er unik fordi:

1. Aftalen inkluderer eksklusive distributionsaftaler med spændende chateauer
2. Webshop er gennemarbejdet og 100% plug & play med eksiterende kundegrundlag/database
3. Klart proof of concept og value

Hvis du går med interesse for vin og drømmen om at have din egen butik er dette en oplagt mulighed. Fokus er lagt på særligt udvalgte vine, som ikke er tilgængelige andre steder, og hvor kvaliteten er højsædet. Hvad der mangler er nye ildsjæle til at drive det videre.

Eneste grund til at virksomheden sælges er manglende tid/fokus på andre forretninger.

Økonomiske nøgletal

Efter 18 måneders effektiv drift omsættes der for DKK 100.000 på en 12 måneders run rate.

Dækningsbiddrag afhænger af ambitioner og markedsføringsbudget. Det er lykkes os at skabe den nuværende omsætning uden egentlig marketingskroner. Dermed også sagt at hvis man har appetit på mere, vil der være oplagte muligheder for at skalere forretningen signifikant.

Vinisimo er blevet optimeret i forhold til Facebook og Instagram, og med evt vidne på området er det en effektiv skaleringsstrategi med mulighed for højt ROAS.

Overskud før skat: 50.000 DKK

Produktet

Vinisimo har sin niche i, kun at udvælge franske kvalitetsvine direkte fra producenter som vi selv har besøgt og opbygget et samarbejde med. Dette er suppleret med et bredt udvalg af spiritus, med særlig fokus på gin og dertilhørende tilbehør som er baseret på aftaler med lokale samabejdspartnere.

Generelt om konceptet; Alle vine importeres direkte fra hver producent uden nogle fordyrende mellemled med eneret for Skandinavien.

Vi servicerer kunder igennem en Shopify webshop som giver en effektiv operation med minimum vedligeholdelse, idet det er bundet op på et strømlinet logistik setup hvilket kan overtages efter ønske. Dette er dermed en 100% plug & play løsning.

Markedsføringskanaler

Kunderne finder os via google, facebook og instagram. Der er en eksisterende kundebase som benyttes til email marketing og SoMe salg.

Derudover har vi specifikt arbejdet med at få produkterne anmeldt hos uafhængige medier der ligeledes øger den organiske vækst både inden for vin og spiritus.

Omkostninger

Omkostningerne er minimale med eneste faste omkostninger værende til Shopify og betalingsløsning.
De variable omkostninger er fragt og pakkemateriale. Nuværende fragtaftale kan overtages, hvilket gør at fokus kan rettes på salg og skalering.

Shopsystem

Aktiver

Nuværende varelager udgør ca DKK 50.000 og er eneste reelle fysiske aktiv.

Varelager på 50.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Virksomheden blev stiftet som et hobby projekt mellem to venner, og har udviklet sig til en selvstændig forretning med regelmæssig omsætning.

Virksomheden er bygget ud fra en passion og interesse for vin, og en måde hvorpå vi har kunnet fordybe os i et emne der er spændende, bygge relationer med vinbønderne og give nogle gode oplevelser videre til andre.

Der er brugt utallige timer på at sætte shoppen op, lande aftaler med levernadører og producenter og få alt det praktiske til at spille. Det er også det vi har syntes der har været sjovest og nu hvor det skal skaleres kan vi med fordel give det videre på et stadie hvor fokus bør ligge på salg og markedsføring i højere grad.

Ideel køber

Den ideelle køber har som minimum 2 ting:

1. Passion/viden/interesse for vin
2. Kompetencer indenfor online markedsføring

Opstartshjælp

Opstartshjælp tilbydes som en del af overdragelsen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2473

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
33208

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
28-11-2020
Udbudspris 50.000 DKK