Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 50.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop med børnetøj - dækningsgrad på cirka 50 %

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Modebevidst børnetøj til konkurrencedygtige priser

Vi har skabt en webshop, som ønsker at levere modebevidst og unikt tøj til børn. Som forældre til to børn har vi selv oplevet, hvor dyrt nyt og pænt tøj kan være. Vores værdi består af at vi levere unikt og modebevidst tøj til konkurrencedygtige priser. Det står som et stærkt alternativ til de dyrere mærker, som udbydes af de fleste danske børnetøjsforretninger.

Webshoppen har formået, at skabe omsætning fra første dag. Der er brugt relativt få omkostninger på markedsføring, men forretning af fået opbygget et solid fundament, hvor virksomheden er særlig stærk på SoMe. Det opleves, at en stor del af virksomheden omsætning stammer fra organisk vækst, og derfor er der et stort potentiale, hvis man har likviditet til markedsføring kombineret med de rette kompetencer til at drive webshoppen.

Vi sælger forretningen, fordi vi har to børn og to studier, som gør at vi desværre ikke har tiden til at drive forretningen.

Køb webshoppen hvis du har en drøm og at have dit egen virksomhed, så får du her en webshop, som er klar til at blive skaleret op. Det ville også være oplagt, hvis man allerede har andre webshop, og ønsker at udvide sin portefølje.

Økonomiske nøgletal

En række KPI er ikke medtaget på grund af virksomheden korte levetid.

Har gennemsnitligt solgt for 10.000 om måneden.

Har en dækningsgrad på cirka 50 %

Overskud før skat: 0 DKK

Markedsføringskanaler

Indtil nu har vi blot brugt 5.500 på markedsføring - det vil sige, at shoppens primære omsætning kommer fra organisk salg via vores Facebook og Instagram sider. Det betyder, at det er et kæmpe potentiale, hvis shoppen markedsføres korrekt.

Omkostninger

Fasteomkostninger på 2.500. Det dækker lager, forsikring mm.

Shopsystem

Aktiver

Eget kontor/lager i Aalborg, hvor der er hylder, skrivebord, køleskab mm.

Varelager på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 5.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Vi er et ungt par, som sammen har to børn. I den anledning har vi oplevet, hvor dyrt det kan være at købe nyt og modebevidst tøj. Derfor ville vi skabe en webshop, som kunne gøre det muligt, at købe nyt og modebevidst tøj til en pris, hvor alle kan være med.

Markedet

Der er en del store aktører i branchen, hvor særligt Luksusbaby har haft stor succes. Genbrugsforretning som Børneloppen er også blevet langt mere udbredt de seneste år. Vores webshop konkurrere ikke direkte med nogen af de førnævnte, fordi Luksusbaby sælger dyre mærkevarer. De henvender sig til kunder som målrettet søger dyre mærker. Børneloppen henvender sig til kunder, der ønsker at handle meget billigt, men også kunder som tænker på, at handle mere bæredygtigt. Vores kunder er forbruger, der efterspørger nyt tøj, som er lige så modebevidst som hos Luksusbaby, men bare til en langt lavere pris.

Svagheder/udfordringer

Hvis webshoppen skal tages til næste niveau, så vil det formentligt kræve en del markedsføring. Derfor vil det efter min overbevisning kræve, at man har kapitalen til at investere i annoncer mm.

Stærke sider

Utrolig god respons på vores koncept. Vores kunder er meget tilfredse, og synes at kvalitet og pris sammensætning er meget attraktiv. Så hvis man har de rette kompetencer i forhold til driften og markedsføring, så er det er meget stort potentiale for webshoppen.

Strategi

Modetøj af høj kvalitet til en meget konkurrencedygtig pris. For ikke at virke for billig for vores kunder, har vi også tilbudt 100 % tilfredshedsgaranti, og har på den baggrund haft 2 kvalitetssager siden opstart.

Vision

At give forbrugerne mulighed for at købe modebevidst tøj til en fair pris.

Ideel køber

Har selv børn, fordi det giver indsigt i målgruppen.
Skal være parat til at investere (fra 2.000 om måneden) i markedsføring, hvis webshoppen skal vokse.
Have interesse for sociale medier, fordi her bruger vores målgruppe meget tid.

Opstartshjælp

I forbindelse med opstarten, så vil vi begge være tilgængelig til at hjælpe. Der vil ikke blive opkrævet betaling for "oplæringen", fordi det er vigtigt for os, at køberen kommer godt videre med vores virksomhed.
Vi vil meget gerne give alle vores erfaringer og idéer videre til køberen.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2648

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
33206

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
27-11-2020
Udbudspris 50.000 DKK