Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Bæredygtig, zerowaste og vegansk webshop sælges.

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Drømmer du om at drive en lækker webshop med salg af veganske zero waste podukter? Så er chancen her med denne veletablerede webshop, der har eksisteret siden 2019.

Bæredytig, Zerowaste og vegansk webshop sælges

Drømmer du om at drive en lækker webshop med salg af veganske zero waste podukter? Så er chancen her med denne veletablerede webshop, der har eksisteret siden 2019.

Her får du en gennemarbejdet og veletableret webshop med fokus på brugervenlighed, hvor der er investeret tid på at skabe et flot og stilrent design der har samme look som tilhørende Facebook og Instagram. Den model/skabelon der er blevet brugt i Shopify hedder Bazian.

Vi har haft kørt brand- og produktkampagner med stor succes. Kontakt til it-mand gives naturligvis videre ved køb af shop.


Økonomiske nøgletal

Fortjeneste på varer er mellem 30% og 60%.

Nøgletal kan udleveres ved seriøs henvendelse af potentiel køber.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Vores webshop har eksisteret siden 2019 og haft glæde af massevis af kunder, som har investeret i købt bæredygtige produkter. Udvalget har været stort og har mange varenumre på webshoppen.

Produktsortimentet består af stål -madkasser og drikkedunke, shampoobars, bambustandbørster etc. varelager medfølger (Butiksværdi over kr. 60.000).

Webshoppen er opbygget i systemet Shopify, den er let og overskuelig opbygget med søgning i både mærker og kategorier. Shopify er et system, der er let at gå til med muligheder for tilkøb af forskellige moduler/funktioner for videreudvikling af shoppen. Der findes et utal af dygtige teknikere i Danmark, der kan supportere.
Shoppen er desuden fuldt integreret med Shipmondo, som er et fragtmodul som giver gode fragtpriser.
Mht. SEO har vi både haft et bureau tilknyttet, ligesom vi selv har gennemgået et SEO-kursus og opdateret shoppen.

Med i pakken følger to marketingskanaler. Facebook med 493 følgere og Instagram med 1600 følgere.

Vi har altid lagt vægt på en personlig og god kundeservice og besvaret kunder pr. telefon og mail både dag, aften og weekend, hvilket også har resulteret i flere gengangere af købere. Der er desuden investering i add-words til en værdi af kr. 35.000.

Her får du en meget flot webshop, hvor der er lagt vægt på et professionelt design og en funktionalitet, der er blevet finpudset, hvilket vi er blevet rost meget for af kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Derudover er der brugt meget tid på at opbygge salgskanaler på Facebook og specielt Instagram. Du vil derfor spare hundredvis af timer i forhold til at skulle opbygge en webshop fra bunden af.

Salgsprisen inkluderer en køreklar webshop med domænenavn, to store marketingskanaler. Hele varelager medfølger til en værdi af over kr. 60.000,- Bemærk, at det kun er vores webshop der sælges, ikke selskabet.
Køber skal selv oprette en betalingsaftale (NETS) til shoppen, da den eksisterende aftale ikke må følge med et salg. Køber skal selv godkendes af NETS. Vi har en betalingsgateway via PensoPay, hvilket vi også anbefaler ny køber.

Vi har pga. personlige forhold været nødsaget til at drosle ned i arbejdet på webshoppen, men står gerne til rådighed for køberen via mail og telefon til alt er overdraget.

Markedsføringskanaler

Vores kunder finder os online via SEO og SoMe værende Instagram og facebook hvor vi begge steder har shop in shops som er direkte er linket op til vores online webshop.

Omkostninger

Faste omkostninger er som følger:
Shopify
Shipmondo
Simply.com
PensoPay

Shopsystem

Aktiver

Vi har drevet webshop med lager i privat kælder. Kan uden problemer skales op, idet den model vi har valgt til shoppen, kan håndtere rigtig mange SKU/varenumre.

Varelager på 25.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

BeeZeroHero er startet af 3 meget forskellige kvinder, som dog alle har et fælles ønske, nemlig ønsket om at gøre en forskel. Med en samlet børneflok på 9 er vi drevet af, at kunne være et forbillede for vores børn. Børn gør hvad vi gør - ikke hvad vi siger!

Vores filosofi er, at bæredygtighed skal være for alle, ikke kun for dem der har råd. Derfor vil vi tilstræbe os at være Danmarks billigste zerowaste-butik. Vi er altid på udkig efter de gode alternativer og vi hører meget gerne fra jer, hvis I lige falder over et eller andet som kunne passe ind i vores butik.

Vores børn går meget op i, at passe på vores jord, i en helt anden grad end vi gjorde på deres alder. Det er rigtig fint, men vi har alle mulighed for at gøre lidt mere, hvad enten det er at skifte plastiksugerørene ud med genbrugelige eller leve som veganer. Selv et lille skridt er bedre end alternativet.

Mange skoler er begyndt at have fokus på, at børnene skal bruge alternativer til sølvpapir etc. Her vil vi gerne komme ud på jeres skoler og vise og demonstrere de alternative muligheder der findes. Inspirere til at mindske affaldet og bruge genbrugelige produkter.

Kig ind på vores shop og bliv inspireret. Der vil løbende komme nye produkter på siden 😊 Lad os sammen gøre en forskel!

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1530

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
33192

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
20-11-2020
Udbudspris 24.900 DKK