Salg af børnetøj abonnementskoncept - Omsætning 2019: 100.000 kr.

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Woocommerce
Gem annonce
Salg af Gopandabox.com

Du har nu muligheden for at få fingrene i et plug-and-play koncept med børnetøj på abonnement. Der ligger allerede en database med tidligere 250 abonnenter og der er lavet særudvikling på platformen til ca. 100.000 kr. Alt er sat op på platformen med abonnenter, ordrer og kortbetaling (bambora) og har kørt i 2 år. Desværre har vi ikke haft tid til at give den opmærksomhed som det fortjener, og vi mener det har en masse uudnyttet potentiale, men som kræver dedikeret tid til det. Der er fornylig brugt ressourcer på at opgradere foto materiale, som følger med sammen med hele den visuelle identitet.

Økonomiske nøgletal

Omsætning 2019: 100.000 kr.
Resultat før skat 2019: -135.000 kr.
Abonnementsløsninger er en volumeforretning og kan ikke drives fornuftig med det antal abonnenter der har været. Der er for høje minimumsbestillinger ved leverandører, for at der er positiv drift. Derved også et varelager som kan sælges med.
Der er dog eksisterende aftaler kørende uden minimumsbestillinger, og det er sikkert muligt at finde flere leverandører hvis der gøres en indsats.

Markedsføringskanaler

GoPandaBox har haft stor succes via micro influencers og andre kvindenetværk, mødegrupper osv. Der har tidligere været fornuftig resultater på at have ambassadører, hvilket desværre ikke har været aktiveret det seneste år. Instagram og Facebook kanaler hvor målgruppen befinder sig, og der er positive tendenser ved at køre promoveringer.

Shopsystem

Varelager på 30.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2635

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
33125

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
31-10-2020
Udbudspris 35.000 DKK