Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 22.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Køreklar og optimeret mundbind-webshop

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Køreklar og konventeringsvenlig, optimeret webshop som sælger mundbind.

Regeringen har stillet højere krav til danskerne, og det er nu blevet et krav at skulle bære mundbind alle steder, hvor der er offentlig adgang. Dette har medført, at salget af mundbind online er steget, da folk ikke er så glade for at gå uden for døren, og hellere vil købe større mængder og flere mundbind online, fremfor i de fysiske butikker.

Det gav derfor mening, at lave en webshop, hvor man online sælger mundbind. Dette er en nem skalerbar webshop, med tilhørende markedsførings materiale, samt en konventeringsvenlig shop.

Med i købet medfølger der markedsføringsmateriale, som er testet og ud fra det kan vi se, at der ikke skal det helt store budget til, for at kunne skabe en masse salg. Vi har skåret alt det unødvendige fra, og markedsføringsmaterialet indeholder kun det mest præcise der skal til for at kunne skabe salg. Det vil sige, at der er en præcis målgruppe, en præcis interessegruppe og præcise lokationer på, hvor i landet kunderne befinder sig.

Økonomiske nøgletal

Der har endnu ikke været nogle salg på siden, da vi ikke har valgt at indkøbe noget varelager, i og med at vores primære forretning består i at designe hjemmesider, samt at udarbejde markedsførings strategier for virksomheder.

Produktet

Produktet kræver vist ikke den lange beskrivelse. Alle ved efterhånden hvad mundbind er, og hvad de gør godt for. Alle danskere har på sigt brug for et, og det er derfor oplagt for dem at købe det online fremfor i de fysiske butikker.

Omkostninger

Der er ikke de store omkostninger til siden:

Webhotel Linux: 99,- DKK/måneden - ved DanDomain
Evt. markedsføringsomkostninger

Der er ikke yderligere omkostninger til WordPress, da det hele kører gennem DanDomain.

Shopsystem

Markedet

Markedet for mundbind er rigtig stort, og købekraften hos kunderne er høj. Alle danskere får brug for mundbind, i hvertfald frem til den 2. januar, og der vil i mellemtiden være rig mulighed for at kunne udvide siden, og dermed få flere produkter ind og sælge.

Som det er lige nu, så kan der skabes en sund forretning på blot salg af mundbind, og din investering i siden og i markedsføring, vil hurtigt være tjent hjem igen.

Stærke sider

Webshoppens stærke sider, er at den er blevet optimeret til fulde. Det vil sige, at den er SEO-optimeret, og der er sørget for at Pagespeeden på siden også er højt rangeret. Dette kommer til at have en betydning for, når siden skal ud og optræde på nettet, da den så vil få en bedre placering på Google, og man vil have nemmere ved at markedsføre den.

Ideel køber

Den ideelle køber, er en køber der brænder for at drive sin egen webshop, samt en person der har tid til at skulle varetage de opgaver der er forbundet med dette. Som det ser ud lige nu, så vil der komme til at være et godt salg på siden; hvilket betyder, at man skal afsætte god tid til at pakke ordre og sende dem af sted - men det er jo også alt det sjove ;-)

Opstartshjælp

Vi tilbyder opstartshjælp, og der medfølger guides til hvordan man selv tilføjer produkter, retter tekst, udskifter billeder osv., såfremt man ikke er den store 'haj' til WordPress og WooCommerce. Men når man først får det lært, så er det super nemt at bruge.

Endvidere er vi også til rådighed både på mobilen og på mailen, så hvis der skulle opstå nogle spørgsmål, så er vi nemme at få fat i.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1205

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
33104

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
28-10-2020
Udbudspris 22.000 DKK