Gin webshop med stort potentiale og en omsætning på 186.000 kr.

Delta Park, Vallensbæk Strand
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce

Veletableret gin-webshop med trafik og omsætning sælges. Webshoppen har været igang siden september 2019 og omsat for knap 186.000 kr. siden opstart. Men vi fik først opsat e-handelssporing i Google Analytics slut februar, hvor man fra 26. februar - ÅTD kan spore en omsætning på 117.000 kr.

Webshoppen har fokus på at sælge gin, tonic, gaveæsker og gin-pakker som er sammensat ud fra de mest solgte varer. Derudover er der også et 'Ginspiration', hvor der løbende bliver lagt inspirerende guides op.

Webshoppen er synlig på Facebook og Instagram, hvor det største fokus har været på øge antal følgere og brugerengagement på Facebook. På Facebook har vi 1.859 følgere og på Instagram har vi 116 følgere. Størstedelen af de besøgende kommer dog fra Paid Search (70%) og Organic (11,50%)

Vi har gennem tiden fået opbygget et stærkt samarbejde med vores leverandørerne - vi anvender pt. 5 leverandører. Så der er rig mulighed for at udbygge et større sortiment på webshoppen end hvad der er lige nu.

Med i købet medfølger:
Varelager for ca. 11.250 kr. i indkøbspris og ca. 19.975 kr. i salgspris inkl. moms
Rest af bobleplast, forsendelseslommer, papæsker (ca. 90 stk. i forskellige størrelser) etc. er også inkluderet i salgsprisen.
Domæne og e-commercesystem (webshoppen ligger i Shopify med et abonnement på ca. 1.900 kr. årligt - skal først fornyes igen juni 2021)
Facebook side med 1.856 følgere
Instagram side med 116 følgere
4,4 stjerner på Trustpilot (der er for nyligt opsat automatisk integration til kunder om reviews)

Skriv gerne hvis der skulle være nogle spørgsmål.

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har omsat for knap 186.000 kr. siden opstart, hvor de bedste måneder var november, december og under Corona-nedlukningen. Januar og februar er en stille periode for salget af gin.

Dækningsgraden ligger mellem 20 - 45% af afhængige af produktet. Enkelte produkter har en mindre dækningsgrad på mellem 10-12%

Produktet

Webshoppen har specialiseret sig i at sælge gin, tonic, gaveæsker og gin-pakker, som er sammensat ud fra mest solgte varer.

Markedsføringskanaler

Facebook, Instagram, Trustpilot, Google Shopping og Google Ads

Omkostninger

Der er kun faste udgifter til e-commerce system som er ca. 1.900 kr. årligt. Derudover er der naturligvis også løbende udgifter til emballage, fragt, varekøb og annoncering.

Shopsystem

Varelager på 11.250 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 1.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Opstartshjælp

Vi startede webshoppen, da vi begge to har en kæmpe passion for gin og gerne ville dele denne. Men grundet nye udfordringer, har vi desværre ikke tiden til at drive den videre. Men vi står naturligvis til rådighed i overgangsperioden og hjælper gerne med at sikre kontakt til eksisterende leverandører.

Beliggenhed

Offentlige spørgsmål

Der er indtil videre ikke skrevet nogle offentlige beskeder. Du kan blive den første...

Det er anonymt at stille et offentligt spørgsmål og bliver først offentligt efter godkendelse og svar af sælger
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
646

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
32948

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
09-09-2020
Udbudspris 75.000 DKK