Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Spændende B2C webshop med salg af møbler og boliginteriør - Bruttofortjeneste 2020: 297.364 kr

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Ønsker du at drive en forretning med enormt vækstpotentiale videre på nuværende og nye markeder?

Residential er en spændende virksomhed med et enormt vækstpotentiale på nuværende og nye markeder. Med det nuværende setup er der mulighed for at omsætte 250.000-350.000 kr om måneden, hvilket nemt kan håndteres af én person. Forretningsmodellen er sat op til at forretningen skal være både reversibel og skalérbar afhængig af din tid, så du selv har mulighed for at styre hvor meget energi og tid du vil bruge på projektet. Jeg vil gerne tage del i at sætte en ny ejer godt ind i virksomheden efter salg.
Det er aldrig et godt udgangspunkt i en forhandlingsproces, men nuværende ejer ønsker et hurtigt salg, så vi er derfor åbne for bud eller andre løsninger.

Økonomiske nøgletal

Omsætning i 2019 (Fra 14. juni): 905.765,31 kr
Bruttofortjeneste 2019: 294.373,75 kr

Omsætning i 2020: 914.966,45 kr
Bruttofortjeneste 2020: 297.364 kr

Der er ingen grund til bekymring vedrørende omsætningen for 2020. Virksomheden har næsten ikke været i drift siden februar grundet personlige årsager og andre projekter og de seneste måneder har der ikke været brugt nogle penge på annoncer mv.

Produktet

Vi sælger møbler og boliginteriør. Vi har vundet vores kunder på 3 simple ting. Vi har kunne levere hurtigere, have den bedste kundeservice samt altid kunne garantere kunderne den billigste pris.

Markedsføringskanaler

SEO-arbejde, businessmanager til diverse SoMe, Google Ads og Analytics, Mailchimp, Pricerunner samt diverse samarbejde med influencers.

Omkostninger

Der er pt ingen større faste udgifter.
Virksomheden har ikke et fysisk kontor og det nuværende lager er delvist på privatadressen og delvist fungerende som dropshipping.
Der er naturligvis nogle små udgifter til blandt andet e-mærket, men totalt set er det ca 1.000 kr pr måned og kan alt sammen skæres fra.
Der er markedsføringsbureau som er sat på hold pt, men alle indeværende aftaler kan sagtens benyttes til at komme godt i gang.

Shopsystem

Aktiver

Varelager på ca 75.000 kr kan medfølge til en god pris. Det spreder sig over ca 50 forskellige produkter, så der er lidt at komme godt i gang med.

Varelager på 75.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 1.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Residential opstod ved et tilfælde en sen lørdag aften for en ung fyr, der søgte nye udfordringer til den trivielle hverdag. Det tog hurtigt fart og 2 måneder efter idéen opstod var virksomheden online og tallene gik kun én vej.
Branchen er præget af en del konkurrence, men vi har heldigvis været heldige til at ramme kunderne det helt rigtige sted. Vækstpotentialet er helt enormt, men da virksomheden kun drives af ejeren, der har måtte træde tilbage grundet personlige årsager, sættes den nu endelig til salg.
Der er lagt enormt mange timer i projektet i bedste iværksætterånd og det har smittet positivt af overfor nuværende forretningspartnere og kunder.
Der medfølger en investor der er klar til at skyde penge i projektet, så snart en ny ejer er fundet.

Ideel køber

Virksomheden har været drevet fra start af en ung mand på bedste autodidakte manér, så derfor er den idéele køber en der har gåpåmod og er villig til at føre projektet videre mod toppen.
Personligt ser den nuværende ejer at virksomheden indgår som et strategisk opkøb i en velsmurt koncern som har mulighed for at skyde kapital i projektet. Det skyldes, at der egentlig var sat produktion i gang af nye produkter, som desværre måtte udskydes efter Coronakrisen trådte til og sidenhen har sat sine spor på likviditeten. Det er ikke en nødvendighed at den nye ejer skyder en masse kapital i projektet, men det ville være en fordel for at få sat yderligere skub i væksten.

Opstartshjælp

Da nuværende ejer pt har været nødsaget til at træde tilbage, vil det ikke være muligt at han bliver som en aktiv del af virksomheden. Til gengæld tilbyder han fuld support i minimum den første måned over mail og telefon.
Alle erfaringer og hjælp medfølger helt kvit og frit, da nuværende ejer har virksomheden som sit hjertebarn og blot ønsker det skal føres godt videre.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
50.000 DKK
Finansiering løbetid:
5 måneder
Finansiering renter:
0 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2099

Sælger kontaktet:
15

Følger annoncen:
11

Annonce id-nummer:
32939

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
07-09-2020
Udbudspris 175.000 DKK