victa.dk - webshop med salg af skoletasker og speciale i rulletasker

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Woocommerce
Gem annonce
Specialister i skoletasker med hjul

victa.dk er en webshop der sælger skoletasker specielt med fokus på skoletasker med hjul. Vi har over det seneste år fokuseret på at optimere hjemmesiden, så victa.dk findes på side 1-3 i Google søgninger på nogle af de for webshoppen mest relevante søgninger. Der skabes derfor uden en masse arbejde et pænt salg, som nemt kan udføres ved siden af andet job.

Så brænder du for at tjene nogle penge ved siden af dine andre forretninger / job eller ønsker du at løfte webshoppen til en fuldtidsbeskæftigelse er her en unik mulighed.

Økonomiske nøgletal

Omsætning på mellem 100.000 og 150.000 pr år.

Overskud før skat på mellem 50.000 og 75.000 pr år.

Regnskab

  • Omsætning:100.000 DKK
  • Ebitda: 50.000 DKK
  • Resultat før skat: 50.000 DKK
  • Balancesum: 150.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Skoletasker med hjul er et nicheområde, der over de seneste år har vundet større og større udbredelse. Vores nyere modeller giver barnet mulighed for både at kører med tasken og samtidigt bære den på ryggen. Dette gør tasken til noget af det mest fleksible og skånsomme produkt på markedet.

Taskerne kommer fra en meget stabil og kvalitetsbevidst leverandør, som bevirker at vi ikke oplever problemer med leverance eller udfordringer ved reklamationer og lignende.

Skoletaskerne har en rigtig god avance med mange organiske og dermed gratis salg. Lægger man lidt kræfter i markedsføringen og kæler for produkterne rykker salget hurtigt.

Med vores skoletasker på hjul fjerner man som forældre helt belastningen fra ryggen og da taskerne stadig kan bæres på ryggen har man et utroligt fleksibelt alternativ til sit barn.

Markedsføringskanaler

Den primære markedsføringskanal er de organiske søgninger i google, men i højsæsonnerne er der en 1-1 relation mellem forbrugt krone i Google ads og et salg på webshoppen. Vi har ikke haft stor succes med reklamer og aktivitet via sociale medier, så har man erfaring på dette område er der rigtigt gode muligheder for at gøre en stor forskel.

Shopsystem

Aktiver

Til webshoppen følger et pænt varelager på ca 150 forskellige skoletasker, både med og uden hjul. Der ud over har vi i varelageret en mindre samling af noget trælegetøj og nogle Viking gummistøvler som vi dog ikke har haft tid til at have fokus på.
Alt efter salg og indkøb forventes der at være et varelager tilrådighed på mellem 100.000 og 150.000

Varelager på 125.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Virksomheden blev startet i 2011, som en ekstra indtægtskilde i kombination med fast arbejde og var ikke tænkt til at skulle vokse sig større. I 2019 overdrag de oprindelige ejere webshoppen til os, da de stod for at skulle lave en større teknisk opgradering og modernisering af webshoppen. Dette arbejde har vi over det sidste år gennemført samtidigt med at vi har SEO optimeret siden således at den nu er klar til at levere sit fulde potentiale.

Markedet

Skoletasker med hjul er et nicheområde der vokser år for år og som vi med webshoppens gode placeringer i Google har alle muligheder for at udnytte.
Webshoppen har primært fokuseret på skoletasker, men der ligger et større uudnyttet område for salg af andre produkter relateret til børnenes skolegang. Således at der sammen med skoletasken sælges, penalhus, blyanter, bøger, tegneredskaber, bogbind osv.

Svagheder/udfordringer

Vi har fokuseret på at forbedre teknikken og designet i siden, med fuldt fokus på Google søgemaskine optimering. Så den rette person med flair for de sociale medier, kan I den grad sparke yderligere liv i webshoppen.

Stærke sider


Der er endnu ikke ret mange om budet når det gælder skoletasker med hjul og så længe man holder webshoppen i toppen af google søgningerne, har man mulighed for at sætte sig tungt på markedet.

Opstartshjælp

Vi står naturligvis gerne til rådighed med produktforståelse, teknisk hjælp osv. Så I kommer godt i gang med salget.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2442

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
32823

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
03-08-2020
Udbudspris 100.000 DKK