Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Webshop indenfor haveartikler med omsætning sælges

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Stort potentiale for de rigtige

Webshop med stort potentiale til dig som har interesse indenfor frø og haveartikler. Igennem årene har forretningen specialiseret sig i salg af produkter til brug i haven, lige fra frø, til udstyr indenfor forspiring, blomsterløg og andre haverelateret produkter, som redskaber og vandingsartikler. Der er et stort marked for yderligere udvidelse og der hjælpes gerne igang med dette.

Webshoppen kan med fordel suppleres med deltagelse på evt. markeder hvor man mener det giver mening, da dette nemt kan booste omsætningen.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har år til dd. (20/7-2020) omsat for 390.000 kr. online, og dette forventes at stige en del yderligere på den anden side af sommeren.
Der er på et event og to åbne have dage omsat for 115.000 kr. således at den totale omsætning for året til dato er kr. 505.000 kr.

Dækningsbidraget varierer en del fra de forskellige kategorier og svinger fra 30-60% pr. produkt.

Overskud før skat: 5.000 DKK

Produktet

Der sælges i dag produkter som, blomsterløg, frø, haveredskaber, forspiringsudstyr og diverse andre haverelateret produkter. Kan med fordel suppleres med evt. fysisk lokation.

Markedsføringskanaler

Kunderne er meget aktive på sociale medier og der kan med stor fordel udvides på både Facebook og Instagram, i dag er der ca. 3.000 på FB og 1.100 på IG. Derudover er der ca. 1.400 modtagere af nyhedsbrev. Vigtigheden i antallet af følgere har ikke været så høj, men mere købkraften for de enkelte følgende.

Omkostninger

De faste omkostninger til at drive virksomheden er ud over hosting af Webshop hos Dandomain, også spend på Google og Facebook, samt diverse produkter som letter pakning mv. af ordre, dette beløber sig til ca. 1.000 kr. pr. måned

Omkostninger i dag.
Spend (Facebook og Google) kr. 5.000 pr. måned
Håndtering af Google kr. 3.750 pr. måned
Webshop kr. 900 pr. måned
Diverse til hjælp af ordre kr. 1.000 pr. måned (herunder Mailchimp, ordre automatisering mv.)

Aktiver

Virksomheden drives i dag fra privat adresse, så der er ingen omkostninger til hverken biler, husleje eller andet. Dette betyder også at virksomheden skal flyttes til en anden lokation ved salg.

Varelager på 200.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 80.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Virksomheden startede i 2015, med ca. 350 varenumre og er siden opgraderet med ny online forretning bygget på Dandomain systemet som gør det nemt at navigerer i og overskue. Produkterne tæller i dag ca. 900-1.100 produkter afhængig af sæson og der kan med stor fordel udvides.

Markedet

Markedet er stort og der er mange gode muligheder. Forretningen henvender sig til alle der har have, altan eller interesse herfor.

Svagheder/udfordringer

Der dukker mange små forretninger op med speciale i f.eks. frø og derfor skal man overveje om man vil have fokus på dette. Økonomien i dem er god, men det tager også tid, da kunderne er meget informationssøgende.

Ideel køber

Den rette person er en som har tid til at engagere sig mere i forretningen end sælger. Den drives i dag ved siden af et fuldtidsjob, hvorfor der mangler timer i døgnet. Det kan sagtens lade sig gøre, men med mere tid eller større fleksibilitet ville det klart forbedre forretningen.

Opstartshjælp

En evt. køber tilbydes den hjælp der er nødvendig for at kunne komme rigtigt og godt fra start og jeg står selvfølgelig til rådighed efterfølgende også.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1343

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
32773

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
20-07-2020
Udbudspris 600.000 DKK