Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 15.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Partnersøgning til spændende og skalerbart koncept - First Mover i Danmark

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
Partnerskab til 20% - Abonnements-forretning til gamere, filmnørder og alle med en fandom
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Vi har et hidtil ikke-set koncept, som har kæmpe succes i udlandet. Konceptet er rettet efter filmnørder og gamere. Produktet består af Loot Bokse fra forskellige film, serier og spil, som man kan abonnere på. Boksene kan også købes uden abonnement som et enkeltkøb hvis det ønskes. Boksene indeholder merchandise, tilbehør, figurer, beklædning og meget mere fra de forskellige teamer, som man vælger. Boksene kan modtages i et selvvalgt interval.

Loot Fantasy skaber værdi for kunderne på forskellige parametre. En kunde får næsten 2x værdi i en boks ift. hvad de betaler for den. Vores almindelige bokse koster 284 kr og der er for 550 kr af værdi i den. Derudover, er spændingen og mystikken omkring hvad der mon er i den nye boks og hele overraskelsen og glæden ved, at modtage og pakke den op. Det svare til, at give sig selv en fødselsdagsgave 12 gange om året. Men hvor du normalt ved hvad der er i den gave du køber til dig selv, er dette en reel overraskelse.

Vi har sendt cirka 50 bokse afsted i Juni og indgået en forhandleraftale med Proshop. Ud af disse bokse har vi fået 0% opsigelser og utrolig god feedback. Vi har gode leverandøraftaler og en trofast kundegruppe.

Vi søger en partner, som kan hjælpe med at få Loot Fantasy ud over stepperne og ind i danskernes hjem.
Vi er åbne for forskellige setups. Hvad enten det er i en aktiv eller passiv rolle.

Økonomiske nøgletal

Vi har en dækningsgrad pr abonnementsboksene på 20-25%.
Fortjenesten på enkeltkøb er tilsvarende det højere.

I juni måned sendt vi 50 bokse til egne kunder og 30 bokse til Proshop.dk, som vil forhandle vores bokse. Da vi ikke har haft nogle opsigelser fortsætter vores abonnerende kunder med deres abonnement hvilket genere en stabil omsætning.

Udover hosting, domæne og lignende er der ikke faste udgifter.

Produktet

Det primære produkt er vores Loot Bokse. En Loot Boks indeholder merchandise, tilbehør, figurer, beklædning og meget mere fra de forskellige teamer, som man vælger. Boksene kan modtages i et selvvalgt interval.

Vi køber alle produkter direkte fra leverandørene og i få tilfælde fra distributører. Dette betyder at vi har gode priser på det forskellige indhold af pakken og dermed også har gode fortjenester.

Boksene koster mellem 250-294 kr og man får mellem 550-600 kr af værdi i en boks.

Boksene kan købes som enkeltkøb, eller 12, 6, 4, 3, 2 gange om året. Enkeltkøbene koster 330 kr.

Markedsføringskanaler

Vi har bevidst undladt at bruge for mange kræfter på markedsføringen frem til nu. Vores plan har været, at tage cirka 50 kunder ind, som vi vil sende bokse til. Ud fra deres feedback ville vi vurdere om der skulle foretages ændringer og lignende.

Feedback har været utrolig positiv og vi har derfor ingen opsigelser.

Den smule markedsføring vi gjorde var:

- Facebook & Instagram annoncer
- Sponsorering af bloggere/influencere
- Vi er derudover påbegyndt samarbejde med Pixel.tv, som vil lave videoer med vores bokse

Vores ønsker til en partner er netop, at kunne hjælpe med markedsføring og branding. Vi har mange idéer og tanker men vil gerne være sikre på, at vi begiver os i den rigtige retning.

Fremadrettet vil vi være mere aktive i biografer ved premiere på relevante film, til messer og events og lignende.

Derudover vil vi indgå strategisk samarbejde med relevante influencere i med en stor følgerskare. Instagram og Facebook er naturligvis vigtige og vores tilstedeværelse på de sociale medier vil være utrolig vigtig.

Vi vil foruden dette være bedre til at identificere relevante online medier hvorpå vi kan tilkøbe reklame.

Omkostninger

Hosting + Domæne er cirka 2000 kr årligt.

Foruden dette har vi kun udgifter til marketing og vareindkøb. Vi har ikke gjort meget i markedsføring til nu. Vi har dog etableret et godt samarbejde med Pixel.tv, som starte med at lave videoer af vores bokse + anmeldelser af disse.

Shopsystem

Markedet

Vi vurdere, at markedet er på 375.000 kunder. Dette er en kombination af gamere og 'filmnørder/fans af forskellige film/serier'.

Dette er vurderet ud fra statistik om antallet af gamere i Danmark samt danskernes streaming og biografvaner.

Vi vurdere at vi kan få 10% af dette marked på lang sigt. Ud fra vores nuværende kunder kan vi se, at en kunde i gennemsnit modtager 4 bokse årligt.

Det vigtige for at få succes på dette marked er volumen og det er derfor vigtigt, at vi vokser hurtigt for, at det bliver en god og stabil forretning.

Svagheder/udfordringer

Fortjenesten på en abonnementsboks er 20-25%, men vi sender i gennemsnit 4 bokse pr. kunde hvilket betyder, at der ikke er særlig god fortjeneste pr. kunde i længden.

Det bliver først en rigtig god forretning når man når en høj volumen af kunder.

Stærke sider

Kunderne er loyale og fordi, at vi taler om abonnementer er der en stabil indtægt.
Vi er de første i Norden med konceptet og det er gennemarbejdet og veludviklet.

Vi har direkte leverandøraftaler hvilket gør at vi har bedre priser end mange af de små- og mellemstore webshops derude.

Vi har ingen opsigelser endnu og utrolig god feedback.

En flot hjemmeside, som er kommet med i en top 10 liste over flotteste hjemmeside i 2020 til nu.

Ideel køber

Den idéelle partner er enten en aktiv medejer, som hjælper med driften af virksomheden og har super godt styr på marketing og branding. Vi søger en, som kan hjælpe med at lægge en strategi og plan for hvordan vi skal arbejde med markedsføringen, strategi, branding og disse faktorer. Både online og offline. Den ene partner har god erfaring med online og offline marketing. Men da vores koncept er ukendt i Danmark, er markedsføringen mere vigtig end normalt. Derfor vil vi gerne have ekstra kræfter ombord.

Vi er villige til, at løbe stærkt og løbe alle de kilometre det kræves. Men vi vil gerne være sikre på at vi løber i den rigtige retning.

Vi er også åbne for en mere passiv partner/investor med kapital i det rette setup. Vi tror 100% på konceptet og er sikre på, at det kan blive en stor succes i Danmark og resten af Norden.

Vi er villige til at afgive 20% til den rette. Salgsprisen er sat efter værdien af de 20% til en aktiv medejer. Vi er mere interesserede i det rette match hvorfor, at beløbet er mere et symbolsk beløb for en aktiv medejer er 2. prioritet. Ved en passiv investor vil det være en anden værdiansættelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2096

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
32704

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
27-06-2020
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 15.000 DKK