Bæredygtigt mode koncept søger web-partner til salgsudvikling søges

Aggersborggade, København Ø
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Another View er en dansk modevirksomhed som siden 2014 har specialiseret sig i at lave bæredygtigt tøj til kvinder. Virksomheden har inden for de seneste 2 år vækstet deres omsætning med over 150% og vækster fortsat dagligt i deres fysiske butik belligende i indre København på Store Kongensgade.

Another Views vækst skyldes virksomhedens evne til at tilbyde forbrugerne konkurrencedygtige varer som er
efterspurgt og trendigt på markedet inden for bæredygtig mode til kvinder. Virksomheden har indtrådt det fysiske detailmarked, men har nu et ønske om at udnytte deres salgspotentiale online og vækste webshoppen med en web-partner.

Regnskab

Afkastningsgrad
-3%
Soliditetsgrad
-26%
Likviditetsgrad
79%

Økonomiske nøgletal

Webshoppen har haft et salg på ca. 30-40000DKK her i 2020 uden at lave anden aktivitet end sociale medier.

Webshoppen har et komplet uudnyttet potentiale med over 200 varer online.

Regnskabet fremgår samlet over butik og webshop:
I 2018 lå vi med en omsætning på 513.000DKK mod 2019 hvor vi vækstede virksomhedens omsætning til 1.141.000DKK.

Vores dækningsbidrag steg fra 2018 på 164 tkr mod 390 tkr i 2019.

Regnskabet for 2019 kan fremvises.

Produktet

Another View er et dansk strik brand med egen produktion i EU. Another View brandet er kendt for at lave bæredygtig kvalitetsstrik til kvinder i et prisleje af 1000DKK.

Yderligere har Another View sin egen multibrand butik i indre København hvor Another View brandet forhandles samt 20 øvrige bæredygtige europæiske brands. Webshoppen har en side udelukkende med Another Views egne producerede produkter samt en side hvor forretningens øvrige brands indgår under webshop. Forretningen er en multibrand store.

Markedsføringskanaler

Virksomheden er repræsenteret på dets website Anotherview.dk

Den største aktivitet sker på virksomhedens sociale medier som er instagram: _Anotherview samt facebook: Anotherviewcph

Yderligere har virksomhedens dens daglige aktivitet, som er butikken hvor kunder fysisk kan komme i kontakt med virksomheden. Hertil er tilknyttet et tlf til virksomheden.

Another View har yderligere været at finde på designmarkeder såsom Finderskeepers og bæredygtige modemesser såsom NEONYT i Berlin og på Danish Fair Fashion.

Omkostninger

Virksomhedens webshop har på nuværende tidspunkt få faster omkostninger. Omkostninger til webshoppen forløber sig på ca. 2000DKK årligt som inkludere domæne, hosting og email service.

Omkostninger til en studentermedhjælper for indlæggelse af produkter afhænger af antallet heraf.

Denne post forventer vi der vil stige med en ny web-partner og aktiviteterne hertil.

Aktiver

Another View har en fysisk butik med varelager, inventar og stor lagerplads i kælderen.

Varelager på 150.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Skønhed med mening

Another View er et poetisk og kreativt univers, der omfavner feminint design inden for tøj til kvinder.

Vores mission er at producere etisk ansvarligt tøj i kvalitetsmaterialer, som omfavner det feminine og poetiske hos kvinden. Vores Vision er at stå i spidsen for bæredygtigt kvalitetstøj på det danske marked og fortsætte vores høje troværdighed iblandt vores nuværende og fremtidige kunder.

Another View blev skabt med en vision om at innovere og forbedre modebranchen i en bæredygtig retning hvoraf virksomheden startede forretningen ud fra 3 bæredygtiger principper: Clean, Fair, Recycle.

Clean - Vi bruger ingen giftige kemikalier i vores produktion - Derfor prøver vi at finde så mange eco-tex certificerede stoffer som muligt.

Fair - Hele vores sortiment er designet i vores studioer i København og produceret i Italien / Europa under gode arbejdsforhold. Vi samarbejder tæt med vores producenter og besøger vores partnere flere gange om året for at sikre, at vores stilarter har de rigtige værdier og historie.

Recycle- Vi bruger så vidt muligt genanvendelige materialer - vi tænker genanvendelighed i alle processer for at mindske overforbrug og miljøbelastningen yderligere.

Markedet

Tøjbranchen er et stort marked med eksport på 31 mia årligt.

Tøjbranchen har dog taget en massiv drejning de seneste år hvor forbrugeren er begyndt at stille skarpe krav til hvordan tøjet er produceret og virksomhedernes etiske ansvarlighed. Blandt andet har McKinsey lavet en glimrende rapport om 10 trends der forandre modebranchen de kommende år. Et af deres største fokus områder i rapporten er digitalisering af vores handlevaner.

Vi kommer de næste år til at se og mærke kravende fra forbrugerne om gennemsigtighed i modebranchens produktionsvilkår og i det hele taget hele forsyningskæden. Dette er Another View allerede på forkant med og passer perfekt ind i fremtidens digitalisering og ansvarlighed.

Svagheder/udfordringer

Den største svaghed som Another View står overfor på nuværende tidspunkt er at vi ikke ved nok om det digitale marked til at vækste virksomheden. Derfor søger vi en erfaren web-partner der kan hjælpe med virksomhedens daglige drift og strategiske planlægning af virksomhedens online aktiviteter.

Stærke sider

Another Views stærkeste side er at vi er en solid og erfaren virksomhed som har været på markedet siden 2014. Vi har en fast supporterende kundegruppe og kan dokumentere både interessen for konceptet og data for kunder, indkøbsmønstrer og efterspørgsler.

Webshoppen er internationaliseret med en dansk og engelsk funktion sådan at virksomheden kan skaleres til nye markeder allerede fra i morgen.

Webshoppen har på nuværende tidspunkt over 200 forskellige produkter med mulighed for mange flere produkter.
Vi arbejder i magento 2.

Ideel køber

Virksomheden ønsker at Co-create med en virksomhed som kan ligge en klar salgsstrategi samt arbejde eksekverende på de online aktiviteter, som der skal foreligge for, at øge salget på webshoppen.

Den rette person er erfaren i branchen og har arbejdet med high-end modebrands før. Han/hun har netværk/kompetencer til de fornødne steps for at få virksomhedens webshop igang.

Du har et naturligt drive for forretning og tændes af vækst, tal på bundlinjen og målsætninger.

Vi er åbne for muligheden for et samarbejde. Vi forestiller os både at du som partner kan købe dig ind i virksomheden, men vi kan også aftale aflønning/% af salg. Under alle omstændighedder er det vores klare ønske at det skal blive en succes for os alle hvorfor vi ønsker at teste vores match inden vi indgår et skriftligt partnerskab. Dette sikre både at du investere i det rette projekt for dig og at vi invitere den rette partner ind hos os.

Prisen for at indtræde som ejer aftaler vi på senere tidspunkt afhængigt af din ejerprocent, ansvar og den aftale vi i fællesskab laver.

Opstartshjælp

Vi er 3 partnere i virksomheden hvoraf vi vil være behjælpelige med den information og hjælp du måtte få brug for. Vi aftaler nærmere om honorar/kommission alt efter vores individuelle aftale.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
0 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
0 %

Beliggenhed

Offentlige spørgsmål

Der er indtil videre ikke skrevet nogle offentlige beskeder. Du kan blive den første...

Det er anonymt at stille et offentligt spørgsmål og bliver først offentligt efter godkendelse og svar af sælger
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1032

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
32661

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
15-06-2020
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 50.000 DKK