Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Møbelværk.nu - Produktion af plankeborde efter special mål med god avance

Randersvej, Esbjerg
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Upcoming møbelforretning sælges med egen komplet online profil

Møbelværk.nu blev etableret i 2019, med egen produktion og showroom i Esbjerg. Virksomheden har udviklet sig som planlagt, både rent økonomisk og dets online profil. Der er lagt rigtig mange timer i den online del, og ordrene kommer i et fornuftigt flow, derudover begynder Møbelværk at rangere på side 2-3 på google, med forventning om at nå en side 1 placering på udvalgte søgeord inden for 6 måneder, hvis der forsat ligges energi i den del.

Derudover har vi på ganske få måneder fået en del 5 stjernede anmeldelser, på både Trustpilot og Facebook.

Økonomiske nøgletal

Hos Møbelværk.nu har vi en gennemsnitlig dækningsgrad på vores møbler på 44 % og den gennemsnitlige ordre ligger på ca. 4400,- + moms. Dog vil der ved køb, være rig mulighed for at skrue på dette, ved at skære ned på materiale forbruget.

Produktet

Møbelværk.nu producerer plankeborde efter special mål, som alt sammen bestilles via vores webshop, vores kunder bestemmer selv deres mål mm. hvorefter vi producerer ordren.

Vi producerer både massive egetræsborde samt de meget populære sildebens borde, alt sammen med en passion om at et køb hos Møbelværk.nu skal være et personligt køb, hvor kunden er med i hele prosessen, derfor leverer vi også selv alle vores møbler, så kunden for den bedste helheds oplevelse, fra ordreafgivelse til ordremodtagelse.

Markedsføringskanaler

Vi markedsføre os på Facebook, Instagram, Google samt DBA. Derudover har vi lagt rigtig meget energi i SEO, så Møbelværk på nuværende tidspunkt har side 2-3 placeringer på udvalgte søgeord, med forventning om en side 1 placering på udvalgte søgeord inden for 6 måneder.

Omkostninger

Virksomheden vil ved køb kun have udgifter til hosting af webshop, samt vedligehold af denne.

Shopsystem

Aktiver

Vores webshop www.møbelværk.nu samt diverse online sider, som Facebook, Instagram samt Trustpilot

Virksomhedens historie

Møbelværk.nu blev stiftet idet jeg før havde opbygget tilsvarende virksomhed med susses. Hele idegrundlaget var at producerer plankemøbler efter mål, og uden fordyrende mellemled, som alt sammen skulle komme kunden til gode.
At drive denne virksomhed, kræver en passion for møbler i træ, og lidt viden om fremstillingen, som jeg gerne vidrebringer.

Markedet

Markedet for plankemøbler er meget stort, idet folk efterspørger møbler i træ, og den personlige oplevelse det er at få produceret sit eget møbel.

Møbelværk har budgetteret med en omsætning for 2020 på 1.100.000 mio og 2021 på 2.200.000 mio. Alt dette er realistisk set i forhold til forskellige konkurrenter, på det danske marked.

Derudover vil en udvidelse fra det danske til det svenske/norske marked efter etablering i Danmark kunne give yderligere volume på salget.

Ideel køber

Den ideelle køber er en person, som påtænker at begynde at sælge/producere møbler og som gerne vil have et forspring, eller anden virksomhed inden for samme branche, som gerne vil udvide i form af ny webshop.

Opstartshjælp

Jeg vil til den rette køber gerne yde opstarts hjælp, som kunne indeholde produktions teknikker, så vedkomende kan foresætte produktionen af produkterne.
Derudover vil jeg gerne viderebringe kontakten til vores leverandører, så denne kan foresætte. Jeg vil også sætte vedkomende ind i hele den online platform, så overgangen bliver så gnidningsfri som mulig.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1960

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
32531

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
25-04-2020
Udbudspris 40.000 DKK