Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 59.999 DKK

Søg lignende virksomheder

Okklusionsudstyr.dk - AMAZON FBA & DANSK WEBSHOP | Passiv indkomst | Eget brand indenfor niche træningsudstyr

Katsund, Haderslev
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Velkørende Amazon FBA forretning | Kæmpe potentiale | 100% køreklar | Passiv indkomst | Dansk webshop

100% KØREKLAR: Velkørende AMAZON FBA-forretning, med varelager i USA og England samt salg i USA, England, Frankrig og Spanien med tilhørende dansk webshop. En 100% køreklar virksomhed, hvor alt det "hårde" administrative arbejde er klaret, og en niche der er stigende efterspørgsel på. Dvs. at du som køber kun skal fokusere på én ting. Nemlig markedsføring/salg.

DELVIS DROPSHIPPING: Når vi modtager en ordre udenfor Danmark, sendes denne automatisk til vores lager i hhv. England og USA, som derefter sender ordren ud direkte til kunden.

VIRKSOMHEDEN: Virksomheden producerer og sælger okklusionsbånd, som er træningsudstyr man benytter til træningsmetoden okklusionstræning, under branded Okklusionsudstyr. Branded sælges via. vores danske webshop samt via. Amazon FBA hvor vi sælger i hhv. USA, England, Frankrig, Spanien og Italien. Vores brand er et af de mest velkendte brands indenfor okklusionsudstyr, hvor vi igennem årene fået et bygget et brand op omkring vores produkter, som bruges ude i det danske fitness miljø. Ligeledes har vi et stærkt brand på Amazon hvor vi ranker rigtig godt i Amazons algoritmer. Okklusionstræning er et marked som er i vækst som knytter sig til den globale sundheds/fitness trend. Vores okklusionsbånd er et private label brand, og vi har ligeledes en meget profitabel samarbejde med vores leverandør.

KÆMPE POTENTIALE: Vi må erkende at vi på ingen måde har haft ressourcerne til at udnytte det kæmpe potentiale på både det udenlandske og danske marked, der er kommet i takt med mere dokumenteret forskning af træningsmetoden og den stigende globale sundheds- og fitnesstrend.

DANSKE MARKED:
- B2B: Potentialet på det danske marked, ligger i høj grad i at komme ud i de danske sportsbutikker og webshops med træningsudstyr. Komme ud og vise produktet i danske fitnesscentre, og evt. få produktet ind i deres sortiment. Få solgt til klinikker. Især her kan man benytte sig af kold canvas og selv tage kontakten til virksomhederne.

- B2C: Og sidst men ikke mindst, så øge salget til private. Vi har førhen haft stor succes med annoncering på sociale medier samt at benytte os af influencers, hvor der ligeledes er potentiale.

USA & EU: På trods af et allerede godt og stigende salg på Amazon, kun med organisk trafik og Amazons PPC annoncering, ser man typisk, at dem der har stor succes på Amazon, er gode til også at markedsføre sig udenfor Amazons platform. Altså ligeledes på sociale medier, Google Ads. Virksomheden sælger på nuværende tidspunkt ikke i Tyskland (kræver tysk momsnummer, hvilket er nemt at anskaffe) og Holland, men med et varelager i England, kan produkterne sendes direkte fra England og til disse lande. Ligeledes, med lager i USA, er der mulighed for at udvide salgskanalerne til Canada og Mexico. Dette kan sættes op med få klik.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Omsætning 2019: 420.314 kr.
Resultat 2019: 31.338 kr. (Det relativt lave overskud skyldes stor reinvestering af vores indtjening i varelager for 225.000 kr.)

Omsætning 2020: 166.500 kr. (1. jan - 14. april )


SALGSFORDELING:
- Antal ordre bånd på Amazon EU 2019: 927 ordre
- Antal ordre bånd på Amazon USA 2019: 375 ordre (primært over 3 måneder)
- Antal solgte bånd på webshoppen 2018 + 2019: 302 ordre, med gennemsnit salgspris på 359,59 kr.

- Hertil har vi haft større B2B ordre af både vores okklusionsbånd samt professionelle udstyr til hhv. klinikker og fysioterapeuter samt professionelle sportshold (eks. FC Midtjylland).

OKKLUSIONSBÅND:
- Salgspris:
- - Amazon EU: 150 kr. inkl. moms
- - Amazon USA: 100 kr. inkl. moms
- - Webshop: 249 kr. (kombisæt til 389 kr.) inkl. moms

- RIGTIG STOR AVANCE PÅ PRODUKTERNE.

Overskud før skat: 31.338 DKK

Produktet

OKKLUSIONSBÅND TIL PRIVATE: Vores primære produkt er okklusionsbånd til arme og ben, som vi sælger under vores eget private label brand "okklusionsudstyr.dk". Produktet er udviklet igennem lang tid, i samarbejde med erfarende producenter af netop okklusionsbånd. Båndene til arme fåes i small, medium og large, mens båndene til ben er onesize.

OKKLUSIONSUDSTYR TIL PROFESSIONELLE: Hertil sælger vi, i samarbejde med den danske start-up "Fit Cuffs", udstyr til professionelle (Fysioterapeuter mm.), som ligeledes er udviklet af de fysioterapeuter. Med en god indkøbsaftale er der et godt grundlag for at sælge dette produkt.

HVAD ER OKKLUSIONSTRÆNING: Okklusionstræning går ud på at hæmme blodets tilbagegennemstrømning fra musklen samt nedsætte hastigheden af blodgennemstrømningen ved at påføre et okklusionsbånd. Ved okklusionstræning bruges kun 20-40% belastning af din 1RM. Normalt betyder det, at kun de langsomme iltafhængige type 1 muskelfibre aktiveres, da belastningen er lav. Når båndet påføres, nedsættes hastigheden af blodgennemstrømningen samt ilttilførslen. De iltafhængige type 1 muskelfibre kan derfor ikke klare opgaven, og derfor aktiveres de hurtige type 2 muskelfibre, og belastningen for hver muskelfiber er meget større end ved traditionel lav intensitetstræning.

Yderligere vil det venøse tilbageløb også nedsættes, hvilket betyder, at blodet og biprodukter ophobes i musklen, og metabolitter forbliver i musklen i længere tid. Okklusionstræning skaber derfor proteinsyren, som fremfører effektiv muskelvækst. Det metaboliske stress og det høje tryk i musklen er også grunden til effektiv muskelvækst samt styrke forøgelse, da det frigiver væksthormon.

Markedsføringskanaler

WEBSHOP: Her finder vores kunder os primært via. organiske søgeresultater på google samt Google Ads. Vi har tidligere haft stor erfaring med influencers hvilket er yderst profitabelt, og ser ligeledes stor potentiale i betalt annoncering på sociale platforme som Facebook, Instagram og Youtube.
Kunder kan også finde os på trustpilot: https://www.trustpilot.com/review/okklusionsudstyr.dk samt på vores Facebook- og Instagram side.

https://www.instagram.com/okklusionsudstyr.dk/

https://www.facebook.com/Okklusionsudstyr/

AMAZON FBA: Her finder vores kunder os primært, at vi ranker godt med vores produkter i Amazons algoritmer. Her benytter vi os ligeledes af PPC, som med fordel kunne optimeres yderligere.

Omkostninger

PRIMÆRE OMKOSTNING: Køb af varelager (omsætningsaktiver)

SEKUNDÆRE OMKOSTNINGER: Markedsføring, drift af hjemmeside, fragt

Shopsystem

Aktiver

Virksomhedens eneste aktiver består i varelager, som befinder sig på Amazons lager i hhv. USA og England.
I Danmark har vi eget lager i Danmark.

Varelager på 30.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Okklusionsudstyr gik første gang online i 2017, hvor konceptet var simpelt. Udbuddet af okklusionsbånd i god kvalitet, var ikke godt nok, og vi så et hul i markedet. Der var tydelig mangel på produktet, hvilket senere hen udviklede sig til salg af okklusionsudstyr til både private, men vi tilføjede endnu et produkt til porteføljen, nemlig professionelt udstyr, udarbejdet af fysioterapeuter, til professionelle landet over.

Efter at være godt etableret i det danske marked, undersøgte vi markedet i udlandet, og her kom Amazon FBA med i forretningen. Det viste sig at denne niche var perfekt til Amazon FBA. Efter at have etableret lager i både USA og England, via. Amazon FBA, med salg i hhv. USA, England, Spanien, Italien og Frankrig blev dette vores primære forretning, hvor potentialet stadig er kæmpe stort.

På trods at et stort potentiale, må vi dog erkende, at vi som ejere ikke har kunne få et samarbejde til at fungere, og begge nu har rejseplaner. Dette har betydet at vi ikke har haft energien til at udnytte det potentiale som vi har set, og derfor ønsker vi at overdrage "vores barn" til en ildsjæl, der har viljen til at gøre det der skal til, udnytte det uudnyttede potentiale og virkelig få virksomheden udover stepperne.

Markedet

Markedet for okklusionstræning er stødt stigende, og vi oplever større og større efterspørgsel fra både private og professionelle.

Dette bunder i flere ting. Der bliver hele tiden forsket mere og mere i okklusionstræning, hvor studierne gang på gang fremlægger en dokumenteret virkning af netop okklusionstræning. Når disse studier bliver formuleret (eks. igennem youtubere, bloggere mm.) til private, øger det efterspørgslen på produktet.

Eftersom at flere og flere begynder at benytte sig af produktet i de danske fitness centre, giver dette en social proof effekt, der øger salget.

Produktet går ligeledes hånd i hånd med den stigende sundheds/fitness trend som vi oplever, især på markedet udenfor Danmark.

Svagheder/udfordringer

Virksomhedens svageste side er uden tvivl, at vi ikke har fået udnyttet de muligheder der er i markedet.

Stærke sider

VELKØRENDE FORRETNING: Virksomheden er meget velkørende, med et automatiseret Amazon FBA koncept der skaber passiv indtægt samt en dansk webshop. Det betyder med andre ord, at du som køber kun skal fokusere på én ting. Nemlig at sælge produktet.

PASSIV INDTÆGT: Virksomheden er igennem Amazon FBA automatiseret, hvilket har gjort at langt størstedelen af omsætning er passiv indtægt. Det betyder med andre ord, at du som køber overtager en virksomhed der tjener penge fra dag 1, og derved kan lægge flere kræfter i at udnytte virksomhedens potentiale.

EFTERSPØRGSEL: Du kommer til at sælge et produkt, der på baggrund af mere forskning og dokumenteret effekt samt en stigende fitnesstrend, bliver større og større efterspørgsel på.

LEVERANDØRER: Virksomhedens leverandører er utroligt professionelle og pålidelige. Udover fordelagtige priser, er leverandørerne meget omstillingsparate, hvis der ønskes nyt materiale, design eller andet, og tilbyder ligeledes andre niche produkter indenfor fitness, hvis man ønsker at udvide sin portefølje af produkter.

GRAFISK MATERIALE: Vi har et hav af billede- og videomateriale, som kan benyttes til markedsføring mm.

VELKENDT BRAND: Vi er et velkendt brand i markedet.

POSITIV OMTALE: Både på Trustpilot.dk og Amazon's interne anmeldelsessystem har vi mange positive anmeldelser af vores produkter.
- https://www.trustpilot.com/review/okklusionsudstyr.dk

KÆMPE POTENTIALE: Som tidligere beskrevet

Ideel køber

Den ideelle køber er en ildsjæl, der har viljen til at udnytte det uudnyttede potentiale. Optimalt set med erfaring indenfor online markedsføring.

Opstartshjælp

Vi til tilbyder den hjælp, som der er behov for, i forbindelse med overtagelse af virksomheden, og vil stå til rådighed i det omfang som køber har behov for.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
6580

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
32294

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
01-02-2020
Udbudspris 59.999 DKK