Webshop med lager til opstart af droneshop

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Lager med dele til salg af racersrone-dele

God webshop med et rigtig godt grundlag, for at skabe en webshop og virksomhed med succes. Vi har desværre hverken tid eller kræfter til det, derfor vælger vi efter 4 år, at lade stafetten gå videre, i håb om at nye ejere kan drive den videre til noget stort og fantastisk.

Vi sælger webshop, domæne, lager, sociale medie konti, og den goodwill og det gode ry vi har i branchen.

Branchen og hobbyen vokser stadig stødt, ikke kun i DK men bestemt også i hele verden, og det noget som både store og små har stor interesse indenfor.

Økonomiske nøgletal

Grundet Corona og personlige forhold, har vores shop stået stille og har ikke været noget vi har lagt kræfter i, da tiden simpelthen ikke har været til det.

i 2019 havde vi et ca. gennesnit på 50 ordre pr. måned med et gennemsnit af 650 kr.

Produktet

Virksomheden sælger dronedele, til små racerdroner. Folk indenfor hobbyen ønsker at bygge deres racerdroner op selv, og det kræver både hardware og værktøj - og det har vi. Der er ganske få danske shops som specialiserer sig indenfor dette område, derfor er der et kæmpe potentiale. Og samtidig er det en hobby som kun vokser sig større og større.

Markedsføringskanaler

Facebook, google og mest af alt mund-til-mund.

Vi har haft et godt ry, med overvejende tilfredse kunder. Derfor har kunderne fundet os igennem henvisninger fra venner og bekendte.

Omkostninger

Shoppen har været en del af en større helhed, da virksomheden har mange grene. Det kan derfor ikke siges hvad der konkret har været af udgifter til de forskellige ting.


Aktiver

Som nævnt ovenfor er webshoppen kun en lille del af vores virksomhed. Derfor er de eneste aktiver til shoppen altså varelageret.

Varelager på 65.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Vi startede i 2017 med et beskedent varelager på 15.000. Men hobbyen voksede hurtigt og ligeså gjorde antallet af dele og mærker. Yderligere er der kommet flere og flere løb både i DK, norden og resten af verdenen. Det kræver derfor en hvis portion tid, hvis man som os, ville ud til kunderne, og være en del af miljøet.

Vi har udviklet vores egne rammer, designet vores egne dele og lavet merchandise med logo. Alt følger selvfølgelig med.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1795

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
32262

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
22-01-2020
Udbudspris 80.000 DKK