Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 9.500 DKK

Søg lignende virksomheder

LeafyLife.dk - Fokus på en bæredygtig og miljøvenlig fremtid

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce

Nyudklækket webshop med fokus på bæredygtighed, miljøvenlighed samt socialt ansvarlighed til salg. Primært salg af hverdagsprodukter. Shoppen blev grundlagt og bygget i slutningen af 2019. Shoppen er efter eget ønske designet, oversat til dansk og optimeret selv. Standardsider som forside, blog, cookies m.m. er SEO optimeret. Navnet (LeafyLife) fremstår næsten unikt, er nemt at huske og bærer præg af branchen. Kun meget få hjemmesider kan findes på Google med samme navn, men med vores som nr. 1.

Webshoppen er hostet hos Unoeuro fra 2019 december i 1 år. Medfølger også ekstra domæne (leafylife.eu) til eventuelle tanker om udbredelse til resten af Europa. Desuden er et SSL-certifikat også tilknyttet .dk domænet. Shoppen er beskyttet med Wordpress-pluginnet Jetpack med månedlig betaling (omkring 65 kr.) hvilket indebærer nedetids-overvågning, automatiske plugin-opdateringer, automatiske backups m.m.

Økonomiske nøgletal

Dækningsbidrag ligger omkring mellem 30-50% (med de aftaler vi har på nuværende tidspunkt med hhv. 2 udenlandske leverandører.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Bæredygtighed og klima- og miljøvenlighed, er en branche i kæmpestor vækst p.t. og det samme for markedet. I denne branche mener vi, at éns udskillelse fra andre konkurrenter, allerhøjst vægter i navn, værdier og fremgangsmåde. Med rette værdier og fremgangsmåde samt målrettet og god marketing er vi sikre på, at man kan finde sig en god plads blandt konkurrenterne. Markedet er bredt og stadigvæk i kæmpe udvikling. Vores produkter til at starte med var primært hverdagsprodukter som køkkenartikler, hundetilbehør, personlig pleje (make-up, rens m.m.) og to-go varer. Alt som kan erstatte vores i forvejen gængse hverdagsprodukter vi bruger i dag, til et sundere og bæredygtigere alternativ som er med til at skåne vores natur og planet.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Webshoppens omkostninger er oplyst i detaljer herunder:
Webhotel (UnoEuro): Standard Suite x12 måneder i forvejen forudbetalt. Dvs. næste betalingsdato er 23. december 2020. Herefter vil det koste 358.71 kr. at fornye webhotellet for et helt yderligere år.

Domæner: leafylife.dk, leafylife.eu også betalt for 12 måneder og næste betalingsdato er hhv. 23. december 2020 og 30. december 2020. Omkring 50-60 kr. for yderligere år.

SSL-certifikat: næste betalingsdato d. 30.12.2020 og prisen lyder på 373,62 kr.
Jetpack sikkerhedsplugin ca. 65 kr. om måneden (kan let fravælges hvis man ikke ønsker det eller vil bruge andet)

Samlet årlige omkostninger for webhotel, domæner samt SSL-certifikat EFTER d. 30.12.2020: 852,33 kr.

Shopsystem

Virksomhedens historie

Webshoppen/virksomheden har én klar kerneværdi og det er at skubbe vores verden ud i en mere grønnere, bæredygtigere og sundere retning.

Opstartshjælp

Jeg tilbyder mere end gerne hjælp til opstartsfasen i virksomheden ift. webshop-administration, optimering og alle spørgsmål der skulle være. Dette selvfølgelig inkluderet i købsprisen. Køber skal føle sig tryg, være sat ind i systemet og være rustet til at skubbe virksomheden i gang, med de rette værktøjer og rette oplæring.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2648

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
32222

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
11-01-2020
Udbudspris 9.500 DKK