Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 862.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Danmarks største forhandler af 3D printere, tilbehør og reservedele

Reskavej, Korsør
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Sund forretning med god placering på google og stort kundekartotek

Sund webshop med stabilt overskud sælges da vi har valgt at fokusere på andre projekter. Virksomheden er hovedsageligt websalg til hele verden gennem vores hjemmeside og salg på Amazon i både USA og Europa. Vi er Danmarks første og største forhandler af 3D printere, filament og reservedele til 3D printere.

Der er agentur på et af de mest populære filamenter og en stor kundedatabase. Der er mulighed for vækst på Amazon. Udover salg tilbyder vi reparation af printere. Vi har Danmarks største udvalg af reservedele til 3D printere.

Økonomiske nøgletal

Omsætning i 2018: 3.332.739

Afkastningsgrad 2019(vurderet af revisor ultimo 2019): 25%
Soliditetsgrad 2018: 20%
Likviditetsgrad 2018: 121%
Ordre pr. mdr. gns seneste år: 338

Overskud før skat: 127.731 DKK

Produktet

Vi sælger udvalgte 3D printere og filament fra forskellige forhandlere, herunder har vi agentur i Danmark på et af de mest populære filamenter. Flere af vores leverandører er europæiske og tilbyder dropshipping. Vi har et varelager med mange produkter, som sendes til hele verden. På grund af vores volumen og mangeårige samarbejde har vi gode fragtaftaler med bla. FedEx og GLS. Vi tilbyder reparationer både on site og på eget værksted.

Markedsføringskanaler

Vores hjemmeside ligger højt på Google. Det meste af vores salg kommer fra vores hjemmeside og gennem Amazon både i USA og Europa. Salget på Amazon kan øges væsenligt.
Salget gennem hjemmeside og Amazon er til kunder i hele verden, men vi har også oparbejdet et godt samarbejde med flere danske uddannelsesinstitutioner.
Vi har tidligere udsendt nyhedsbreve og holdt vores facebookside aktiv, men det har været nedprioriteret de seneste par år. Det kan med fordel genoptages

Omkostninger

Vi har i 2019 ansat en fuldtidsmedarbejder, som arbejder på et nyt projekt som skal danne grundlag for en ny virksomhed.

Lønomkostningerne i 2019 er derfor højere end de ville være. Den reelle lønomkostning vil være 1 fuldtidsansat til at drive virksomheden og en deltid til administration (18-20 timer).

Vi har udgifter til lager og kontor som vil kunne spares hvis man i forvejen har både lager og kontor. Lagerstørrelsen er lige nu ca 100 kvm.

Shopsystem

Aktiver

Varelager på ca 265.000 kr. indgår. Inventar kan indgå efter aftale.
Vi har lager/produktion og kontor, som kan overtages efter aftale med udlejer, hvis man ikke ønsker at flytte virksomheden.

Varelager på 265.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Vi startede som en enkeltmandsvirksomhed i 2012, men firmaet vækstede hurtigt og allerede i 2014 blev det omdannet til ApS og en partner købte sig ind. Partneren blev købt ud igen i 2016 da han søgte nye veje.

Vi vækstede hurtigt i de første år, og har ligget på stabilt overskud de seneste 3 år. Det skyldes at der siden 2013 er kommet flere danske forhandlere, men vi udmærker os ved dels at sælge mere end printere og filament og ved at sælge til hele verden. Vi har længe solgt på amazon.com og i løbet af 2019 udvidet til at sælge på Amazon Europe også.
Vi har gennem årerne oparbejdet en stor og loyal kundekreds.

Da vi var den første forhandler i Danmark har vi fået godt fat i flere skoler og uddannelsessteder som både køber printere og filament.

Vi har god placering på Google og i flere søgninger kommer vi blandt de først 5 resultater.
Vores domæne er vurderet til en værdi af 3.026 usd.

Ideel køber

Den ideelle køber er en, der i forvejen har en lignende virksomhed, som kan udvides med vores produkter og kunder og leverandøraftaler. Herved kan også spares omkostninger til lønninger og lager/kontor.
Men det kan også være interessant for en investor, der ønsker at investere i en virksomhed med en stabil omsætning og mulighed for vækst.

Opstartshjælp

Det kan aftales at direktøren forsætter med driften, evt på deltid og/eller tidsbegrænset kontrakt. Ligeledes kan bogholder/adminsitrative ansatte, som er deltid, forsætte.
Hvis dette ikke ønskes aftales oplæring i nødvendig periode.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3420

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
32177

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
30-12-2019
Udbudspris 862.000 DKK