Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 5.000 DKK

Søg lignende virksomheder

jewlry.dk - Velfungerende smykke webshop med høj avance

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Smykke webshop med import fra Kina uden omsætning

Webshop med smykker til damer og herrer med en god avance. Perfekt til den som ønsker at starte sit eget, da der her er opsat et godt fundament med alle de nødvendige faktorer på plads.
Gode muligheder for at udvide sortimentet i alle retninger med den nuværende kinesiske leverandør, som er en velkendt handelsplatform. Samtidig et godt domæne med henblik på SEO og markedsføring.
Ved overdragelse tilbydes der inkl. i prisen hjælp med at komme i gang samt introduktion til systemet WordPress og WooCommerce, som webshoppen er opsat i.

Økonomiske nøgletal

Omsætning: 0 kr.

Der har endnu ikke været direkte omsætning gennem webshoppen, men armbåndene på er blevet afsat gennem et dealsite uden relation til Jewlry.dk.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Jewlry.dk sælger smykker til både damer og herrer, men henvender sig på nuværende tidspunkt primært til damer/kvinder/piger. Smykkerne importeres fra Kina fra en anerkendt handelsportal, hvor der er mulighed for at købe smykker gennem flere forskellige forhandlere, hvilket gør det muligt at tilpasse sortimentet, som det ønskes. Med de nuværende priser på webshoppen ligger avancen på omkring 2000% pr. produkt

Webshoppen er opsat Wordpress med WooCommerce, hvilket er brugervenligt og nemt at redigere og navigere rundt i. Domænet og webhotellet hostes ved UnoEuro, som er betalt frem til 29/9-2020. Herefter koster webhotellet hos UnoEuro 179,20 kr. om året og ca. 90 kr. om året for domænet, hvilket betyder, at de årlige driftsomkostninger er 269,20 kr.
Betalingsløsningen på webshoppen er PayPal, som er gratis at benytte sig af, hvor der pr. ordre betales et mindre gebyr ved transaktionen. PayPal er blandt verdens mest anerkendte betalingsløsninger.

Der er pt. ikke tilkoblet facebook- eller instagramside med webshop er opsat til integration af facebook markedsføring, som gør det muligt at tracke konkrete data fra sine facebook kampagner.

Med i prisen følger følgende med:
- Velfungerende webshop som er klar til at modtage ordrer.
- Domæne og webhotel betalt frem til 29/10-19.
- Produktbilleder og produktbeskrivelser.
- Grafisk arbejde på siden i form af banner og andet.
- Introduktion til de nødvendige systemer som har relation til webshoppen. (PayPal, UnoEuro, Wordpress og Woocommerce m. fl.)
- Sparring til opstart og ideer til strategi

Ved overdragelse sættes køber ind i de nødvendige systemer, så køber er klar til at stå på egne ben. Herudover tilbydes sparring i forbindelse med overdragelsen samt ideer til kortsigtede strategi tiltag.

Prisen kan forhandles ved hurtig handel.

Omkostninger

Årlige driftsomkostninger: 269,20 kr.

Shopsystem

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2877

Sælger kontaktet:
23

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
32046

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
14-11-2019
Udbudspris 5.000 DKK