Søger partner til webshop i vækst indenfor boligindretning - roomformore.dk

Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce
Bliv medejer og køb op til 25% af webshop prisen er 250.000 kr.
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Vi søger en 3. partner til vores webshop indenfor boligindretning. Vi har strategien klar, og vi vækster måned for måned - vi mangler blot en ekstra hånd, således at vi vækste endnu mere. Og vi foretrækker en partner fremfor en medarbejder på nuværende tidspunkt.

Vi overtog domæne og lille varelager for ca. 1 år siden, og siden da vækstet forretningen med ca. 300%. Dette tal vil kun stige fremadrettet, da vi har investeret massivt i blandt andet SEO og SOME. Vi er fx. gået fra 287 FB-følgere til knap 11.500 - Nu er vi oppe på +30.000

Vi har siden vi overtog siden investeret ca. 350.000 i SEO-delen, hvilket har givet mærkbare resultater. Før var siden ikke at finde på noget som helst, og nu kravler vi op på massevis af søgeord - store som små. SEO er en proces, der tager tid, men i løbet af næste år vil vi for alvor høste frugten af det kontinuerlige SEO-arbejde vi har gang i. Og det er ikke noget vi stopper med - vi fortsætter indtil vi ligger i toppen på alle relevante søgeord.

Vi har endvidere gået fra 6-7 stærke danske brands til +10, og har dialog med mange flere. Grundet vores flotte visuelle udtryk samt vores strategi, har alle dem vi har spurgt indvilget i et samarbejde. Ligeledes har flere kontaktet os og forespurgt et samarbejde. Planen er at tilføje et nyt brand hver måned i hele 2020. Der er især i denne proces, at vi mangler et ekstra par hænder.

Ejerkredsen består pt. af 2, hvoraf den ene arbejder som ingeniør ved siden af. Den anden ejer driver en række webshops, der alle har flotte millionoverskud, og vi kan derfor selvfinansiere hele vores eventyr.

Vi har stensikre på, at indenfor 1-2 år har en yderst rentabel forretning. Væksten kan tydeligt aflæses i Google Analytics og på salgstallene, og næsten hver måned sætter vi ny salgsrekord samt besøgsrekord på siden, 95% af alt omsætning er sket via organiske kilder. Ved at tilføje flere af de eftertragtede brands og arbejde videre med SEO og SOME-delen, vil væksten blot fortsætte. Vi kan matche alle de største spillere på markedet rent prismæssigt.

Vi har eget lager, og langt de fleste varer købes ind hertil i takt med, at vi får ordrer på disse. Store varer som borde, stole, sofaer mm. køres som en slags drop-shipping, da vi enten betaler leverandøren for at afsende disse - eller får vores fragtmand til at hente det hos leverandøren.

En ny partner skal have erfaring med e-handel i en eller anden form. Vores platform er Shopify, så har du kendskab hertil er det en fordel, men ikke et krav. Det er forholdsvist let at have med at gøre.

I løbet af 2020 vil opgaverne fortrinsvis bestå af at oprette nye produkter samt udtænke marketingsstrategier (tilbud, kampagner mm.).

Vi sælger 25% af virksomheden og prisen er 500.000. Dette beløb er sat meget lavt, det vigtigste for os er at finde en partner, der kan være med til at vækste virksomheden. Pengene vil gå ubeskåret til marketing og varelager.

Vi hører hjemme i Sønderborg, men det er ikke et krav at du er herfra, da arbejdet foregår foran computeren.

Vi har ikke noget krav til antal arbejdstimer - det er noget man selv styrer, og der er mulighed for stor fleksibilitet. Vi forventer dog, at man går helhjertet ind i projektet, og ønsker at være med til at starte noget stort.

!!Vi søger en aktiv partner!!

Økonomiske nøgletal

Da året startede var omsætningen helt i bund som følge af, at der var tale om et helt nystartet forretning. Vi har vækstet stort set hver måned, og er nu oppe og næsten oppe på en 6-cifret månedlig omsætning. Disse tal kommer til at stige markant i takt med, at vores placeringen forbedres på især Google.

Alt overskud bliver pt. re-investeret i SEO, ligesom vi månedligt låner af den ene ejer til at kunne finansiere både dette samt indkøb af lagervarer. Vi regner med at fortsætte investeringen igennem hele 2020, hvorefter vi i 2021 forhåbentlig har ramt så god en omsætning, at vi kan begynde at udbetale en fornuftig løn.

Vi forventer en omsætning i 2020 på 3-5 millioner kr.

Overskud før skat: 100.000 DKK

Produktet

Vi sælger alt indenfor boligindretning - pt. med fokus på de lidt mindre brugsgestande som vaser, lamper, knager osv. Antallet af varer og brands skal dog stige markant i løbet af det næste år, hvilket åbner op for et endnu større segment af kunder.

Vi har på nuværende tidspunkt flere af de største danske boliginteriør brands, hvoraf flere er meget svære at få. Vi har ligeledes kontakt til flere andre, som vi blot venter på at igangsætte. Vi har aldrig fået et nej - og flere har uopfordret kontaktet os med henblik på samarbejde.

Vi sætter en ære i at levere en fantastisk kundeservice, og vi lader aldrig en kunde i stikken.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Vi har meget lave faste omkostninger (husleje mm) som følge af vores fysiske placering i Sønderborg.

Shopsystem

Varelager på 500.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Ideel køber

!!Vi søger en aktiv partner!!

Offentlige spørgsmål

Der er indtil videre ikke skrevet nogle offentlige beskeder. Du kan blive den første...

Det er anonymt at stille et offentligt spørgsmål og bliver først offentligt efter godkendelse og svar af sælger
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3928

Sælger kontaktet:
26

Følger annoncen:
16

Annonce id-nummer:
32039

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
11-11-2019
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 500.000 DKK