Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 12.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Webshop med salg af karate udstyr - Omsætning 50.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
nichemarked med høj avance op til 50%

Den optimale køber en eller to personer, som ønsker at drive en webshop i et nichemarked med simple produkter med stor fortjeneste. Køber ønsker at arbejde fra et hjemmekontor. Der behøves ikke et lager, fordi slutkunder i dette marked er vant til at vente på produkterne.

Du behøver ikke være god til at E-handel, fordi vi vil hjælpe dig igang.

Lige nu sælges produkterne gennem webshoppen, Facebook, Instagram og direkte salg, men der er store salgsmuligheder på Ebay og Amazon. Udviklingsmulighederne ligger i, at køber opretter en Amazon konto, som koster 500 kr og med denne kan man uploade vores Excel fil og på ganske få minutter have en Amazon webshop med mere end 5.000 varer.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Estimeret omsætning: 275.000 kr / år
Virksomheden blev startet i 2018, men begyndte først at genere omsætning i marts 2019. Omsætningen de første 3 mdr var på ca. 50.000 kr.

Regnskab

  • Omsætning:50.000 DKK
  • Ebitda: 30.100 DKK
  • Resultat før skat: 21.000 DKK
  • Balancesum: 25.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Denne webshop er perfekt til dig, som ønsker at supplere din eksisterende forretning indenfor e-handel eller blot ønsker at have en ekstra indkomst ved siden af dit fuldtidsarbejde. Webshoppen er ideelt, hvis der gemmer sig en iværksætter i dig. Det er en god forretning, hvis du ønsker at arbejde fra et hjemmekontor.

En flot webshop med Danmarks største varekatalog indenfor kampsportsudstyr. Der er pt. over 5000 varer i webshoppen. De fleste varer er dropshippet fra Tyskland. Man bestemmer selv om der er behov for et mindre lager.

Webshoppen er 100% køreklar og har generet omsætning siden marts 2019. Der er ikke brugt særlig meget markedsføring, men til gengæld er der brugt meget tid på god omtale.

Der er tale om produkter i et nichemarked, hvor avancen er rigtig god. Alle aftaler med vores underleverandører hører med i overdragelsen af denne webshop. Dækningsbidraget for alle produkter ligger mellem 45 - 50%, hvilket er meget højt i forhold til andre dropshipping virksomheder.

Det forventes at du skal bruge mellem 2-3 timer ugentligt på denne forretning. Ønsker du at bruge flere timer, vil det generere ekstra omsætning, fordi størstedelen af kundebasen består af en kundeliste af klubber og kampsportsforeninger i Danmark. Der er pt. over 500 klubber i Danmark med ca. 25.000 medlemmer. Med email kampagner og Facebook annoncering rettet mod denne målgruppe, vil du få succes med en god og stabil forretning.

Vores Facebook side er synkroniseret med ca. 1.500 produkter fra webshoppen. Dvs. at facebook brugere nemt kan købe varerne direkte fra Facebook.

Vores Instagram er en god platform for at promovere vores produkter. Der skal ikke bygges Instagram kampagner fra bunden, idet alt markedsføringsmateriale leveres af underleverandøren. Alt markedsføringsmateriale kan hentes hos leverandøren og ligeledes kan alt produktinformation downloades.

Når du overtager webshoppen og den tilhørende forretning, vil vi hjælpe dig indtil du er selvkørende. De første to uger vil vi undervise og give dig gode råd til, hvordan du kan udvikle din forretning.

Der kræves ingen programmering, idet systemet er bygget op omkring Wordpress/WooCommerce med et plugin, som er intuitivt og kan bruges af alle.

Der er opbygget et simpelt system, som gør det nemt at redigere, opdatere, tilføje og fjerne de mange produkter. Alle produkter er registreret i en Excelfil, som kan uploades til webshoppen, hvilket gør at samtlige 5.000 varenumre kan opdateres automatisk på få minutter.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

5.000 kr til markedsføring
5.000 til mindre varelager

Årlige faste omkostninger:
Webhosting: 300 kr /år
Domæne: 50 kr /år

Shopsystem

Varelager på 7.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1688

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
31715

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
10-08-2019
Udbudspris 12.000 DKK