Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Comfydesign.dk - Niche webshop med 200.000 kr. i omsætning (varelager på 350.000 kr inkluderet)

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Sælger unikke hjemmesko inspireret af sneaker-verdenen.- Bygget i Shopify

Hjemmesko-webshoppen Comfy Design sælger unikke hjemmesko inspireret af sneaker-verdenen. En køreklar forretning, hvor der er kontrol på alt fra design til det færdige produkt.

Comfy Design er et brand stiftet i november måned 2018, dog med vores korte tid på markedet, så har vi formået at sælge rigtig mange par hjemmesko både i Danmark og i udlandet. Det primære marked har været i Danmark, men der er potentiale mange andre steder.

Med viden indenfor marketing og sociale medier, er det med sikkerhed muligt at vækste forretningen meget.

Dette produkt er ikke set før på det danske marked, og dertil er konkurrencen ikke så høj, hvilket giver en høj avance, da vi har differentieret os med vores produkter.

For prisen vil disse ting inkludere:
Hjemmeside + domæne
Modelbilleder
Sociale profiler
Varelager med en værdi på 350.000 DKK.
Leverandørkontakt

Produktet er blevet solgt igennem vores egen webshop Comfydesign.dk, dog er det muligt at få det udvidet til andre platforme som danske forhandlere eller f.eks. Amazon.

Vi har en god leverandør. De kan hjælpe med alt det praktiske fra design til produktion. Minimumordre antallet ved producenten er lavt.

// VIGTIGT: Sælges hurtigst muligt, da tiden er knap lige for tiden.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden startede op den 1. november 2018, hvor alt salg blev foretaget på vores egen salgskanal Comfydesign.dk
TAL FRA 2018 november til 2019 1. maj
Omsætning 2018: 211.000 kr

Produktet

Komfort og design i en. Hjemmesko fra Comfy Design er et par hjemmesko med unikke detaljerede design samt komfort. Et par som giver et look af den voksende sneaker-kultur. Disse par all-day slippers er perfekt til indendørs brug. Alle vores hjemmesko er udstyret med en slidstærk bund, som sikrer den optimale komfort dagen lang og hylder sneaker traditionen.

Til hvert par hjemmesko medfølger der en skopose.

Markedsføringskanaler

- Hjemmeside med betalingsløsning
- Unikke og gode produktbeskrivelser
- Shoppingannoncer på Google
- Nyhedsbreve
- Facebookannoncer
- Instagram
- Udstillinger og workshops

Omkostninger

Virksomheden har brugt penge på markedsføring på sociale medier.
- Betaling for shoppingannoncer på Google
- Betaling for annoncer på Facebook
- Produkter til influencers på diverse platforme som Instagram, Facebook, Youtube samt Twitch.

Aktiver

Virksomhedens drift har primært været hjemme og på et fælleskontor i Herning.
Hertil har varelageret lagt i forældrenes kælder.

Varelager på 350.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Jeg har altid været på markedet i forhold til B2B-markedet, hvor større mængder af varepartier er blevet købt og solgt til mindre virksomheder. Dog fik jeg denne skønne ide om at starte en B2C webshop en dag i 2018, men hertil ville jeg have, at produktet skulle være noget som Danmark ikke har set før.
Da kærligheden til sneakers er stor, så fik jeg denne ide om at starte Comfy Design, som sælger hjemmesko inspireret af sneaker-verdenen. Hertil lancerede vi Comfy Design d. 1. november 2018, hvor der har været stor vækst i forhold til omsætning samt udbredelse af vores brand i løbet af få måneder, vi har været i gang.

Markedet

Produkterne på vores webshop er af eget brand Comfy Design, hvor konkurrencen for lignende hjemmesko er få eller ingen.

Da vi sælger disse hjemmesko inspireret af sneaker-verdenen som ikke er set før i Danmark, så har det været muligt at vokse rigtig hurtigt. I takt med promovering på sociale medier, så har vi også fået en del omtale på diverse artikler og tv'et.

Svagheder/udfordringer

Det er en svaghed, at jeg er alene om alle ting. Dog har jeg alligevel formået at være effektiv og lære de manglende kompetencer ret hurtigt.
Markedsføring har været en stor udfordring for mig, da det har været helt nyt at reklamere igennem Facebook, dog fik jeg det lært hurtigt, men mangler stadig nogle kompetencer indenfor emnet. Dog ved jeg, at det er muligt at vokse virksomheden rigtig stor, hvis markedsføringensevnerne er der.

Stærke sider

God kundeservice
Hurtig leveringstid
Stærk branding
Omtalt på diverse platforme, artikler samt tv.
God kontakt til leverandøren.

Jeg bruger mange timer på at holde øje med alle hjørner af virksomheden og er fleksibel - kan arbejde hvor som helst og på fleksible tider med min computer eller mobil.

Strategi

Min strategi for virksomheden har at tilbyde et produkt, som ikke er set før på det danske marked. Ved hjælp af god markedsføring på Facebook samt Instagram, har det været muligt at sprede vores produkt ud til alle slags kundegrupper, da folk er super interesseret i at prøve noget nyt og derudover også nysgerrige.

Vision

Vores overordnet vision for virksomheden er at gøre brandet så hyped som overhovedet muligt. Det har vi således brugt en del Facebook markedsføring samt Instagram markedsføring til. Det har medført til at tusindvis af danskere netop har købt et par hjemmesko fra os.

Ideel køber

Den ideelle køber af virksomheden er en som har styr på markedsføringen. Markedsføringen er direkte det hele. Jeg har selv lært det fra bunden af, da jeg startede virksomheden, og jeg ved, at mine resultater ikke lige frem er de bedste i forhold til Facebook annoncer, dog har jeg stadig formået at få udbredt brandet og få en fin omsætning.
Derudover skal der også bruges tid på kundeservice, når kunderne skal have hjælp i forhold til størrelse eller andet.

Opstartshjælp

I forhold til opstartshjælp vil jeg altid være der, hvis der er brug for hjælp. Jeg vil som sælger blive i virksomheden i lidt tid, for at lære køberen op, hvis det ønskes. Derudover står jeg til rådighed over telefon og mail.
Opstartshjælpen er blot en mulighed og tilbydes gratis til sælgeren.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1937

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
31583

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
01-07-2019
Udbudspris 175.000 DKK