Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 6.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Komplet international dropshipping webshop, der sælger illustrationer og citater tryk på T-shirts

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Udlandet
Gem annonce
200+ produkter, flere illustration klar til at blive uploadet, masser af video materiale til markedsføring. Dropshipping løsning, med virksomhed der trykker og levere til hele europa.

Webshoppen er baseret på en dropshipping model, og samarbejder med en virksomhed, der er centralt placeret i europa. De står for t-shirts, print og levering. Med en dropshipping løsning, brænder man ikke inden med et lager, man skal ikke fokusere på fragt og levering, det klare virksomheden, vi har en aftale med. Så fokus er på markedsføring, på diverse sociale medier, og design af t-shirts. Vores illustrationer er i højeste kvalitet, ca 200 er uploadet i webshoppen og yderligere 100, er klar til at blive lagt op. Der følger masser af video materiale med, til markedsføring, alle med modeller som viser ens produkter. Høj kvalitet og professionelt lavet. Der er købt licenser for flere tusinde kroner som følger med.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Jeg havde ikke tid til at generere salg og har nu besluttet, at jeg vil sælge. Men jeg tror, ​​at man nemt kunne leve ved at køre en webshop som YZ Supreme.

Der er en bruttoavance på ca 46 kr per salg.

Produktet

Vi sælger citater og illustrationer trykt på t-shirts, der giver stof til humor, refleksioner og forandringer.

Markedsføringskanaler

Min primære salgs kanal er på facebook og Instagram.
https://www.facebook.com/YZ-Supreme

Omkostninger

Shopify konto: 200kr om måneden.
Kampanger på div. sociale medier: 1000 - 1500 om måneden.
Dropshippingsløsning er som udgangspunkt gratis, man betaler et håndterings og forsendelse gebyr per salg.

Virksomhedens historie


På en ferie i Rhodos besøgte jeg en butik, der solgte t-shirts med illustrationer og citater til turister, og var overrasket over, hvor populært han var og hvor mange salg han havde lavet. Derfor valgte jeg at starte webshoppen, fordi jeg var studerende og ønskede at lave lidt ekstra for penge til studierne og at lære at køre en webshop.

Svagheder/udfordringer

At køre en webshop kræver tid, vedholdenhed og disciplin. Jeg har et andet job ved siden af ​​mine studier, så jeg havde hverken tid eller energi til at lede en vellykket webshop. Hvis man overvejer at få en webshop, anbefaler jeg at man sætter hele sin tid i det, hvis man vil have det til en succes. Jeg havde ikke tid til at generere salg og har nu besluttet, at jeg vil sælge.

Stærke sider

Med vedholdenhed og disciplin er der gode muligheder for succes. Webshop er blevet international, og kan levere til hele europa, hvilket øger muligheden for salg markant. Er man god til SEO, eller adwords øger man muligheden endnu mere.

Opstartshjælp

Jeg vil ved overtagelsen vise hvordan den daglige drift fungere, hvordan produkter uploades til shoppen, ordrehåndtering osv.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2480

Sælger kontaktet:
12

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
31558

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
22-06-2019
Udbudspris 6.000 DKK