Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 150.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Lys24syv.dk - Webshop med salg af belysning til B2C og B2B, samt større projekter. - Resultat: 412.739 kr. 2017

Nørregade, Brørup
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Det er meningen at shoppen på sigt vil henvende sig til arkitekter og ingeniører, for et samarbejde i projekternes udbuds fase

www.Lys24syv.dk, er en belysnings shop som kører under navnet O. Fonnesbæk A/S som er stiftet i 1960, shoppen sælger udelukkende kvalitetsbelysning, og der er sendt 2.500 pakker om året til 8 forskellige lande.

Webshoppen har haft et meget højt serviceniveau over for kunderne, også i forbindelse med at der har været kontakt på chat hver aften.
Vi har samtidig lagt op til at siden ikke kun skal være en side med lave priser, så derfor tilbydes også at projektere opgaven.

www.Lys24syv.dk er mønsterbeskyttet.

Økonomiske nøgletal

Der har været meget trafik på side fra 2014-2018,
For at give en indikation af stabiliteten i økonomien er der et udarbejdet regnskab fra 2015-2017

2015
Omsætning: 2.277.801 kr.
Resultat før skat: 345.586 kr.

2016
Omsætning: 1.551.878 kr.
Resultat før skat: 239.811 kr.

2017
Omsætning: 2.331.138 kr.
Resultat før skat: 412.739 kr.

Produktet

Lys24syv.dk er oprettet for at sælge og projektere belysning, produkterne variere fra lamper til den private kunde, erhvervskunder, samt større projekter.

Det er meningen at shoppen på sigt vil henvende sig til arkitekter og ingeniører, for et samarbejde i projekternes udbuds fase

Markedsføringskanaler

Markedsføringen er dels, Google Adwards, CEO optimering, de sociale medier samt leverandørannoncer
Kunderne kommer fra 8 lande (Danmark, Tyskland, Frankrig, Island, Findland, Norge, Sverige.)
Der er ingen hjemmeside kun en shop.
Der er en facebookprofil

Omkostninger

Omkostningerne på shoppen består mest af løn og markedsføring

Aktiver

Vi har egne lokaler, med kontor, frokostrum og lager
Med hensyn til inventar er det solgt da den fysiske butik er lukket.
Der hører ikke biler med til shoppen.

Virksomheden ligger i byområde men med mange parkerings muligheder, og et lille haveområde

Varelager på 390.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 5.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Virksomheden er startet i 1960, som el virksomhed, hvor der udføres opgaver for private og erhvervs virksomheder, firmaet blev generationsskiftet i 1999, hvor der herefter blevet taget hul på edb installationer, varmepumper, solcelleanlæg, samt industristyringer, i 2002, blev den første webshop oprettet www.elengros.dk, med salg af tyverialarmer og hårde hvidevarer. Efter en del svindel blev den lukket efter 3 år.

Efter krisen i 2007 blev der uddannet kølemontrører og solcellemontører som tog fart meget hurtigt, de 2 poster blev en stor del af omsætningen inden vi i 2014 startede webshoppen med belysning. Meningen med belysnings shoppen var ikke kun at sælge varer på lav pris, men at tilbyde vores kunder at kører deres projekt fra start til slut, så de fik den rigtige løsning fra begyndelsen, så var prisen ikke afgørende.

Markedet

Vi sælger i 8 lande men fortrinsvis i Danmark, shoppen ligger blandt de mest kendte i Danmark, men et godt udvalg af leverandører. Vores fordel er at vi samtidig med at sælge lamper er en el virksomhed der kan rådgive kunder med installationerne, her kan man tydeligvis se forskel på os og vores konkurrenter.

Markedet for belysning er meget stort, der er mange web sider der kan tilbyde lamper, men det kræver en fuld opdateret side hvis man skal ligge som de bedste i Danmark.

Omsætningen i Danmark og resten af verden stiger med fuld kraft, og er der fulgt op på shoppen med produker, er der meget at hente.

Svagheder/udfordringer

Udfordringen er at få optimeret med nye produkter hele tiden, samt at få den gode dialog med leverandørerne hvilke vare der ikke sælger så der kan spares tid der. Samtidig skal der holdes focus på markedsførings strategien, hvornår der skal sættes ind.

Når shoppen er kendt på de sociale medier, kan der efterhånden kører ned på udgifterne.

Stærke sider

Vi har i virksomheden været gode til sammen med vores leverandører at få valgt de rigtige produkter, med den rigtig rabat, vi slår konkurrenterne på at vi har kendskab til markedet via vores elafdeling, samt kan rådgive i forbindelse med installationen. Vi servidere kunderne med chatmodul i aftentimerne også.

Mulighederne for at øge omsætningen er store, da flere og flere fysiske butikker lukker, og de spiller der er på markedet ikke altid får optimeret deres shop.


Ideel køber

Den ideelle køber til shoppen vil være firmaer med en lignende shop af andre produkter, en lampebutik som mangler at få markedsfør de produkter der er i den fysiske butik.

Opstartshjælp

Efter shoppen er solgt vil jeg gerne tilbyde min hjælp for at få de rigtige kontakter til vores leverandører samt forhandling af rabatter, jeg kan tilbyde nogle timer som hjælp i en overgangsperiode, måske som en ansættelse på nedsat tid for at minimer lønudgiften.

Jeg vil altid være til rådighed på mail eller mobil .

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2283

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
31489

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
02-06-2019
Udbudspris 150.000 DKK