Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Smartsneakers.dk - Webshop af innovative sko til alle aldre med omsætning på over 1.2 millioner

Birk Centerpark, Birk
Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Stabil webshop med op til flere ordre på daglig basis - Bruttofortjeneste, 31,9%

Virksomheden består af en webshop, som sælger et meget populært produkt. Der forefindes på nuværende tidspunkt flere målgrupper herunder de helt unge, men også segmentet i 18-30 års alderen.

Virksomheden kommer med et yderst attraktivt domænenavn, en instagram konto med 590 følgere, en facebook side med knap 500 synes godt om, Adwords konto som er fuldt funktionsdygtig og up-to-date.

Alt markedsførings materiale herunder facebook side, instagram profil, Adwords konto m.m. medfølger i prisen. Yderligere medfølger en agent, som også fungerer som leverandør.

Økonomiske nøgletal

Bruttofortjeneste, 31,9%
SALGSPRIS: 375,- inkl. moms.
INDKØBSPRIS: 90,- excl. moms
AVANCE: 210
AVANCEPROCENT: 70%

Produktet

Virksomheden sælger sko med lys i. Disse populære sko bliver anvendt af folk i alle aldre og der er stor efterspørgsel på dem. Dertil er der flere markeder, som ikke er berørt endnu, men som vil være oplagt for den nye ejer at tage fat på.

Skoene bliver anvendt af folk på festivaller, koncerter, danseskoler, springhold m.m. og hos de helt unge i folkeskolen til hverdags brug. Vi sælger på nuværende tidspunkt 3 forskellige slags sko i 10 forskellige størrelser så i alt er der tale om 30 varenumre + accessories, som kan være snørebånd, oplader osv.

Markedsføringskanaler

Vi markedsfører virksomheden via SEO (Søgemaskineoptimering), Google Adwords.
Der er blevet lagt meget energi i søgemaskineoptimeringen af webshoppen. Dette kan også ses når en google søgning foretages. På denne måde kommer der en del organisk trafik og organisk salg.

Yderligere er der brugt tid og penge på at opbygge en professionel Adwords konto (som selvfølgelig medfølger). En meget stor procentdel af salget kommer igennem google Adwords annoncering. Der bliver anvendt facebook annoncering og i større grad er der fokus på remarketing delen her. Afslutningsvist medfølger der også en TrustPilot konto (gratis version) hvor der er 4/5 stjerner i snit.

Omkostninger

Der er omkostninger til lagerhotel, lagerleje, fragt, vareindkøb, Adwords annoncering, facebook annoncering og ekstern SEO.

Aktiver

Virksomheden aktiver indbærer udelukkende varelager.
Varelageret er ikke inkluderet i prisen, men kan forhandles med mod merpris.

Virksomhedens historie

Virksomheden startede i forbindelse med at skabe glæde i hverdagen. Fra barnsben har jeg været fascineret af lys og herunder lys i sko. I dag bliver lys i sko ikke længere blot godtgjort ved at man kan trampe i jorden og så blinker sålen 4 gange. Nej i dag skal skoene kunne lyse i flere timer i et væld af forskellige farver. DERFOR blev denne virksomhed startet. Med en forkærlighed for fest og farver både til hverdag og fest.

Markedet

Denne webshop er den største på markedet.

Opstartshjælp

Der kan indgåes aftale om opstartshjælp i, men dette skal aftales på forhånd.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1275

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
31468

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
27-05-2019
Udbudspris 70.000 DKK