Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

TILBUD ØNSKES - Nordic-designs.dk - Webshop/Domain - tom klar til brug

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Fuldt udbygget Woocommerce wordpress baseret webshop

Brugervenlig og velstruktureret WooCommerce Hjemmeside med stærkt Domain navn UDEN lager og produkter. Layoutet af webshoppen henvender sig bredt og kan bruges indenfor flere brancher.
Webshoppen er en fuldt oprettet WooCommerce wordpress med integreret op- og krydssalg, kategorier, blog etc.
Har været anvendt i detailhandelen som supplement til eksisterende forretning. Webshoppen egner sig glimrende til både eksisterende forretninger, der ønsker at udvide forretningsgrundlaget som til start-up af online salg. Webshoppen har genereret 3.600 følgere på FB.Økonomiske nøgletal

Webshoppen har fungeret som integreret del af en bestående forretning. Med implementering af webshoppen og øget marketingstiltag bl.a. via facebook og blogs har forretningen generet en yderligere omsætning på ca. 300.000 kr.

DB på ca. kr. 150.000 kr.

Produktet

Fuldt oprettet Woo Commerce wordpress Webshop med stærkt tilhørende Domain navn og integreret op- og krydssalg, kategorier, blog etc. Har været anvendt i detailhandelen som supplement til eksisterende forretning. Webshoppen egner sig glimrende til både eksisterende forretninger, der ønsker at udvide forretningsgrundlaget som til start-up af online salg. Layoutet designet kan anvendes indenfor forkskellige brancher. Webshoppen har genereret 3.600 følgere på FB.

Markedsføringskanaler

Udover aktiv markedsføring via webshoppen og butikkens facebook side (3.600 følgere) , nyhedsbrev og blogs er webshoppen fuldt SEO optimeret.

Shopsystem

Virksomhedens historie

Der er tale om en familiedrevet virksomhed som efter over 80 år har lavet et generationsskifte, der medfører at der ikke længere er brug for en aktiv webshop.

Markedet

Hele Danmark samt Skandinavien

Ideel køber

Den ideelle køber vil være en som står foran at skulle starte E-Commerce og som ønsker en hurtig og let tilgang til en super god og let strukturet Woo Commerce Webside.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4880

Sælger kontaktet:
22

Følger annoncen:
21

Annonce id-nummer:
31230

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
09-04-2019
Udbudspris 25.000 DKK