ildershop.dk - Webshop med internationalt leverandørregister og eget brand

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Internetbutik inkl. 1 års gratis internetbutik hosting, kundedatabase, varelager og ale domænenavne

ilderSHOP.dk

Butik med internationalt leverandørregister og forhandling på det sjældne "Taurin" vitamin som ildere SKAL have for at eksistere. Egne udviklede unikke produkter med tegninger og fuld beskrivelse til fremtidig produktion. Skøn lille internetbutik med stort back-end (kontrolpanel) og komplet med rabatkuponer, gavekort, nyhedsbrev, DIY opskrifter osv.

Her er der tale om en niche.. En niche, som i de rette hænder kan udvikles til noget særligt profitabelt. Nogle af produkterne i butikken kan IKKE fås andre steder.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Forretningsgang, afkast-, dækning- og overskud kan diskuteres og forklares på et aftalt møde med interessenten.

Produktet

Ilderen eller som vi danskere kender den, "fritten", er et kæledyr som i hast finder vej ind i danskernes hjem. Et fantastisk dyr, med en skøn personlighed og krudt i rumpen.

Internetbutikken har internationalt leverandørregister og forhandling på det sjældne "Taurin" vitamin som ildere SKAL have for at eksistere. Skøn lille internetbutik med stort back-end (kontrolpanel) og komplet med rabatkuponer, gavekort, nyhedsbrev, DIY opskrifter m.fl.

Egne udviklede unikke produkter med tegninger og fuld beskrivelse til fremtidig produktion. Produktionen kan evt. fortsætte i en periode, hvor fremstillingsprisen vil være kostprisen. Butikken er holdt på et lavt prisniveau og nærmest non-profit i og med undertegnede har haft universitetet at passe parallelt med butikken.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

I og med ilderSHOP.dk er en internetbutik placeret på egne internet servere i egen ejendom med erhvervslokaler er det svært at beregne udgiften set med interessentens øjne. Der vil for den kommende ejer være minimalt behov lagerplads i og med dropshipping aftaler indgås og egen lagerbeholdning fylder få 3 kvm. Butikken kan drives af en enkelt person hvis butikken bliver drevet på lignende måde fremover. Afhentningsaftale med postvæsenet hjælper ret meget på det her punkt. Primær arbejdskraft har været og bør lægges på pasningen af den sociale del af butikken og dermed kunderne. Produktionen af produkterne kan lægges ude i byen eller evt. forhandles til videre produktion hos os, de nuværende ejere.

Kæledyrshandel er jo et af de områder som vokser mest i Europa og især hos specielle kæledyr som man må sige ilderen netop er. Avancen på handel med kæledyrsprodukter er voksende i og med man i branchen har gensidig respekt for vedligeholdelse af en sund købmands-filosofi og ikke bare undergår konkurrentens priser med mersalg for øje.

For at holde udgifterne nede indledningsvis, tilbydes ny ejer at få internetbutikken hostet hos undertegnede. Det er som ISP'er vi førhen og i fremtiden primært har og vil drive vores virksomhed. Som følge af det, mener vi at ilderSHOP.dk (ildershoppen.dk, ilderbutik.dk, ilderbutikken.dk, fritteshop.dk, fritteshoppen.dk, frittebutik.dk, frittebutikken.dk) bedre kan udvikles og passes i fremtiden af en ny ejer. Alle domænerne følger butikken og dermed aftalen.

Aktiver

1. Varelager som allerede beskrevet.
2. Egne udviklede produkter som lager og i form af tegninger, produktionsbeskrivelser, leverandørlister osv.
3. Internet butik programmeret således at hele butikken kan flyttes som en fungerende enhed - inkl. server som er installeret som en "stand-alone", og derfor kan flyttes til et hvilket som helst sted med en erhvervslinje og fixed IP samt port 25 åben. Men, serverplads i 1 år indgår i aftalen uden beregning og bør derfor overvejes..
4. Ejerskab over alle 8 domæner som er programmeret til at virke på shoppen.
5. Der er forhandlet overtagelse af forhandlingsaftaler med udenlandske samt domestiske fabrikanter.
6. Pakkeposer, foldekasser, labels, skum, plast og andet pakkeri medfølger.
7. Software til redigering af salgsmateriale og styring af den daglige forretningsgang medfølger.

Varelager på 22.600 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 12.800 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
30.000 DKK
Finansiering løbetid:
24 måneder
Finansiering renter:
2 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2948

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
31180

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
25-03-2019
Udbudspris 48.109 DKK