Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Sælg sko i hele Europa via webshop m. fuld Amazon integration - Omsætning: 18 mio. kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Danske- & internationale varemærker med loyal kundekreds på over 70.000 kunder.

Vil du sælge sko i hele Europa i morgen, med varer der har vist deres salgsværdi på flere af de europæiske markeder? Så kan du komme igang med det samme. Vi samarbejder med en række Brands, der alle performer godt i såvel Norden som Europa, og bygget en fuldstændig integration til Amazon .

Virksomheden er som udgangspunkt en webshop, der sælger fodtøj på nettet, fortrinsvis til kvinder i alderen +30 år. Shoppen har .dk .se websites og været etableret på disse markeder i 10 år, med en loyal kundekreds på over 100.000 kunder.

De seneste 10 år har vi bevæget os ud over de nordiske markeder og bygget en fuld integration til Amazons platform i de, co.uk, fr, it & es, hvorfra hele shoppens varelager i dag sælges. Virksomheden sælger internationale varemærker.

Økonomiske nøgletal

Omsætning: 17 mio kr.

Ved yderligere dialog og underskrivelse af NDA vil yderlige tal blive oplyst.


Produktet

Virksomheden er en webshop der sælger fodtøj i hele Europa. Salgskanalerne er forskellige afhængig af markedet. Hver kanal er fuldstændig integreret og optimeret i shoppen, således at der kræves et minimum af bemanding til at sikre virksomhedens omsætning.

Virksomheden forhandler ca. 50 internationale Brands, der alle har momentum i markedet og kan afsættes på alle markederne. De fleste af disse Brands har virksomheden handlet med i mange år og der er opbygget en stor genkøbsgrad fra virksomhedens kunder.

En stor andel af webshoppen kunder i norden er genkøbere, der sætter pris på den personlige kontakt med virksomheden.

Markedsføringskanaler

Ca. 50% af virksomhedens omsætning på de nordiske markeder genereres via PPC og 3rd part site.
Omsætningen fordeles således:
DK: 36% af omsætning
NO: 16% af omsætningen
SE: 11% af omsætningen
Syd for grænsen : 37%

Aktiver

Virksomheden bor til leje i en gammel fabrikshal i et industrikvarter, ca. 20% af lokalet udgør kontor. Virksomheden sidder alene på lejemålet, hvor der er etableret 3 kontorlokaler og resten er showroom og lager.

Varelageret ligger delvist i Storkøbenhavn og delvist på Amazon lagre i Europa
Ejendommen er fint vedligeholdt og fremstår indbydende.

Varelager på 3.500.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 200.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Virksomheden er præget af en pionerånd med lysten til at tage nye udfordringen op hele tiden. Fra en tid, hvor tanken om at sælge sko på nettet var fjern for de fleste, gik vi gang. Og i løbet af en 3 årige periode gik vi fra én website i DK til websites i SE, NO, DE & UK. Sidenhen er konkurrencen intensiveret og med fokus på at tjene penge og finde det sted, hvor vores ROI fortsat er fornuftig, har vi startet vores rejse på Amazon. I dag er vi en af de danske virksomheder der har størst erfaring med Amazon. Vi har været hele vejen rundt i de fleste udfordringer der er, og har i dag en "velsmurt Amazon maskine" der er rentabel og en visioner forretning for os. Vi tror på at man på et udpræget konkurrencepræget marked ikke kan undgå Amazon på sigt - så heller "join them if you can´t beat them"

Markedet

Handel med sko online har over de seneste år udviklet sig fra mange små udbydere til færre meget store udbydere. Så niche tankegangen er værdifuld, hvis man skal bevare fodfæste. God kundeservice, nærvær overfor kunderne og et indgående kendskab til sine kunder er værdifuldt. Men prisen vinder for det meste altid.

Ideel køber

Den perfekte køber til virksomheden er en visioner købmand, der ønsker at lægge 17 mio oveni i sin omsætning uden alt for mange anstrengelser.
Den perfekte køber ser det store potentiale i Amazon og vil være med på toget før det er kørt.

Den perfekte køber ser en virksomhed, der lever i en daglig dag med både at sælge via egen platform men også via tredjemandspaltform.
Den perfekte køber ser en fordel i at købe en virksomhed med et stort udvalg af gode og attraktive brands

Opstartshjælp

Der vil naturligvis være en villighed til at hjælpe virksomheden med at forstår hverdagen med webshoppen og de rutiner der er etableret. Såfremt der er behov for 1 af de 2 ejeres tilstedeværelse i virksomheden i en periode ville det ligeledes være muligt.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4890

Sælger kontaktet:
42

Følger annoncen:
23

Annonce id-nummer:
31080

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
01-03-2019
Udbudspris 1.900.000 DKK