Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

vimeso.dk - PaidSocial Bureau med aktive og stabile kunder - min. 650.000kr. / årligt.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce

VIMESO (marketing) er et Facebook marketing bureau, som har eksisteret de sidste 4 år. Jeg har været alene og altid driftet det.

Churnrate er forholdsvis lav og på nuværende tidspunkt, stammer 90% af omsætningen fra stabile og samme kunder, som har været i forretningen gennem de sidste 2 til 3 år.

Hertil udføres der også flere workshop/mindre kurser.

Jeg, personligt, og VIMESO har skabt et brand i markedet blandt de mange andre marketingbureauer. Jeg har de sidste mange år, udelukkende arbejdet med annoncering på Facebook og Instagram, og ej beskæftiget mig med andre kanaler.

Økonomiske nøgletal

Der er pt. omsætning for min. 650.000kr. / årligt. Der er løbende tilgang af henvendelser fra nye potentielle kunder.

Produktet

Generel salg af strategier, administrator og drift af annoncering på Facebook og Instagram. Flere kunder arbejder med ad-spend på +150.000kr./mdr.

Markedsføringskanaler

Tilgangen er henvendelser sker typisk via egen markedsføring gennem Facebook, herudover er eksisterende kunder + netværk, også en katalysator til lead-generering.

Omkostninger

Af omkostninger er der det årlige gebyr for hostning, domæne og lignende.

Aktiver

Virksomhedens aktiv er primært mig, og kunderne. Jeg vil I et salg, gerne fortsætte arbejdet med kunderne i andre rammer, og dermed fortsætte i en ansættelse, som aftales nærmere.

Markedet

Jeg har skabt succescases, og siger samtidig heller ikke ja til alle henvendelser. Jeg vil hellere vurdere potentialet og kemien en ekstra gang, end og lave et salg for senere hen, at ende i et breakup. Markedet er presset af andre, men det er stadig stort nok, til en seriøs og stabil spiller.

Ideel køber

Den ideel køber er et andet bureau, enten web- Google Ads eller andet. Men et bureau, som arbejder inden for digital udvikling eller marketing, og hvor de fælles visioner for fremtiden også deles.

Opstartshjælp

Som tidligere nævnt, ser jeg gerne, at jeg forsætter i en ansættelse efter overdragelse. Både fordi, at jeg ønsker og sende mine kunder - som betyder alt - godt videre og gerne selv vil drifte dem for og sikre kvaliteten af arbejdet.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1039

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
32420

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
03-03-2020
Udbudspris 365.000 DKK