Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

To-Go fra Chef Holmgaard har succes og søger investor til det nye koncept

Ansatte
6-10
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
Bake Off gourmetmad med mere økologi til dig
Søger investor

Ejer ønsker at finde en investor med
kapital eller kompetencer til rådighed.

Jeg har startet et nyt projekt med Chef Holmgaard. konceptet er en Bake Off gourmet mad, Både pizza og lækre retter med en stort del af økologi. Den concept er frem. Producere på Holmgaard og udlevere i vores butikker Togo/ Pick up. Vores kunder er meget tilfredse om lækre produkter, både kvalitet og udvalg- Jeg kigger efter en partner som kan støtte den udvikling,


Borgere i Egå, Skæring, Løgten og omegn får nu mulighed for nemt og hurtig at få lækker og frisktilberedt aftensmad på middagsbordet. Chef Holmgaard har nemlig lanceret et nyt madkoncept, hvor den frisk og færdigtilberedte aftensmad kan hentes på vejen hjem, helt uden at skulle stå i kø eller ringe og bestille undervejs. Med Chef Holmgaards pick up-koncept står måltidsposen med aftensmaden klar på køl til afhentning, når det passer kunden. Bestilling og betaling er sket forud, og kunden kan dermed nemt og hurtigt svinge ind forbi Chef Holmgaards Pick up og tage aftensmaden med hjem.


Pick up-konceptet med måltidsposer er en videreudvikling af Chef Holmgaards Måltidskasser, som blev lanceret sidste år. Det er den franske kok Bruno Lecanu, der står bag Chef Holmgaard, og han har store forventninger til det nye pick up-koncept, hvor han gerne vil gøre op med frustrationer om indkøb, forberedelser i køkkenet, abonnementsbinding og manglende tid til bare at være sammen. Med pick up kan familien tage beslutning om aftensmaden aftenen inden eller om morgenen for at hente den frisktilberedt aftensmad på vej hjem fra job, skole, institution, sport eller andet. Maden er tilberedt og skal blot opvarmes og serveres.


”Vores måltidskasser, som vi lancerede sidste år, blev taget rigtig godt imod, men mange kunder efterspurgte imidlertid at kunne købe og hente retterne fra dag til dag, og det vil vi selvfølgelig gerne imødekomme. Samtidig oplevede vi, at størstedelen af vores kunder købte til én eller to dage ad gangen. Derfor valgte vi at ændre konceptet, så man nu bestiller til samme dag. Det er både nemmere og mere fleksibelt for kunderne og for os, udtaler Bruno Lecanu.


Maden er som altid fremstillet af friske, lokale råvarer med min. 70% økologi. Maden bestilles senest kl. 8.00 på Chef Holmgaards hjemmeside og afhentes samme dag mellem kl.15.00 og 19.00 hos Chef Holmgaards Pick up på Bredevej i Skæring eller Chef Holmgaards To Go i Løgten. Retterne har en holdbarhed på op til 48 timer, så det er også muligt at bestille til to dage, hvis man ønsker det.


Chef Holmgaards Pick up ligger på Bredevej 6, ved Let Køb i Skæring. Her holder Chef Holmgaards Pizza garage også til, hvor man alle dage fra kl. 17.00 til 20.00 kan købe lækre pizza bagt i stenovn.


Chef Holmgaards ”To Go” butik ligger på Bytorvet 7A i Løgten med mulighed for parkering uden for butikken. Chef Holmgaards ”To Go” butik har åben alle dage fra kl. 15.00 til 19.00. Der tages både imod bestillinger online, over telefonen eller ved besøg i butikken. Retterne kan også gøres klar til spisning, så den er klar ved afhentning. Både online og i butikken sælges desuden hjemmelavet juice og saft samt udvalgte vine og specialøl fra lokalområdet.
”To Go” butikken i Skødstrup er Chef Holmgaards første butik, som skal danne grundlag og erfaringer for åbningen af flere butikker i og omkring Aarhus.


Økonomiske nøgletal

To-Go fra Chef Holmgaard,
Vores ny concept har lige starte i okt/21. Omsætningen er på vej og betale allerede sin egen fast udgifter.
Chef Holmgaard bliver rentabel fordi alle vores retter bliver producerer på det samme stede. Udlevere i vores butik hver dag/anden dag. Og afhent maden varm fra vores butik i Skødstrup eller du kan vælge at opvarme den selv. Enkel!

Markedsføringskanaler

Mangler du kapital, lån eller en investor til dit firma eller projekt
På Capino.dk kan du søge til alt fra 10.000 kr. til 100 mio kr. via kapitalindskud, lån eller aktiv investor. Søg kapital via investorer Vi har over 340 investorer som samlet råder over 1.182.880.102 kr.
Er du investor? Opret investor profil

Offentlige spørgsmål

Denne annonce er inaktiv...

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1552

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
34500

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
27-12-2021
Søger investor

Ejer ønsker at finde en investor med
kapital eller kompetencer til rådighed.

Udbudspris 500.000 DKK