Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Ejendomsmæglere søges - Vil du være med til at disrupte mæglerbranchen?

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Ejendomsmægler med lyst og evner til at få sin egen forretning søges

Vil du være med til at disrupte mæglerbranchen og skabe helt nye vilkår for både købere og sælgere?

Vi har siden 2006 arbejdet på en omlægning af hele forretningsgangen og tilgangen til omsætning af fast ejendom og håber du er klar til at komme med på denne rejse? Er du færdig som ejendomsmægler og ligeledes erfaring fra en mæglervirksomhed idag er du muligvis også klar til at blive en del af et helt nyt koncept som giver dig plug and play ejendomssystem samt markedsføring af din egen virtuelle/fysiske forretning til markedets absolut bedste betingelser og omkostninger.

Økonomiske nøgletal

Afkastningsgrad, overskudsgrad og dækningsgrad er alle sammen individuelle idet du får adgang til vores system og samtidig ikke har nogen udgifter til husleje, kontorpersonale, sagsbehandlere, receptionister mv idet disse omkostinger alle dækkes af os - du betaler blot en fast afgift pr sag eller pr handel - ingen faste udgifter - kun varriabel udgift såfremt der kommer omsætning!
Du bestemer selv størrelsen på dit salær og hvor mange sager/kunder du får ind og dermed kan du også selv udregne alle KPIér efterfølgende hvis vi skulle blive enige med dig om at blive en del af vores virksomhed.

Overskud før skat: 900.000 DKK

Produktet

Produktbeskrivelsen tænker vi du allerede kender idet du jo er mægler og har kendskab til alle mæglernes normale ydelser (kommisionering, salg, fremvisning, sagsbehandling etc) - Dette er helt det samme hos os - vi gør det blot mere simpelt end du f.eks. kender det idag-:)
Vi har også udviklet et Saas system som ikke blot gør det let og overskueligt men også omkostningseffektivt få dig som mægler at scallerer din virksomhed fra dag 1 uden omkostningerne æder det hele op.
Ønsker du alene at fokuserer på kommissionering og salg kan vi også tilbyde dig at servicere hele ejendomshandlen fra A-Z til markedets beste priser.

Markedsføringskanaler

Virksomheden er SEO optimeret og er pt igang med 5. version af ny hjemmeside og 2. generation Facebook side og herudover anvender vi GoogleAdWord, YouTube, Vimeo, Instagram og LinkedIn og mangle flere som du sikkert også kender i dag som Boligsiden.dk, Boliga.dk osv.

Omkostninger

Udgifter der kan henføres under fast udgifter er ca kr. 60.000 p.a. som dækker abonnementer, forsikringer, domæner mv.
Det forventes du har egen bil og telefon samt internetforbindelse som ikke er medtaget heri.

Aktiver

Der findes pt 3 kontorfællesskaber (København, Nordjylland og Århus) hvor vi mødes med kollegaer, samarbejdspartnere og kunder såfremt disse ikke afholdes direkte hjemme hos kunden.

Virksomhedens historie

Virksomhedens ejere er nu klar til at inddrage flere mæglere med mod og lyst til at fortsætte udviklingen af virksomheden og muligvis blive en del heraf på sigt.
Du skal derfor søge hos os hvis du kan se dig selv i disse udsagn: Lyst til at blive selvstændig, Stort drive med tiltro til egne evner, Innovativ, Selvkørende og selv motiverende, Empatisk og professionel og en stærk formidler med udprægede gode samarbejdsevner.

Markedet

Der omsættes ca 100.000 boliger i Danmark p.a. og dem har vi tænkt os at formidle en stor pct af! Hvor stor er bl.a. op til dig og os i fællesskab at sætte konkrete mål op for?

Svagheder/udfordringer

Eneste svaghed er vi ikke kommer med 10-20 mio i markedsføringsbudget til dig eller har en stor og flot fysisk butik du skal møde ind på hver dag og betale fast udgifter til. Vi har heller ikke en flok mellemledere mv som skal holde dig i hånden og værne om vores interesser - alt dette går vi udfra ikke er nødvendigt når vi alle erkender hvad vi vil og hvorfor vi vil det og så ellers bliver enige om hvordan vi sammen når disse mål. Resten må vi kunne forhandle på plads med den enkelte.
Vi har et plug-and-play system og platform som er klar til brug for dig Dag 1 - spørgsmålet er mere om du er klar til at bruge det?

Stærke sider

Du er og bliver en del af kæden og vi påtænker den skal forblive stærk - hvorfor vi ikke blot kan lade alle blive en del af den.
Vores stærkeste sider må være et Innovativt system som er 100% integreret og klar til brug for dig og dine evner dag 1 du kan starte. Ingen eller meget få fast udgifter samtidig med et ultra scalerbart system som kan påtage sig alle dine faste opgaver så du kan forkusere på din egen indtjening 100% og ikke andet!

Strategi

Vores strategi er vi ønsker at disrupte ejendomsformidligen som vi kender den idag og samtidig være særdeles konkurrencedygtige i forhold til alle vores kollegaer.

Vision

Visonen er vi ønsker at formidle over 1.000 ejendomshandler inden udgangen af 2023.

Ideel køber

Din profil:

Uddannet ejendomsmægler med flere års erfaring i branchen
Er proaktiv, loyal og brænder for at skabe gode resultater
Kan dokumentere gode resultater fra tidligere job
Har lokalkendskab i det område du ansøger om
Arbejder struktureret og målrettet
Selvstændig og faglig kompetent som ejendomsmægler

Opstartshjælp

Vi vil naturligvis oplære dig i vores system og i øvrigt bistå dig hele vejen igennem - din succes er også vores succes!

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
50.000 DKK
Finansiering løbetid:
24 måneder
Finansiering renter:
5 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
7891

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
32897

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
26-08-2020
Udbudspris 150.000 DKK