Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Stor salon centralt i Holte - Salonen er ca 65 m2 - Til salg

Holte Stationsvej, Holte
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Mange faste kunder - skøn atmosfære

Stor salon med god fast kundekreds centralt i Holte med udsigt over skoven. Salonen har et stort udviklingspotentiale både med mulighed for flere betjeningspladser og bredere åbningstid. Salonen har åbent mandag -fredag 8.30-16, så omsætning er uden eftermiddagstider og lørdage. Dog er der stor kundeefterspørgsel på eftermiddagstider og lørdage, så her ville omsætningen kunne hæves markant.
Nyt, flot spraytan lokale med alt i udstyr. Stort baglokale som nu er kontor/køkken, men med mulighed for udnyttelse til klinik, da her også er fælleskøkken på gangen. Rigtig gode og gratis parkeringsmuligheder samt god offentlig transport lige til døren. Elevator i bygningen. Ingen tvangsåbningstider, det bestemmer ejer selv. Her er heller ingen centerudgifter og fællesudgifter indgår i lejen.

Regnskab

Afkastningsgrad
12%
Soliditetsgrad
17%
Likviditetsgrad
56%

Økonomiske nøgletal

OBS vær opmærksom på at salonen kun har åbent mandag-fredag 8.30 -16, men efterspørgslen på eftermiddage og lørdage er stor.
Omsætning 2020: 611.951,00
Omsætning april-dd. 2021: 455.970,00

Overskud før skat: 22.700 DKK

Markedsføringskanaler

Salonen har flotte anmeldelser på diverse sociale medier
Mange mund til mund kunder/anbefalinger.
Facebookside med knap 370 synes godt om (Her er der ikke langt meget energi, der er stadig stort potentiale)

Har ikke lavet meget markedsføring, da der har været flot med kunder til mig og jeg ikke har haft intentioner om flere frisører i salonen. Så der ligger klart flere kunder og venter, hvis der køres markedsføring.

Omkostninger

Faste omkostninger: Løn, Internet, forsikringer, husleje inkl. vand/varme og renovation, strøm
Variable omkostninger: Indkøb af Salgsprodukter/kemiprodukter

Aktiver

Salonen har 4 betjeningspladser (med mulighed for udvidelse til 5 ekstra pladser), en børnebil og 3 vaskepladser. Spray Tan lokale med alt i udstyr bl. platform med lys og udsugning.
Disk og receptions område
Salonen er ca 65 m2

Salonen ligger på 1. sal og efter kl 19 er der rullegitter ved indgangen.
Varelager kan tilkøbes, wella kemi og Matrix salgsprodukter.

Kundekartotek med 800-1000 kunder, da flere familiemedlemmer kommer under samme tlf. nummer og derfor kun står opført som en kunde.

Virksomhedens historie

Jeg åbnede salonen august 2012 efter at den daværende salon havde været lukket 1/2 års tid. Min ambition var at skabe mig selv et 8-16 job med en anstændig løn og mulighed for frihed. Jeg havde nogle tidlige tider ml 7-9 og de var meget populære. Morgentiderne har dog været sat på pause de sidste par år af personlige årsager. Her i salonen er en dejlig rolig atmosfære og mine mange faste kunder elsker at komme her. Trods placering på 1.sal, har jeg aldrig haft behov for særlig markedsføring. Hvis ny ejer igangsætter markedsføring kan salonen sagtens bære flere frisører, neglepiger, spraytan, voks osv. Men det har aldrig været mit ønske at drive den til noget stort, blot at jeg selv kunne leve af det og hygge mig i det.

Markedet

Jeg har dagligt nye kunder i salonen, så med markedsføring og flere frisører ansat ligger der klart endnu flere kunder derude. Salonen ligger i "kommunens hovedstad" og mange kommer hertil fra de omkring liggende byer og handler. I Holte er der 3-4 andre store og dyrere saloner end denne, men oplandet er rigtig stort da de andre byer i kommunen kun har en enkelt eller 2.
Der er enkelte andre gode saloner i Holte, men det lader til at der er kunder nok til os alle. Jeg ligger prismæssigt lidt under de andre, men stadig ikke billigt. En herreklip koster 420 kr. og en dameklip 530kr. Jeg har rigtig mange herreklip og damer til klip og striber. Salonen ligger i et område hvor mange har mulighed for at gå til frisør i løbet af dagen, så det er ikke kun ydertiderne der er de populære.
Som skrevet tidligere har min ambition med salonen været at opnå fair løn og frihed, men har man ambitionen om flere frisører ansat og højere omsætning ligger der rigtig mange muligheder for at ekspandere. Det kunne være at udvide åbningstider, nye partnere (voks, leje sparytan ud, negle osv), flere frisører i salonen og større fokus på produktsalg evt etablere webshop.

Svagheder/udfordringer

Den største svaghed ved salonen er dens 1. sals placering. Men når kunderne først har fundet salonen elsker de udsigten over skoven samt at de ikke sidder til skue for forbipasserende.
Derudover trænger salonen til en opfrisker, men her er masser af muligheder og salonen er stadig pæn og præsentabel.

Stærke sider

Salonen har et rigtig godt ry i lokalområdet. Jeg har rigtig mange der anbefaler salonen. Kunderne elsker at komme heroppe, da de sidder helt privat og nyder den helt særlige ro der er. Mine priser er fair og konkurrencedygtige uden at jeg anses som billig. Når kunderne først har fundet herop, er beliggenheden i top - lige ved siden af midtpunktet og uden fordyrende center fællesudgifter. Masser af gratis parkeringspladser og pt. et testcenter lige overfor. Busstoppested lige udenfor døren og 300 meter til Holte station. Salonen har store sydvendte vinduer og lyset i salonen er vidunderligt.
Dette er en salon der kører godt og har mange potentialer, både for den der ønsker det som jeg har haft den eller for den der ønsker det som et investeringsprojekt og ansætte flere frisører.
Salonen har fælles toilet på gangen der dagligt bliver rengjort - desuden er der også køkkenfaciliteter på gangen, så køkken/kontor i salonen ville kunne udnyttes til klinik/salon.
Hurtig og effektiv vicevært ordning og udlejer er meget fleksibel hvis der er behov for at lukke for vandet ved reparationer eller rensning. Har sjældent oplevet lukket vand i min åbningstid og bliver spurgt hvis de har behov, så de kan lægge det udenfor min arbejdstid eller på en fridag. Der ligger to andre virksomheder på gangen, vi er søde til at henvise kunder til hinanden, modtage pakker eller informere kunder ved sygdom forsinkelser eller lign.

Opstartshjælp

Det er muligt at jeg fortsætter til aftalt løn 3-6 mdr. efter overdragelsen, så jeg langsomt kan føre kunderne videre til en ny frisør. Da jeg selv stopper i branchen vil jeg ikke tage kunder med mig videre, men ønsker at de bliver hos køber.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1077

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
34346

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
03-11-2021
Udbudspris 699.500 DKK