Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Burger & Cocktailbar i Sønderborg med omsætning sælges

Ansatte
6-10
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Burgerbar beliggende på en af Sønderborgs mest befærdede gader, med solid omsætning efter kun 2 år sælges.

Slid'r Burger og Cocktailbar startede vi i 2018, hvor vi selv skød alle pengene i for at komme igang.
Vi har et helt nyt køkken som er fuldt udstyret, med ny etapleret fedtudskiller og kæmpe udsugning både i restaurant og køkken, så der ingen lugt er fra madlavningen. Moderne og rå restaurant med plads til 45 gæster. Kælder med det nyeste fadølsanlæg fra Carlsberg.

Vi har Pt kun åben fra 16-22, så vi køre ikke frokost og cocktaildelen har der været restriktioner på grundet Covid, men da vi har meget take away og mange spisende gæster om aftenen, har vi på trods af Corona stadig formået at fordoble vores omsætning fra sidste år, hvor vi i indeværende år kommer ud med en omsætning på godt over 2mio. samt et pænt overskud på vores 2. år.

Det er altså få timers arbejde, hvor den kan udvides til frokost, hvilket der bør om sommeren især, samt hele cocktaildelen hvor vi har bevilling til 02:00 men har været lukket grundet covid, så der er rigt med mulighed for udvikling og højere omsætning.
Vi ligger på St. raadhusgade Sønderborg, som er gaden hvor der ligger mange cafeer, bare og diskoteker. Det er gennemgangsgade fra Sønderborgs havn op til Rådhuspladsen og gå gaden. Sønderborg er en by i vækst og med et rigt turistliv. I 2020 var Sønderborg den 5 mest turistede by og med god branding fra både Alsik med Kokken på Toppen, Tour de France osv. kan vi mærke flere og flere turister der kommer.

Økonomiske nøgletal

Restauranten er kun 2 år og det 1. regnskabsår har vi selv lagt kapital i virksomheden og ikke skabt overskud, da vi først har skulle etablere en omsætning, tilpasse vores udgifter og af flere gange skulle investere i nye tiltag for at vi fik restauranten til at være som vi ønskede den.
Her i indeværende år laver vi et overskud, som bliver beregnet præcis ved årsskiftet.
Vi regner med en EBITDA på 300.000 og en overskudsgrad på 13 %.

Overskud før skat: 300.000 DKK

Produktet

SLID’R mødes venner, veninder, forretningsfolk i et urbant lignende hyggeligt og afslappende miljø. Her serveres slider burgere – en lidt mindre burger, hvor man typisk nyder en variation af 2 – 3 burger efter eget valg med dertilhørende tilbehør samt en vel shaket cocktail eller specialøl.

Markedsføringskanaler

Vores kunder kommer fra lokalområdet samt turister og forbipasserende da vi befinder os på en befærdet gade.
Vi har hjemmeside gennem Eatmore der laver vores SEO og hvor man kan bestille mad direkte igennem eller booke bord.
Vi bruger google business så vi er nemme at finde i lokalområdet.
Vi har en facebook med ca. 2000 følgere.

Omkostninger

Vores Lønprocent er på omkring 20%
Faste omkostninger
Husleje 14.600 kr.
Vand og varme 1500 kr.
Strøm 4000 kr.
Affald 600 kr.
forsikring 1700 kr.

Vores køkkenprocent er på ca. 60 % hvilket klart kan gøres bedre, vi køber alt samlet fra et sted, men hvis man vil bruge tid på at køre lidt efter tilbud kan denne gøres bedre.

Aktiver

Restaurant lobby med 45 siddepladser og stor støbt betonbar med køleskabe og fryser samt håndvask bag baren.
Terrasse mod store rådhusgade med mange forbipasserende med ca. 14 siddepladser.
Køkken med storkøkken med alt inventar som professionel industriopvasker, kæmpe emhætte, friture grill og køl samt god arbejdsplads.
Lager 1 bag køkken med håndvaske køl og frys, samt vaskemaskine.
Lager 2 med oplagring af tørvare og emballage og 3 frysere samt motor til udsugningssystem.
Stor kælder med opbevaring samt nyeste fadølsanlægssystem.

Varelager på 100.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 300.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Vi er 2 personer der begge elsker at skabe ting og have snakket om at starte et sted i den by vi begge kommer fra. Vi har dog begge andre forretninger og arbejde ved siden af. Så hvad der gik fra et hobby projekt blev et større projekt og ombygning, for at lave et sted vi selv ville elske at besøge.
På de 2 år vi har haft forretningen er vi dog begge i en situation at vores primære arbejde har givet nogle nye muligheder hvor vi er endt med at have så travlt, at vi ikke kan ligge den energi i Slid'r vi ønsker og vi er konstant i en situation hvor vi bliver nødt til at prioritere vores tid.

Markedet

På trods af Corona og restriktioner kan vi som burger og cocktailbar på vores 2. år lave en fornuftig omsætning, dette er uden at vi har kørt frokost, eller har kunne få gang i bar delen i år. Vi ligger i Sønderborg som grundet byens nye tiltag er i en super vækst. Der er mange tyske turister og turisten fra Danmark er stigende hvor det i 2020 var den 5. mest turistede danske by.
I 2021 har Sønderborg genforeningen og i 2022 Tour De France som begge er begivenheder der skaber turisme men også branding til Sønderborg som by.
Vi ligger på et prisleje hvor alle kan være med og hvor alle aldersgrupper kommer og spiser og hygger, vi har holdt vores koncept simpelt for at gøre det nemt og overskueligt og det har virket rigtig godt for os.

Svagheder/udfordringer

Svagheden i Slid'r er at vores nærvær ikke er der. Med andre projekter ved siden af der enlig er vores primære priotering, giver det den udfordring at vi kunne gøre en masse ekstra tiltag for stedet, som der ikke er overskud til.
Vi har Pt corona og dette udfordre steder som os, dog har vi formået at få en fornuftigt omsætning ved en kombination af Take Away og spisende gæster.

Opstartshjælp

Vi har en virksomhed, der i dag kan drives fuldt ud af vores ansatte, men hvor der bruges tid på de adminstrative ting omkring at have et sted som vareindkøb, mail, lønninger regninger osv.
Derfor overtager du et sted der har et fuldt staff, hvor hvis du går ind at tjekker vores rating kan se de levere en rigtig god service. Vi som ejere af stedet kan stå til rådighed ved et salg både i en overgangsperiode eller efter behov.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
6645

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
9

Annonce id-nummer:
33150

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
08-11-2020
Udbudspris 600.000 DKK