Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Søger partner til et moderne udviklingshus med stærkt team / Overskud: 200.000 kr. i 2020

Filmbyen, Aarhus C
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Et lille og stærkt team med digitale produktudviklere med store ambitioner søger partner.
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Vi er ikke et bureau, vi kalder det digitalt værksted (Nethart - Digital Craftshop). Vi er et dansk/lettisk team af selvorganiserede og passionerede håndværkere - ingeniører, designere, marketingfolk, strateger og procesmestre - med en fælles mission om at udvikle digitale produkter, som hjælper mennesker og skaber forretning.

Vi arbejder med early stage startups og etablerede virksomheder, som har et behov for at udvikle nye tech produkter eller forbedre eksisterende.
Vores kunder vælger os fordi de værdsætter forudsigelighed og kvalitet. Opbygning af deres eget team er ikke en mulighed. De er på udkig efter en samarbejdspartner, et team, der sammen med dem kan eksekvere effektivt og integreres tæt i deres setup.

Økonomiske nøgletal

Omsætning i 2020: 1 000 000 kr.
Overskud i 2020: 200 000 kr.
Overskudsgrad: 63,90%
Dækningsgrad: 77,58%

Produktet

Design og udvikling af tech produkter såsom headless ecommerce, online markedspladser, salgs værktøjer og andre komplekse websites.

Markedsføringskanaler

Netværk, word of mouth, Google Ads, m.m.

Omkostninger

De største virksomheders omkostninger er forbundet med løn, lønninger som går til virksomhedens datterselskab.

Virksomhedens historie

Jeg startede Nethart fordi jeg havde en simpel og klar vision/tro om, at ved at gøre tingene bedre (kvalitet, godt håndværk) og anderledes (kreativitet, strategisk tilgang) kan jeg hjælpe virksomheder med at udvikle deres produkt og forretning.

Det er derfor, at vi kalder os selv digitale håndværkere. Og det er i sig selv er en af vores kerneværdier. I praksis betyder det bl.a., at vi sigter mod det højeste og ikke tolererer middelmådighed. De andre 4 værdier (eng.): Creative, Caring, Learning, Agile.

Jeg kommer selv oprindelig fra Letland og har boet i Danmark i over 12 år. I 2009 startede jeg Nethart med et lettisk selskab og ansatte i Letland. Dvs. teknisk set har jeg/vi over 10 års erfaring indenfor branchen.

Jeg har boet i Danmark og rejst mellem DK og Letland og har igennem årene opbygget et team og setup som fungerer effektivt ift. at designe og udvikle komplekse digitale produkter til danske virksomheder/marked. Og dette giver naturligvis også en prismæssig fordel.

Op til 2018, havde vi fokus på et tech stack med PHP og Laravel i centrum. Vores team havde vokset til 15 mand inddelt i flere mindre teams. I perioden havde vi udviklet både mindre, samt meget store og komplekse produkter, hvor budgetterne måles i mange millioner kroner.
I 2018 så vi behov for en omskiftningsproces. Vi så behov for at øge kvaliteten på det tekniske håndværk og skiftede til et nyt tech stack. Samtidig reducerede vi også størrelsen på vores team til 6 mand.
I dag arbejder vi med et top moderne tech stack med JavaScript og React i centrum. Og en tilgange som headless, serverless, og microservices.
Og der er fokus på lidt mindre men finere projekter, hvor kvaliteten og teknologivalget betyder en konkurrencemæssig fordel for vores kunder.

Jeg søger en partner, som kan hjælpe mig med at vækste og tage Nethart til det næste niveau.
Visionen er, at vi aldrig bliver store (se Agile). Så størrelsesmæssigt på ca. 20-30 mand.

Det jeg kigger efter, er først og fremmest cultural fit, dvs. overenstemelse og ambitioner om de fælles værdier. Dernæst, at du har interesse, passion og erfaring i krydsfeltet mellem forretning, design og teknologi. Jeg ser din rolle i Nethart som meget kundeorienteret, derfor er det også min forventning at du er stærk ift. netværk, salg og kunderelationer.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1242

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
32847

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
11-08-2020
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 100.000 DKK