Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 180.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Partner søges eller salg af smykkevirksomheden - VERA VEGA

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Benytter SEO, PR, Influencer samarbejder, Instagram og Facebook annoncering.
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

VERA VEGA er et dansk smykkemærke med stort potentiale. Jeg har drevet virksomheden i snart 9 år og skabt et "brand” hvor designæstetikken er tidsløs Skandinavisk minimalisme, men med en twist af trendy tendenser.
Smykkerne har været båret af danske powerkvinder som Christiane Schaumburg-Müller, Shirley, Sarah Grünewald and Lina Rafn, samt internationale influensere som Celine Aagaard, Hanni Gohr, Emilia de Poret.
Smykkerne laves i 925. Sterling silver og forgyldt med 24 carat guld. VERA VEGA hører til i kategorien "mid- to high-end" og "affordable luxury". Prislejet ligger fra ca. 399-1499,- hvilket egner sig godt til e-handel.
Alt er sat op - produktion, webshop, nyhedsbrev, instagram, facebook. Virksomheden er gearet til både online salg men også retail salg. Produktionen er fleksibel således at det er muligt kun at bestille få stk. af hvert design, hvorimod det også er muligt at producere store retail ordre på kun 3 uger. Mark up’en på retail ligger ml. 2.5-3.

Det seneste år har min kreative interesse udviklet sig i en mere digital retning, hvorfor jeg overvejer at kombinere smykkeuniverset med digital kunst i form af art prints, plakater, postkost, patterns osv. Dette åbner muligheden for at ramme segmentet bredere. VERA VEGA’s primære målgruppe er i dag modeinteresserede kvinder fra ca. 25-40 år. Denne målgruppe er også ofte interesserede i boligindretning.

Jeg søger en partner der er skarp i digital marketing (driving traffic online, google ads, google analytics, FB ads, newsletter flows osv.) samt en der synes det er fedt at arbejde med at opbygge og understøtte et engageret online community - især på Instagram.

VERA VEGA har et stort potentiale, men det kræver nyt blod og passion at løfte virksomheden til nye højder - og mere tid end jeg har alene lige nu (jeg har et fuldtidsjob ved siden af).

Ønsker du at overtage hele virksomheden (alt er sat op og klar til overtagelse med varelager) er jeg også åben for dette.

Regnskab

Afkastningsgrad
18%
Soliditetsgrad
93%
Likviditetsgrad
1429%

Økonomiske nøgletal

Økonomi kan ses på forsiden - hentet fra CVR.
Virksomheden har de seneste år være drevet på hobbyplan.

Produktet

VERA VEGA tilbyder morderne smykker med en tidløs Skandinavisk æstetik. Smykkerne produceres i 925. sterling sølv, rhodium belagt eller 24 carat guldbelagt. Det er muligt at producere smykkerne i ægte guld også (9K, 14K eller 18K).
Alle sten – zirconer, diamanter, bjegkrystaller osv. påsættes i hånden.
Produktionen kan håndtere ordre på ned til 5 stk. men også meget store ordre til retail.
Priserne har beregnet ud fra en retail med mark up på 2.5 – 3.

Der er mulighed for at udvide produktsortimentet med art prints, plakater, postkort, patterns osv.

Markedsføringskanaler

VERA VEGA benytter SEO, PR, Influencer samarbejder, Instagram og Facebook annoncering.

Shopsystem

Varelager på 40.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Jeg har en International Master i Corporate Communication, Integrated Marketing og PR. Smykkedesign er således en selvlært passion. Jeg startede VERA VEGA, imens jeg skrev min afhandling, og derefter tog det hurtigt fart. Butikkerne stod i kø for at forhandle smykkerne. I starten lavede jeg dem alle sammen selv fra mit skrivebord i lejligheden. Senere outsourcede jeg produktionen. Du behøver ikke være guldsmed for at overtage, blot du har kreativt snille og passion for smykkedesign. Produktionsvækstedet behøver heller ikke 3D tegninger, men kan i de fleste tilfælde skabe designs ud fra håndtegninger.

Ideel køber

Den ideelle partner er skarp i digital marketing (driving traffic online, google ads, google analytics, FB ads, newsletter flows osv.) samt en der synes det er fedt at arbejde med at opbygge og understøtte et engageret online community - især på Instagram.

Den ideelle køber er det samme, men har kreativitet i blodet og brænder for at sætte sine egen smykkedesigns i produktion.

Opstartshjælp

Jeg hjælper naturligsvis gerne med alt i forbindelse med en eventuel overtagelse.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4056

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
33209

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
29-11-2020
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 180.000 DKK