Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

FixByDrive - Reparation af smartphones, iPads, Computere, Playstation mm

Bredgade, Herning
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
Reparation af elektroniske enheder

Konceptet med virksomheden er at folk kan komme ind og få repareret deres enhed til en god pris og få en service udover det sædvanlige uden tidsbestilling.
Vi har en Facebook profil med 2100 likes, Instagram profil og nyhedsbrev. Alt er sat op. Ydermere er der en hjemmeside der er bygget i Wordpress, som gør det nemt at redigere priser.

Vi ligger nummer 1 i Midtjylland baseret på Trustpilot og Google. Vi har 5 stjerner på Trustpilot med over 240 anmeldelser, samt Google hvor vi har +50 anmeldelser. Vi har virkelig yder en service der er ud over det sædvanlige.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden omsætter for 1.5-1.8 mio årligt. Du får her en butik med en lav husleje og en fantastisk beliggenhed. Alt er sat op og du kan starte allerede fra dag 1.

Produktet

Vi reparerer enheder som iPhone, iPad, Macbook, Samsung, Huawei, Nokia osv.

Vi tilbyder 2 kvaliteter til kunderne når det f.eks. omhandler skærmskift. Her byder vi på A+++ kvalitet og Original refurb kvalitet, så kunden har flere muligheder at vælge i mellem.

Ved at købe virksomheden, får du også kontaktoplysninger til en dansk leverandør i Kina. Her kan du bestille alt fra skærme, batterier, opladere, covers og mange andre dele. Kvaliteten af varerne er meget gode, hvorfor vi også ligger nummer 1 i Trustpilot i midtjylland.

Det er muligt at kommunikere på dansk med firmaet, da det er en mand der tidligere har boet i Danmark, som har startet sit eget firma op i Kina.

Markedsføringskanaler

Vi bruger typisk Facebook til at markedsføre os, sammen med uddeling af flyers.

Der er blevet brugt meget krudt på SEO arbejde, hvorfor den gode placering på Google. Kunderne finder os typisk på facebook, Google eller mund til mund. Mange kunder vender tilbage når de skal have lavet en enhed pga. den gode service og ry vi har skabt.
Alt SEO arbejde er udført af et marketingsfirma til en pris af 30.000 kr.

Alt Google annoncer (google ads) er sat op, dog ikke aktiveret endnu da vi ikke vil ofre penge på markedsføring via Google i øjeblikket. Alt er sat op af samme marketingsbureau.

Virksomheden har en hjemmeside, Facebook, Instagram, Trustpilot og Google konto. Alt er sat op og klar. Trustpilot med 5 stjerner. Det samme gælder for Google anmeldelser og Facebook anmeldelser. Virksomheden har er virkelig godt ry i byen.

Omkostninger

Omkostningerne er meget små:

Hjemmeside: 780 kr årligt
Husleje 7000 kr månedligt
Alarm: 470 kr månedligt
Vand: 100 kr månedligt
El: 500 kr månedligt (ca)

Alle priser er inkl moms

Der er ingen andre omkostninger forbundet med virksomheden.
Virksomheden har ingen gæld.

Aktiver

Af aktiver kan her nævnes:

Varelager:
Skærme, batterier, værktøj, maskiner, mikroskop osv.
Der er et stort varelager som ikke er nævnt her.

Andre:
Tøj, visitkort, flyers, pro. billeder (20+ billeder), animationsvideoer osv.

Hjemmeside:
60.000 kr (Hjemmeside, SEO, Google Ads opsætning osv)

Virksomheden har gode placeringer på Google.

Varelager på 100.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Virksomheden blev startet med ar vi kærte ud og reparerede enheder. Vi fandt senere en butik og stoppede med at køre ud. Derfor solgte vi vognen o har lagt fuld fokus på butikken.

Vi har gjort det godt. På få måneder er det lykkedes os at blive nummer 1 i hele midtjylland. Grunden til virksomheden bliver sat til salg, er fordi jeg gerne vil lægge fokus på min uddannelse.
Der er kæmpe potentiale hvis man bruger tid.

Markedet

Virksomheden er klar og kører. Tilfredse kunder, god omsætning, hjemmeside der er sat op, Trustpilot Google og Facebook anmeldelser på 5 stjerner, virkelig godt ry i byen, stort varelager, maskiner, værktøj, tøj, visitkort, printer, bon printer, MobilePay (MyShop) osv osv. alt kører som det skal. Du får her en forretning der bare kører. Den omsætter for omkring 1.5-1.7 mio årligt.

Det er et marked der aldrig dør. Alle har en smartphone, computer eller tablet i dag.

Der er 3 andre butikker i Herning der også reparerer enheder, men vi ligger bedst. Både placeringsmæssigt men også ry mæssigt.

Svagheder/udfordringer

Svagheder kan være at konkurrenterne sætter prisen så lavt at man tjener mindre på hver reparation. Jeg har beholdt de priser jeg har og giver en ekstra god service, hvorfor folk stadig bælger at komme til mig. De ved de får en god service hvergang.

Stærke sider

Der er stor potentiale i dette markede. Reservedelene får vi meget billigt og reparerer til en billig pris, men får stadig et kæmpe overskud.

Stærke sider kan her nævnes at vi slår konkurrenterne på service og tilgængelighed.

Hvis man lægger lidt mere fokus på virksomheden og markedsfører en tand mere, kan man sagtens komme op på 2-3 mio årligt.
Du kan i løbet af 1-2 år tjene pengene hjem igen.

Ideel køber

Virksomheden er for køberen der bare vil igang uden at bruge tid på det. Alt kører som det skal. Der er lavet radio reklamer, Facebook annoncer, Instagram annoncer, Google Ads og konkurrencer på Facebook.

Alt markedsføring er lavet (der skal selvfølgelig stadig markedsføres) så du får her en unik chance for at starte din egen butik med en stabil omsætning uden at bruge for meget tid og penge på det.

Opstartshjælp

Opstartshjælp tilbydes i 30 dage. Her er der tale om reparationer, hjemmeside, kontakt med leverandør og mere til.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1805

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
32175

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
28-12-2019
Udbudspris 450.000 DKK