Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Kosmetologskole og klinik

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Inkl. elever og kunder

Kosmetologskolen er en egenbetalt uddannelse for eleverne. Vi har pt 7-8 elever og der opstartes hold 3 gange om året. Vi har samarbejde med kommunen hvor vi bl.a. Også får elever ind fra. Eleverne har praktikplads (uden løn) på selve skolen, hvorfor virksomheden også er en klinik, hvor kunder kommer og får behandlinger til elevpriser. Vi har over 2000 kunder, og eleverne er i praktik fra 9-15.30.

Lige pt er vi igang med at søge os SU berettiget som er en længere process.

Leverandøraftaler, elever og ansatte samt hele konceptet følger naturligvis med i købet. På trods af corona og opstartsudgifter har vi haft en ganske fin omsætning, og forventer at det kommende år bliver en omsætning mellem 1-3 millioner.

Indkøbspriserne er blevet forhandlet og vi har 100% avance på de bedst sælgende produkter og 40-50% på de resterende.

Virksomheden er delvist moms berettiget, da det er en skole, og der er derfor også fradrag.

Økonomiske nøgletal

Dette er vores første år. Imellem tiden har vi haft opstartsudgifter og corona lockdown. Derudover har der været opstartsudfordringer. Virksomheden er pt uden udfordringer og kører stabilt med en god omsætning. Vores første regnskabsår gav -40.000. De sidste 3 måneder har vi omsat for 80.000-100.000 på elev behandlinger - her skal man så plusse elevernes afbetaling på uddannelsen. Det er forskelligt fra elev til elev, da der har været forskellige tilbud. Men uddannelsen har kostet mellem 25.000 - 50.000. Vi startede med 25.000 i opstartstilbud hvorefter priserne er steget i takt med virksomheden.
Der er ingen gæld eller lån i virksomheden.

Lige pt. ejer Sarah 70% og en passiv investor 30%.

Indtil videre omsætter hver elev for ca 35.000 om måneden - vi har pt 7 elever og der starter endnu et hold til august og april.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Vi sælger læge eksamineret kosmetologuddannelse samt kundebehandlinger i forbindelse med elevernes praktikplads - så de ikke skal ud og lede efter en praktikplads.

Markedsføringskanaler

Vi markedsføre primært på FB og IG. Og har fået en del kunder gennem FB. Det er gået meget mund til mund også.
Vi har 4.9 stjerner på FB og Google anmeldelser.

Omkostninger

Faste udgifter har jeg et Excel ark over, som kan tilsendes.

Faste udgifter udgører lige pt ca 55.000 - 60.000,- inkl husleje, løn, forsikringer og de månedlige produkt udgifter.

Vi er pt igang med at udvikle et medlemskab til vores kunder, hvor de betaler fast beløb om mdr. - lidt ligesom matas konceptet, men er ikke færdige endnu.

Virksomheden er blevet større siden opstart og har fået flere eleverne ind og derfor også omsætter mere end sidste kalender år.

Vi får faste produktrabatter da vi er en skole, og ved nogle levandører går vi også gratis produkter som vi sælger videre til kunder. Eleverne bliver undervist i salg og service og der er fokus på salg, mersalg mm.

Elevernes hverdag består af kundebehandlinger, og teori et par gange om måneden.

Der er mange muligheder i virksomheden - vi ønsker bla. At producere vores egne produkter så vi kan blive ved med at tjene på elever når de er færdiguddannet. Eleverne bliver oplært i at bruge og sælge skolens produkter. Eleverne ender med at købe disse produkter til egen klinik når du er færdig uddannet (eller under uddannelse) hvilket er et perfekt marked for at udvikle eget skønhedsbrand.

Aktiver

Vi har lejet os ind i 2 etages lokaler hvor første etage er klasselokale, studierum og reception og manicure rum samt et kontor, toilet og køkken. 2. Etage er klinikken og her er der flere behandler rum og der er plads til 10-15 kunder af gangen. Der er også et badeværelse med badekar, køkken og stort kontor, og stort depot Tom produktopbevaring m.m. Vi har udsigt over åen og har den flotteste udsigt i midtbyen.

Alt inventar, elektronik, projektor, lager, møbler og skilte m.m er med i købet.

Varelager på 200.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 250.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Jeg startede skolen, da jeg selv har gået på en kosmetologskole som havde været helt forfærdig. Dengang var kosmetologuddannelsen en hobby uddannelse for mig, og jeg har læst videre til sygeplejerske. Men jeg kunne se hvor stort behov, der var for en ny kosmetologskole, og jeg ønskede at skabe noget mere menneskeligt med en uddannelse der ellers er kendt for at være materialistisk. Vi adskiller os rigtig meget fra de øvrige uddannelser og vores elever er rigtige glade for at gå på skolen. Vi forsøger også at hjælpe unge med udfordringer videre ved at tilbyde dem uddannelsen. Der er mange ting jeg kan skrive her, men jeg vil hellere holde et møde og fortælle hele historien.

Markedet

Vi er den eneste skole i bydelen og især kunder er glade for os, da vores elever er ligeså professionelle som uddannede kosmetologer - vi er bare meget billigere.

Svagheder/udfordringer

Vi har haft problemer med at finde den rette kandidat til at ansætte. Jeg er selv studerende og har brug for en fuldtidsansat. Jeg tror, det jeg har gjort galt er, at jeg har været uerfaren til at rekruttere den rigtige medarbejder, hvorfor det ikke har fungeret med en stabil ansat. Jeg har istedet ansat en deltid, en vikar og jeg der kører skolen lige pt. Og det fungerer bedre lige pt.

Stærke sider

- kvalitet af uddannelse
- kunder er begyndt at være faste kunder hos os, da vi er billige men ligeså gode som de uddannede kosmetologer.
- vi har elever, der kan være vores ambassadør og ansættes efter uddannelse.
- vi har to hovedomsætninger - > kunder og elever

Ideel køber

En køber der har øje for en lederstilling og en der kan rekruttere en dygtig medarbejder til at varetage undervisning, supervisering og koordinerer timer til vores frivillige undervisere. Vi står naturligvis til rådighed til at hjælpe køberen godt videre, og man må altid ringe også efter købet.


Er du i branchen vil det helt klart være oplagt, hvor du underviser og oplærer elever I stedet for selv at foretage behandlingerne.

Det er lettere at vise det.

Opstartshjælp

Jeg kan hjælpe med at køre køberen helt ind i virksomhed. Sætter gerne et par måneder af til det. Derudover har vi en lederaspirant elev som også er en potentiel underviser på skolen som også kan hjælpe jer.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1011

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
35155

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
22-06-2022
Udbudspris 5.000.000 DKK