Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 69.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Voksende kaffevirksomhed med fast omsætning fra første dag

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Spændende start-up, der er kommet rigtig godt fra land! Fast omsætning fra første dag du overtager & penge på kontoen

Hvis du drømmer du om at drive kaffevirksomhed, er der en unik mulighed lige her. Virksomheden står på tre ben ift indtjening:

Faste leverancer af kaffebønner til virksomheder
Mobil kaffebar til events
Kaffebar på unik placering

Det tager lidt at opbygge et stabilt kundeflow, så ved at overtage tøjlerne, vil du kunne starte eventyret med omsætning fra første dag - Din opgave bliver at vedholde kunderne og bygge mere på. Siden etablering i foråret 2018 er der løbende udviklet mange ting, og vi står godt ift:
Varelager, godt forhold til alle vores faste kunder, gode aktiver og indtjeningsmuligheder, høj avance, solid online placering ift SEO & SoMe, penge på kontoen, stærke samarbejdspartnere og leverandøre, bogholderi og regnskab til 1/4 og voksende kendskab til virksomheden lokalt.

Virksomhedens potentielle nye ejer skal have friske øjne og en høj motivation for at booste væksten; i form af en godt netværk, stærke salgs evner, kreative tankegang og hårdt arbejde.

Økonomiske nøgletal

Da virksomheden har indtjening på forskellige fronter, er det svært at give entydige tal.
På events (f.eks. en messe) sælges X antal timer med fri servering fra kaffebaren til ca. 1200 kr. i timen, evt. 1000 kr. eks moms hvis der er mængderabat. Vareforbruget udgør 250 kr. pr. time ved max kapacitet.

Faste ordre på kaffebønner

Kaffebaren har den højeste faste udgift, men giver et lille plus
Interesserede må gerne få regnestykket ift dækningsgrad osv.

Overskud før skat: 33.000 DKK

Produktet

Frisk ristet specialkaffe
Mobil kaffebar til events (Særligt messer, Åbent Hus, receptioner og lign)
Kaffebar på unik og trafikeret placering

Markedsføringskanaler

Vi har primært fokuseret på at have en OK placering på online søgemaskiner ved SEO samt en stabil mængde annoncer. Derudover har Instagram været det primære kommunikationsværktøj. Vi har en god hjemmeside, der er let at redigere i, samt blog.

Omkostninger

Faste omkostninger på lager, husleje til kaffebaren, telefon, el og lignende. Der er indlagt løn i regnestykket, men ikke noget man bliver rig af i første omgang.

Aktiver

Den mobile kaffebar er naturligvis et stort aktiv, og her den største fortjeneste ligger. Værdi 18.000 eks moms
Espressomaskine, udstyr, møbler, interiør i butikken,

Varelager på 45.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 45.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Virksomheden er bygget op helt fra bunden med opsparet kapital fra timelønsjob og har taget lang tid at bringe til nuværende niveau, rigtig rigtig mange timer i 'værkstedet' og arbejde på at skabe salg og en vækstende virksomhed. Med mange års erfaring i faget, men ny som iværksætter, er det fortrinlig og lærerig proces at være midt i. Dét at skabe et produkt som giver god værdi for kunderne, er det fedeste i verden.

Vi har opereret om et princip i ikke at låne nogen penge, så virksomheden har ingen lån og endda penge på kontoen. Jeg skal dog snart flytte til udlandet, og vil gerne overlade projektet til én, eller et par, som har samme passion som kaffe som jeg selv; nogen der kan flytte virksomheden til nye højder.

Markedet

De fleste drikker kaffe; De fleste arbejdspladser har kaffe, så hele B2B markedet, som vi primært er på, har enormt potentiale. Kaffe på arbejdspladsen er nu medarbejder prioritet nummer 1, så hvis den moderne arbejdsplads skal have glade medarbejdere, er kaffe et godt sted at starte.

Events er ramt af nuværende pandemi, men når det lægger sig, er alle typer events principielt åbne.
Unik placering på kaffebaren med gode samarbejdspartnere og meget trafik.

Svagheder/udfordringer

Udfordringen er primært salg. Hvis du har et godt netværk eller gode evner til at sælge, kan der virkelig laves en god forretning på eventmarkedet.

Stærke sider

Alle elsker kaffe i verdensklasse. Virksomheden har en god mængde markedsførings materiale i form af professionelle billeder & video, samt en visuel- og grafisk identitet udarbejdet af en ekstremt dygtig grafiker.

Ideel køber

Den ideelle køber har branche erfaring, så man kan indgå direkte i driften. Vedkommende har også en ordenlig omgang gå-på mod, idéer og inspiration for at bygge videre, og har lyst til livet som selvstændig med alt hvad det indebære. Det er også en god idé med en OK fysik, da der er flere lavpraktiske opgaver. Den ideelle køber har en klar vision om hvor virksomheden skal hen, med udgangspunkt i nuværende omsætning, udgifter, salg osv.

Opstartshjælp

Helt åbent; Vil gerne bistå i en overdragelsesfase, så alt er gjort hensigtsmæssigt for begge parter.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
120.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
4 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
5360

Sælger kontaktet:
28

Følger annoncen:
10

Annonce id-nummer:
32465

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
18-03-2020
Udbudspris 69.000 DKK