Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Havn afhændes på Nordlangeland - Bortforpagtning, salg eller en kombination

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
I forbindelse med havnen er 166 fritidshuse

Vil du have vind i håret og selv bestemme retningen, så er her en sjælden mulighed for at få det på en meget anderledes måde.
Smukt på Nordlangeland ligger denne lille lystbådehavn, der venter på en initiativrig person, der kunne tænke sig at blive ejer af en havn, måske som opstart som forpagter. Da strandbeskyttelseslinjen blev ophævet for havnen dec. 2019 er der flere muligheder for kreativ brug af havnen. Ikke mindst den omsiggribende interesse for at besøge havnen i autocamper. I forbindelse med havnen er 166 fritidshuse og i selve havnen holder fritidsfiskere til med garn og joller.

BBR-meddelse kan hentes og ses via linket her: https://docdro.id/mnScfhj

Økonomiske nøgletal

Det er ikke muligt at indtaste nøgletal, da havnen har været forpagtet ud, af samme årsag er omsætningstallet et gæt.

Overskud før skat: 0 DKK

Markedsføringskanaler

Aktiver

På havnen er der et stort pakhus, der af tidligere forpagtere har været anvendt til fester, der er en sejlerstue og et hus til grej til erhvervsfiskere, der er et par butikslokaler og en kiosk, som har været drevet af forpagter. Forpagter har haft alle indtægter fra disse aktiviteter. Havnen har tidligere haft plads til over 100 både, men med størrelsen på de både der er i dag, kender vi ikke det reelle antal. 2020 har været et dårligt år, mange af de normale gæster især tyske kom ikke, vi forventer at 2021 skal være et år, hvor der skal startes op igen.

Ejendomme inkluderet 500.000 kr. Sælger tilbyder at få ejendommen med som en del af udbudsprisen
Inventar på 75.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Vi er 3 brødre der af veneration købte havnen i 2016, med henblik på at forpagte den ud. Inden vi fandt en forpagter investerede vi i et nyt tag, nye toiletter en forstærkning af en mole, en ny bro og udsigtsplatform fra pakhuset. Vi har fortsat et investeringsprogram for 2021 især på opgradering af elsystemet på havnen. Vi søger derfor den rette person til det fremtidige samarbejde eller salg.

Markedet

Markedet er stort Langeland har over 500.000 overnatninger af turister om året det er mere end Svendborg kommune.

Svagheder/udfordringer

Det sydfynske øhav er fyldt med lystsejlere, så der er muligheder nok, men desværre havde havnen ledelsesmæssigt været forsømt årene forud for vort køb, og vi har ikke været i stand til at finde den rette forpagter, der kunne rette op på det problem. Så der er problemer med at huske at levere det bestilte morgenbrød til information om aktuel dybde af havneindsejling til at huske at hente havnelejen.

Stærke sider

Havnen ligger smukt, ikke langt fra attraktioner som Tranekær slot og Medicinhaverne som ligger i cykelafstand. En del af havnen er en sandstrand, som frister lokale til en dukkert, ligesom der rundt omkring på havnen er opstillet borde og grill til fri afbenyttelse.

Strategi

Som ejer ønsker vi at finde en person(er) der kunne tænke sig at arbejde med havnen og de mange muligheder der er i den, ud over det at leje bådpladser ud.
Nævnt i ujævn rækkefølge: cykel- og kajakudlejning, sejlrute for cyklister - Dageløkke til Lundeborg ( har der før været) dykkerkurser, kunstudstillinger, koncerter,( har der været afholdt bl.a. harmonikatræf) udlejning af både til lystfiskere, bygning af shelters, ja kun fantasien sætter grænsen.

Vision

Vi ønsker at se Dageløkke som en vigtig og aktiv deltager i turismeindustrien på Langeland, hvorfor vi sætter havnen til salg til 2 mio, men da der med blandt andet ændringen af kystbeskyttelseslinjen kan vise sig at køber pludselig kan sælge havnen med et væsentligt upside. Skulle det ske ønsker vi en klausul ind der giver os ret til 50% af denne gevinst. Du kan dog købe havnen for 3,5 mio uden denne klausul.

Ideel køber

Den ideelle køber er friluftsmenneske, med hænderne rigtigt skruet på. Forståelse for økonomi og drift af flere små enheder, samt som det vigtigste lyst og lyst til at det er sjovest om sommeren.

Opstartshjælp

Da vi ikke selv har været aktive i havnen, vil den hjælp vi kan yde i opstarten nok begrænse sig til noget markedsføring samt introduktion til lokale der gerne vil yde en hjælp.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
500.000 DKK
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
27884

Sælger kontaktet:
49

Følger annoncen:
45

Annonce id-nummer:
33493

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
24-02-2021
Udbudspris 2.000.000 DKK