Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 95.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Mobil forretning - ost, vin og delikatesser

Thorsvej, Ålsgårde
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Delikatesseforretning med god indtjening

Velfungerende mobil forretning med faste stadepladser og en fast kundekreds. 'Butikken' er delvist mobil i form af en Borco Höhns salgstrailer. De eksisterende salgssteder er bygget op over en periode på 5 år, og der kan således dokumenteres en fin indtjening og et solidt forretningsgrundlag, som kan udvides med et endnu bredere sortiment. Detail-forretning er suppleret med både catering og vin- og ostesmagninger, hvor indtjenings-potentialet er tilsvarende stort. Alt i alt en sund forretning med god indtjening og muligheder for udvikling. Det er ikke en forudsætning at man har stort kendskab til ost, da der kan indgå et oplærings-/uddannelses forløb i forbindelse med overdragelse.

Økonomiske nøgletal

Dækningsgrad ca 50%, overskudsgrad 15% efter løn. Ved en omsætning på 1 mio vil der være ca det halve til løn.

Overskud før skat: 100.000 DKK

Produktet

Vi sælger oste, vine og delikatesser over disken. Vi er kendt for et godt sortiment og høj kvalitet til gode priser.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Det forudsættes at køber selv bemander butikken, og dermed udtager ca 50.000 i løn. Hvis ansatte bemander butikken, så må der fratrækkes udgifter til løn. Butikken har en stab af afløsere, som er uddannet i den daglige drift. Faste omkostninger er kun få herunder årlig ydelse til Fredensborg, Helsingør og Hillerød Kommuner for adgang til strøm og stadepladser. Dertil kræver driften en vogn som kan trække 2800kg.

Aktiver

Salgstrailer er en Borco Höhns, synet og godkendt af fødevarestyrelsen . Dertil følger al inventar med, herunder pålægsmaskine, vægt, ostebuer og knive. Varelageret har en værdi af ca. 20.000, som kan tilkøbes ved overdragelsen. Ellers kan alle leverandøraftaler med grossister og importører af ost, vin og delikateser overtages.

Varelager på 20.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.
Inventar på 60.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2350

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
1

Annonce id-nummer:
33283

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
26-12-2020
Udbudspris 95.000 DKK