Københavns bedst placeret eventvirksomhed med kajakpolo - Med fornuftigt overskud

Vi tilbyder event til firmaer, polterabend og meget andet.

Ansatte
11-25
Grundlagt
2003
Flytbarhed
Ikke flytbar
Adresse
Ved henvendelse

Vi kunne godt fristes til en salg af vores virksomhed, hvis vi kan finde en eller flere personer som kan brænde for at tjene pengene under åben himmel hele sommeren.

Du skal være frisk på mange forskellige opgaver i virksomheden, lige fra at dykke, sejle kajak,organisere medarbejdere, salg og generel administration. Det er en fordel hvis du har hænderne skruet fornuftigt på, da der er mange forskellige typer af opgaver der skal løses i løbet af en sæson. Vi biddrager meget gerne med oplæring i de forskellige ting i en aftalt periode, og afleverer et sted der er 100% funktionelt.

Du får her et meget frit job hvor du selv kan bestemme din arbejdstid, og kan tjene årets overskud på 4-5 måneder. Der er aldrig to arbejdsdage der er ens hos os, så udfordringer skal du nok støde på. Det gode ved dem er at de alle kan løses, men det er et job hvor man lærer at klare mange forskellige situationer.

Virksomheden holder åbent fra ultimo april til ultimo september, og kan i denne periode generere en indehavers årsløn. Virksomheden har udover indehaver godt 20 studerende ansat til at varetage afvikling af kunder, medarbejderne udgøres af en stabil kerne som har været ansat i mange år.

Køberen af virksomheden vil være omgivet af glade mennesker dagen lang.

Der er lavet et fuldstændigt setup for sæsonen, alt kører og spiller 100%. Virksomheden sælges efter denne sæson, DVS pr. 31/10 eller 31/12 2019.

Økonomiske nøgletal

Omsætning 1.200.000, stabil vækst over de sidste 5 år.
Overskud 300.000 kr. årligt (indehavers løn)

Yderligere information om regnskab, udleveres ved seriøse forhandlinger.

I forhold til tidligere udgivet salgspris, så har vi taget salg af kajakker ud af dette regnestykke. Således har vi kunnet sænke salgsprisen betragteligt, da der ikke medfølger et stort varelager.

Regnskab

  • Omsætning:1.200.000 DKK
  • Ebitda: 400.000 DKK
  • Resultat før skat: 300.000 DKK
  • Balancesum: 600.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Vi udbyder event til firmaer, polterabends og mange andre. Det er en sport hvor alle kan deltage, og det ikke kræver nogle forudgående egenskaber for at kunne deltage. Kort sagt så lærer vi folk at spille kajakpolo på meget kort tid, og alle syntes det er fantastisk underholdende.
Vi har drevet denne forretning siden 2003 på Islands Brygge, og kan stolt sige at vi var den første event i Københavns Havn.

Markedsføringskanaler

Vi er førende på Google og AdWords, hvor vi har distanceret konkurrenter. Vi har en stabil kundegruppe, og kendskabet øges år for år. Vi annoncerer ligeledes relevante steder på internettet, ligesom vores hjemmeside trækker et stort læs hvad det angår.

Omkostninger

Diverse husleje 120.000
Yderligere lønninger 160.000
Varekøb, reparation og vedligeholdelse: 100.000

Aktiver

Alt foregår fra virksomhedens placering under åben himmel, centralt i København (Islands Brygge). Der er styr på alle detaljer, lige fra vinteropbevaring af materialer, lagerlokaler og alt andet. Alt kan overtages ved køb.

Inventar på 400.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Virksomheden er startet i 2002/03 på Islands Brygge af anden virksomhed, og overtaget af nærværende i 2014. I løbet af de sidste 4 år er virksomheden gået fra at være et projekt, til en fuldt udviklet overskudsforretning, med styr på alt.

Markedet

Der er et kæmpe marked for polterabend, som er stabilt år for år. Dertil har vi vundet stort ind på firmaevents, og står foran at udvide med endnu flere typer af events. Markedet er stabilt, uanset vejret tjener vi penge (modsat af hvad folk tror).

Svagheder/udfordringer

Udfordringerne i virksomheden er at der er en periode med et stort arbejdspres henover april, maj og juni måned, hvor man skall være villig til at arbejde nogle timer. Resten af året kan man selv bestemme hvor lidt og hvor meget der lægges i det. Det er klart at jo flere timer man selv lægger, jo mindre er udgiften til løn til instruktører.

Stærke sider

Vi er vildt gode til at levere et godt produkt til kunderne, som kunderne elsker. Derfor fortsætter vores vækst hvert år.
Udover dette, har vi været rigtig dygtige til AdWords og digital marketing generelt.

Vision

Det bør være enhver kommende ejers fremtidsvision at etablere et mere fast anlæg på lokationen. Der er udarbejdet planer for dette, som sælges med.

Ideel køber

Den ideelle køber er et udendørs menneske, der elsker at være under den åbne himmel. Du kan lide et frit job, og elsker glade mennesker. Du skal være klar på anderledes udfordringer, som du ikke finder andre steder. Det er en kæmpe fordel at have hænderne skruet rigtigt på, så der ikke skal hyres eksterne håndværkere ind hver gang der skal laves noget.

Udover dette skal du være en god leder for medarbejderne, som er nøglen til succes.

Opstartshjælp

Jeg giver gerne opstartshjælp og gode råd den første sæson. Virksomheden har været mit hjertebarn, og jeg sælger kun til en køber som jeg tror på kan køre projektet videre. Det er derfor også i min interesse at køber får en så god overtagelse som muligt. Der er i øvrigt en stabil medarbejder-kerne som også kan hjælpe køber igang.

Vi er villige til at lytte til franchise aftale, hvis den rigtige mand til opgaven står foran os.

Offentlige spørgsmål

Der er indtil videre ikke skrevet nogle offentlige beskeder. Du kan blive den første...

Det er anonymt at stille et offentligt spørgsmål og bliver først offentligt efter godkendelse og svar af sælger
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
325

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
31455

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
23-05-2019
Udbudspris 865.000 DKK