Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Eventvirksomhed på Islands Brygge

Ansatte
11-25
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Kajakpolo til firmaevent og polterabend - byens bedste placering

Virksomheden som er placeret i hjertet af Islands brygge, er ideel for en person som ønsker mere frihed i dagligdagen. Der er god mulighed for at regulere arbejdstider, alt efter hvor meget man har lyst til at arbejde. Lige nu har virksomheden kun åbent 5 måneder om året, som giver mulighed for at fokusere på andre projekter, eller oplevelser i vinterhalvåret.

Kajakpolo er noget som virker svært, set udefra, men er i virkeligheden utroligt nemt at lære. Alle kan være med, uanset om det er en virksomhed som har brug for en sjov firmaevent, en polterabend som mangler en god start på dagen, eller en gruppe venner der vil prøve noget nyt.

Det er god træning for både overkroppen og armene, men i den grad også lattermusklen, som er aktiveret under hele forløbet. Eventet fungerer virkelig godt til grupper, alle er nødt til at tage aktiv del i spillet, for at få det til at fungere. Vi har igennem 20 år opnået over 100.000 glade kunder på vores skudsikre konceptet.

Alt hvad der skal til at drive en virksomhed af denne slags, er på plads. Inventar, hjemmeside, dygtige ansatte og tilbagevendende kunder er en del af pakken. Om du ikke selv har prøvet at drive en virksomhed af denne slags, eller en virksomhed overhovedet. Så vil jeg meget gerne hjælpe dig med at overtage, og få helt styr på alle procedure. Og hjælpe dig med at blive en fremragende leder, der kan køre virksomheden videre og fortsætte væksten.

Jeg har elsket at arbejde med virksomheden over de sidste 20 år, men ligesom et barn bliver voksen og flytter fra reden, er det på tide at jeg flytter fra mit hjertebarn, og starter et nyt kapitel.

Ligesom alle andre virksomheder i landet, har vi også været lagt lidt ned af coronaen. Vi kom dog ud af regnskabsåret 2020 med et resulatat i samme størrelsesorden som vanligt. Der blev sparet en del, både på materialer og lønninger, og vi fik lidt hjælpepakker - det hev årets overskud hjem. Samtidig falder influenza sæsonen rigtig godt i tråd med vores sæson. I 2021 sæsonen kørte vi derudaf som vanligt, mange kunder var interesserede i at komme ud og lave udendørs event- hvilket vi kunne tilbyde en corona sikker udgave af.

Økonomiske nøgletal

Inden for de sidste 5 år har der været en stabil vækst.
Omsætningen i 2019 var 1.200.000,- kr. Det er nok til at lave et overskud der kan betale ejerens løn et helt år, og det er tjent hjem på bare 5 måneder, hvoraf der skal lægges en arbejdsindsats i 3 af månederne. De sidste 2 måneder kan ejeren stemple halvvejs ud. I vinterhalvåret er der noget kontor arbejde, men det er ikke en stor arbejdsindsats der skal lægges.

Kapaciteten er langt fra udnyttet endnu. En kommende indehaver der kan finde ud af at udnytte de sociale medier, kan virkelig få et boost.

Yderligere information om regnskab kan udleveres.

Regnskab

  • Omsætning:1.200.000 DKK
  • Ebitda: 400.000 DKK
  • Resultat før skat: 300.000 DKK
  • Balancesum: 600.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Kajakpolo er et spil der mest af alt minder om håndbold, hvis det skulle udføres fra en kajak. Det er dog lidt mere avanceret, da der skal holdes styr på pagaj, kajakken, bold, modstander og ikke mindst balancen.

Der er taget meget hensyn til at alle skal synes det er sjovt at være med. Kajakkerne er såkaldte ”sit-on-top” kajakker, som giver bedre stabilitet i forhold til en almindelig kajak. Alle er på udebane ude på vandet, det betyder at selv en erfaren kajakroer, kan have lige så svært ved det, som en der aldrig har siddet i en kajak før.

Det uvan(d)te element, gør at ingen er rigtigt gode til kajakpolo. Desuden er spillet er fyldt med tilfældigheder, og kræver mere end alt andet teamwork for at få succes.

Selvom det kan virke utroligt svært og uoverskueligt lige når man sætter sig i kajakken. Samtidigt med at der er andre spillere, en bold og mål. Så er det meget nemt at lære på kort tid. Vi har haft deltager fra alderen af 12 år, helt op til 79, som har fået styr på det, og haft det sjovt undervejs.

Vi har guidet over 100.000 glade kunder igennem kajakpolo, og aldrig haft en der ikke har været betaget og underholdt af spillet. Kajakpolo kan noget helt specielt.

Under hele forløbet vil der være instruktører og livreddere til stede, for at sørge for at alle har det sjovt, og er i sikre hænder.

Kajakpolo er meget oplagt til firma-arrangementer, polterabends, vennegrupper m.m. Som ønsker at prøve noget nyt, eller som allerede har prøvet det, og vil opleve den samme gode oplevelse endnu en gang.

Markedsføringskanaler

Der er blevet brugt meget tid på at distancere os fra konkurrenterne, dette betyder blandt andet at vi ligger øverst på google hvis man søger under kajakpolo. Samtidigt med vi har været ude og samarbejde med diverse affiliat sider som polterabend.dk, gør at dem som er interesserede i vores aktivitet, finder os som det første.

Derudover har vi aktivitet på sociale medier mens der er sæson.

Vores brand er fokuseret på gruppe aktiviteter, og at det er sjovt at spille kajakpolo. Vi er meget åbne omkring formålet med virksomheden er at skabe en god og sjov oplevelse for vores kunder. Og vi markedsfører os ud fra dette.

Omkostninger

De månedlige omkostninger er:

Husleje 13.000,- kr. (Betales kun 5 måneder om året)
Lønninger 26.000,- kr. (Betales kun i sæson)
Varekøb, reparationer og vedligeholdelse 23.000,- kr. (Betales kun i sæson)

Aktiver

Alt udstyret som skal til for at spille kajakpolo følger med. Kajakker, redningsveste, og pagajer i flere størrelser, så der er mulighed for at alle kan være med. Og ekstra hvis der skulle være noget som gik i stykker, så der hele tiden kan være spillere på vandet.

Der medfølger badebro, og alt hvad der skal være for at drive kajakpoloen fremadrettet. En fuldstændig køreklar virksomhed.

Hjemmeside med online bookingsystem medfølger også. De fleste bookinger forekommer gennem hjemmesiden, og er fuldstændigt kørende og opdateret.

Inventar på 400.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Bryggens kajakpolo blev startet for 19 siden, på grund af en drøm om at have en hverdag fyldt med glade mennesker og godt humør. I begyndelsen var der bare en enkelt bane, og folk vidste ikke hvad det gik ud på, så der var sjældent kunder.

Men efter meget fokus på at udbrede konceptet, og give mere information omkring kajakpolo til folk, er der kommet en masse kunder, mange af dem som er tilbage vendende.

Markedet

Der er et enormt marked for eventvirksomheder. Der vil altid være efterspørgsel efter at prøve noget nyt og sjovt, og som én af de eneste udbydere af kajakpolo tilbyder vi en meget unik oplevelse for kunderne.

Hvor mange andre eventvirksomheder har åbent året rundt, har vi kun åbent i sommerhalvåret. Det er dog ikke nødvendigvis negativt. Det betyder at efterspørgslen er begrænset, og hvis kunderne ikke springer på, må de vente et halvt år før muligheden byder sig igen.

Særligt markedet for gruppe events er stigende. Og vi tilbyder noget som er både sjovt, udfordrende og nyt, hvor alle deltagerne kan være med. Det er en perfekt kombination til grupper som skal rystes sammen, eller grupper som i forvejen har prøvet mange ting sammen, og leder efter noget nyt at kaste sig over.

Mange tror også at markedet er meget afhængigt af vejret, men vi tjener stadig penge når det blæser og regner, kajakpolo kan spilles i alt slags vejr. De fleste danskere er vant til det varierende vejr, også over sommeren, og lader det ikke ødelægge deres planer.

Svagheder/udfordringer

Vores markedsføring kunne optimeres. Primært på sociale medier, de bliver brugt under sæsonen, men der er stor mulighed for at bruge disse kanaler mere.

En kommende ejer, der er en superstar på de sociale medier, kan opnå et kæmpe boost.

Overskuddet kunne være større, men jeg har prioriteret at have et let arbejdsliv, og derfor har jeg valgt at bruge flere penge på lønninger, som kunne have været sparret ved selv at arbejde mere.

Stærke sider

Vi er enormt gode til at sørge for høj kundetilfredshed. Særligt ved brug af ordentlige produkter, dygtige instruktører, god service og fede omgivelser.

Vores produkt er meget unikt, og vi er gode til give information til interesserede, særligt ved brug af SEO og Google Ads, hvor meget af trafikken til hjemmesiden kommer fra.

Ideel køber

Den ideelle køber, er en person som ønsker en hverdag med glade mennesker og en skøn arbejdsdag tæt ved vandet på Islands Brygge.

Du skal have mod på at tackle nye udfordringer hver dag, store som små, som ikke findes andre steder. Gerne noget handy-man erfaring, til at klare diverse småting uden at skulle hyre håndværkere udefra.

Det er en fordel at have erfaring med afvikling og koordinering af events, eller en interesse i at lære det. Mest af alt kræver det at du kan lide at snakke med glade mennesker og er åben.

Der er stor mulighed i at ”learn by doing”, og du vil meget gerne bruge denne nye kendskab til at drive en god virksomhed fremadrettet.

Sidst, men absolut ikke mindst, skal du være en god leder, som kan motivere og få gruppen af medarbejdere til at fungere ideelt ved at skabe den gode stemning.

Opstartshjælp

Jeg giver gerne opstartshjælp og gode råd den første sæson. Virksomheden har været mit hjertebarn, og jeg sælger kun til en køber som jeg tror på kan køre projektet videre.

Det er derfor også i min interesse at køber får en så god overtagelse som muligt. Der er i øvrigt en stabil medarbejder-kerne som også kan hjælpe køber i mange år fremadrettet.

Opsætning af broen og alt vil jeg hjælpe med, som minimum første år. Derudover vil der være en oplæring i hvordan kajakpolo spilles, og virksomheden drives.

Hvis den rigtige person står over for mig, er jeg klar til at snakke om et partnerskab eller franchise, hvor jeg fortsat er en del af virksomheden, og kan videreføre min enorme knowhow.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4430

Sælger kontaktet:
15

Følger annoncen:
14

Annonce id-nummer:
31455

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
23-05-2019
Udbudspris 750.000 DKK