Københavns bedst placeret eventvirksomhed - en unik mulighed

Ansatte
11-25
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Kajakpolo event til firmaer, polterabend og meget meget mere.

Efter mange gode år på Islands Brygge, tilbyder jeg et salg af aktiviteterne hvis den rigtige køber melder sig.

Det er en drøm af en virksomhed at eje, idet vi kun har åbent i 5 måneder om året, men omsætningen er til at man kan få løn året rundt. Sommeren lang kan man gå under åben himmel, og få et par daglige dukkerter i havnen. Vi beskæftiger os med event, og man er derfor dagen lang omgivet af glade kunder, som alle er tilfredse med den aktivitet vi tilbyder.

Jeg har et rigtig nemt arbejdsliv hvor jeg i løbet af sommeren kan arbejde mellem 25 og 35 timer pr. uge, og hele vinteren gøre som jeg har lyst.

Virksomheden kører rigtig fint, der er styr på alt internt, og alt er sat i system. Det er derfor en fuldstændig køreklar virksomhed man overtager, og køber behøver ikke at være en erfaren selvstændig rotte, men kan lige så godt være nybegynder inden for det selvstændige fag. Jeg tilder en overtagelse med grundig oplæring, således at en eventuel ny ejer kan køre virksomheden videre med succes og fortsat vækst.

Økonomiske nøgletal

Omsætning 1.200.000, stabil vækst over de sidste 5 år, med mulighed for at fortsætte væksten. Kapaciteten er langt fra udnyttet endnu.
Overskud 300.000 kr. årligt (indehavers løn)

Yderligere information om regnskab, udleveres ved seriøse forhandlinger.

Regnskab

  • Omsætning:1.200.000 DKK
  • Ebitda: 400.000 DKK
  • Resultat før skat: 300.000 DKK
  • Balancesum: 600.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Vi udbyder event til firmaer, polterabends og mange andre. Det er en sport hvor alle kan deltage, og det ikke kræver nogle forudgående egenskaber for at kunne deltage. Kort sagt så lærer vi folk at spille kajakpolo på meget kort tid, og alle syntes det er fantastisk underholdende.
Vi har drevet denne forretning siden 2002 på Islands Brygge, og kan stolt sige at vi var den første event i Københavns Havn.

Markedsføringskanaler

Vi er førende på Google og AdWords, hvor vi har distanceret konkurrenter. Vi har en stabil kundegruppe, og kendskabet øges år for år. Vi annoncerer ligeledes relevante steder på internettet, ligesom vores hjemmeside trækker et stort læs hvad det angår.

Omkostninger

Diverse husleje 120.000
Yderligere lønninger 160.000
Varekøb, reparation og vedligeholdelse: 100.000

Aktiver

Alt foregår fra virksomhedens placering under åben himmel, centralt i København (Islands Brygge). Der er styr på alle detaljer, lige fra vinteropbevaring af materialer, lagerlokaler og alt andet. Alt kan overtages ved køb.

Salget i virksomheden foregår via hjemmeside og bookingsystem, som er fuldstændig kørende og opdateret. Langt de fleste kunder booker via online booking, hvor alle processer er automatiserede.

Inventar på 400.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Virksomheden er startet i 2002/03 på Islands Brygge af anden virksomhed, og overtaget af nærværende i 2014. I løbet af de sidste 4 år er virksomheden gået fra at være et projekt, til en fuldt udviklet overskudsforretning, med styr på alt.

Der er således brug for en fremtidig ejer, der er god til at drifte og vedligeholde en virksomhed.

Markedet

Der er et kæmpe marked for polterabend, som er stabilt år for år. Dertil har vi vundet stort ind på firmaevents, og står foran at udvide med endnu flere typer af events. Markedet er stabilt, uanset vejret tjener vi penge (modsat af hvad folk tror).

Der er stadig et stort potentiale i at få udnyttet dage hvor vi på nuværende tidspunkt ikke har så mange hold igennem (søndag til torsdag). Der kan stadig skabes vækst om fredagen, hvorimod lørdagene er totalt udsolgte.

Svagheder/udfordringer

Udfordringerne i virksomheden er at der er en periode med et middelt arbejdspres henover april, maj og juni måned, hvor man skal være villig til at arbejde nogle timer. Resten af året kan man selv bestemme hvor lidt og hvor meget der lægges i det. Det er klart at jo flere timer man selv lægger, jo mindre er udgiften til løn til instruktører.

De sidste par år har jeg haft små børn, hvorfor jeg ikke selv har deltaget meget i afviklingen af kunder. Der kan snildt tjenes 50-70.000 yderligere hvis fremtidig ejer ønsker at tage mere del i dette.

Stærke sider

Vi er vildt gode til at levere et godt produkt til kunderne, som kunderne elsker. Derfor fortsætter vores vækst hvert år.
Udover dette, har vi været rigtig dygtige til AdWords og digital marketing generelt.

Ideel køber

Den ideelle køber er et udendørs menneske, der elsker at være under den åbne himmel. Du kan lide et frit job, og elsker glade mennesker. Du skal være klar på anderledes udfordringer, som du ikke finder andre steder. Det er en kæmpe fordel at have hænderne skruet rigtigt på, så der ikke skal hyres eksterne håndværkere ind hver gang der skal laves noget.

Det er naturligvis en fordel at have kendskab til afvikling og koordinering af events.

Udover dette skal du være en god leder for medarbejderne, som er nøglen til succes.

Opstartshjælp

Jeg giver gerne opstartshjælp og gode råd den første sæson. Virksomheden har været mit hjertebarn, og jeg sælger kun til en køber som jeg tror på kan køre projektet videre. Det er derfor også i min interesse at køber får en så god overtagelse som muligt. Der er i øvrigt en stabil medarbejder-kerne som også kan hjælpe køber igang.

Vi er villige til at lytte til franchise aftale, hvis den rigtige mand til opgaven står foran os.

Offentlige spørgsmål

Der er indtil videre ikke skrevet nogle offentlige beskeder. Du kan blive den første...

Det er anonymt at stille et offentligt spørgsmål og bliver først offentligt efter godkendelse og svar af sælger
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1536

Sælger kontaktet:
10

Følger annoncen:
7

Annonce id-nummer:
31455

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
23-05-2019
Udbudspris 865.000 DKK