Gamificeret auktionsplatform med god omsætning og kæmpe potentiale - 2021 Omsætning: 400.000 kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Omsætning uden markedsføring på 20.000 - 30.000 kr. pr. måned

SUPERTILBUD - SKAL SÆLGES NU! JEG KØBTE SHOPPEN FOR 140.000 KR I AUGUST 2021

Er du på udkig efter en platform med stort potentiale?
Har du mod på en gamificeret auktionsplatform, så er bidandbuy.dk måske noget for dig. Platformen har eksisteret siden 2016 og har ca. 14.000 oprettede brugere. Platformen er e-mærket (opdateret godkendelse i 2021).

Konceptet bygger på det gamle penny auction begreb - dvs. at brugerne køber bud i forskellige budpakker. Disse bud kan brugerne efterfølgende anvende til at byde på de forskellige auktioner.

Hver gang en bruger lægger et bud, så stiger prisen på produktet med 8 ører og den sidste byder har retten til at købe produktet til hammerslagspris. De brugere der ikke vinder på en auktion, kan købe produktet til fuld pris og få alle deres bud retur på deres bud-konto til brug på de efterfølgende auktioner.

Vi tjener på at sælge budpakker og på avance, når brugerne køber produkterne til fuld pris.
Konceptet har vist sin værdi i US - se mere på Dealdash.com.

Foruden en optimeret website har vi udviklet en IOS app så brugerne kan byde direkte fra deres iPhone.

Der er ligeledes udviklet et avanceret konkurrencemodul. Dette konkurrencemodul gør bidandbuy til en fuld gamificeret platform - da brugerne får lodder til konkurrencer ved køb af budpakker. Disse konkurrencer øger interessen ganske betragteligt.

Vi står ved en skillevej og der er brug for ydereligere kræfter til at bringe bidandbud.dk til nye højder.
Der er investeret ca. 250tusinde i optimering af platformen de sidste 2 år + markedsføring, og vi har en række gode ideer til at bringe platformen op på et nyt niveau. Det kræver risikovillighed og kræfter på sourcing siden, men for den rette person er det alletiders mulighed for at få etableret en god forretning.

Økonomiske nøgletal

2018:
Omsætning: 300.000
2019:
Omsætning: 300.000
2020
Omsætning: 500.000
2021
Omsætning: 400.000

Alle priser er excl. moms
Antal oprettede brugere: 13.500

Overskud før skat: 120.000 DKK

Produktet

Bidandbuy.dk er en gamificeret platform, hvor brugerne kan byde på produkter som vi lægger på auktion.
Vi køber produkterne hos en række samarbejdspartner og planlægger auktionen. Brugerne køber bud-pakker og anvende de købte bud til at byde på auktionerne. Hvergang en bruger anvender et bud, stiger prisen med 8 ører og sidste byder kan købe produktet til hammerslagspriser.

Foruden auktioner så har vi udviklet et konkurrence modul - tilsvarende www.https://elitecompetitions.co.uk/.
Vi har brugt modulet som et købsbetinget modul - dvs. at brugerne køber et lod i en konkurrence, og så får de samtidig en bud-pakke svarende til købsprisen. Hvis man har mod og ressourcer til det, så kan man ansøge en spil licens og udbyde samme form som lotteri som elitecompetitions.co.uk.

Vi har været igennem den store mølle hos e-mærket og har i den forbindelse tilpasset sitet til de regler der skal opfyldes for at kunde hos e-mærket.dk. Ved overtagelse kan e-mærket ikke flyttes til et nyt selskab - e-mærkning skal ansøges igen af de nye ejere.

Vi sælger www.bidandbuy.dk; software, platform og tilhørende services (integration til mail og sms platform) samt tilhørende IOS app.

Markedsføringskanaler

Den nuværende indtægt er udelukkende genereret på nuværende kunder samt gode SEO-placeringer

Omkostninger

Årligt
Hosting: 12.000
Mail og transactionel SMS: 5.500
Produkter: variabel og afhængig af auktioner.

Virksomhedens historie

I 2014 blev BidAndBuy stiftet af fire unge iværksættere fra Odense, der ønskede at give danskerne muligheden for at handle på nettet på en sjov og anderledes måde.

Dette mundede ud i en kombination af traditionel webshop kombineret med et auktionsmodul, hvor både held og den rigtige strategi spiller ind. Hermed kan brugerne tilbydes en unik oplevelse, med muligheden for at købe produkterne til langt under vejledende udsalgspris.

Softwaren bag BidAndBuy er udviklet i Danmark. Auktionsfunktionerne sammenholdt med web-shoppen er kompleks og den eneste af sin art i Danmark. Derfor er der også brugt megen tid, energi og penge på at komme frem til den version, som brugerne idag møder når der klikkes på www.BidAndBuy.dk

Sidst på sommeren 2019 lancerede BidAndBuy en ny mobil app, så du som bruger kan tage dine auktioner med dig hele tiden. Samtidig udviklede vi et konkurrence modul. Konkurrence delen er udviklet efter samme koncept som https://elitecompetitions.co.uk/ som har haft enorm succes gennem de sidste år. Den fulde udnyttelse nødvendiggør at man ansøger og får en spil licens. Så software til nye højder er klar og implementeret men der skal måske nye kræfter til.

I det daglige drives BidAndBuy.dk af Jesper.

Markedet

Vi opererer kun på det danske marked, men løsningen vil hurtigt kunne etableres på andre markeder. Vi er en gamificeret platform og vi henvender os mod bruger mellem 20 - 35 år, som gerne vil deltage i denne type auktioner. Vi har også en del kvinder i segmentet 60 - 70 år, som bruger weekenden på at byde på diverse auktioner.

Svagheder/udfordringer

Markedsføring og risiko er en af de største udfordringer.

Hvordan holder vi vores bruger aktive og hvor meget tør vi selv tage af risiko i forbindelse med auktions produkter.

Stærke sider

Der er store muligheder på sourcing siden. Vi har nu været etableret i ca. 5 år og de allefleste af vores bruger er vældig tilfredse med at være på bidandbuy.dk. Hvis man f.eks. kan etablere aftaler med partner, så er der gode muligheder for at udbyde en helt anden type og væsentlig dyrere produkter. F.eks. "gratis bil i 2 år", "Ferierejser".

Dyrere produkter skal udbydes sammen med samarbejdspartner, der kan se en ide i at anvende platformen bla. til markedsføring. Kombineret med en aggressiv markedsføring vil det kunne bringe mange flere brugere til bidandbuy.dk

Ideel køber

Den idielle køber er visionær og risikovillig. Gerne en køber der har mod på at få en spillelicens og udvide konkurrence modulet i bidandbuy.dk efter samme koncept som elitecompetition.co.uk.

Den ideelle køber har ligeledes et godt netværk og kan udbygge troværdigheden til sitet. Kan man få aftaler med partner der kan tilbyde rigtig attraktive produkter, sammenholdt med god markedsføring, så vil man kunne flytte rigtig mange bruger ind på platformen.

Opstartshjælp

Vi hjælper med hele konceptet og sørger for en god start. Vi har tilknyttet freelance udvikler til løsningen og derfor vil man kunne videreføre udvikling af konceptet og softwaren fra dag 1.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
6237

Sælger kontaktet:
26

Følger annoncen:
13

Annonce id-nummer:
34800

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
17-03-2022
Udbudspris 49.000 DKK